Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 30.12.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі 30 грудня, вівторок. Нехай усе миле й гарне якнайшвидше розпочнеться у вашому житті. Налаштовуйте себе на гармонійний день з горнятком ароматної кави. А в морозний грудневий ранок зігрівайтеся теплими розмовами з близькими людьми. Гарного вам вівторка!

Цитата дня: Єдине, що по-справжньому має вагу, - це наша закоханість, любов, яку ми в собі тримаємо, яку ми носимо при собі, з якою ми живемо. Адже, ти ніколи не знаєш, скільки тобі відпущено, скільки її в тебе є, скільки її на тебе чекає. Знаходити її - радість, втрачати - прикрість і нещастя. Ми всі живемо в цьому дивному місті, ми всі тут лишились, ми всі рано чи пізно до нього повертаємося. І живемо в ньому, носячи в собі цю любов, ніби провину, ніби пам'ять, що вміщує в собі наш досвід, усі наші знання.
© Сергій Жадан "Месопотамія"


30 грудня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 3-8° морозу, в горах місцями вночі 13-18°, вдень 10-15° морозу.
Автошляхи: Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 3-5° морозу.


ІМЕНИНИ   30 грудня – Ананій.


Цей день в історії

1616 — Вийшов з друку «Часослов» — перша друкована книга в Києві.
1699 — указ Петра I про перенесення святкування Нового року в Росії з 1 вересня на 1 січня (20 грудня за ст. ст.).
1853 — США купили в Мексики південну частину майбутніх штатів Арізона та Нью-Мексико.
1905 — Француз Віктор Емері на автомобілі «Darracq» з бензиновим двигуном встановив новий світовий рекорд — поблизу Арле-Салон він розвинув швидкість 109.589 миль/год (177.5 км/год).


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
 
Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
До 30 грудня — благодійна виставка фоторобіт Василя Червякова «Човен життя».
До 30 грудня — фотовиставка «Радіємо життю, плекаємо надію» з міста Корваліс (штат Орегон, США).
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 11 січня — виставка Товариства угорських митців Закарпаття ім. Імре Ревеса.
13 січня — виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 31 грудня — «У темному-темному лісі”. Поч. о 12.40, 18.30, 23.30. “Феї: легенда загадкового звіра, 3D”. Поч. о 10.00, 11.20, 14.50. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 16.10, 20.50.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 31 грудня —   “Краще в мені”. Поч. о 10.00. “Астерікс: Земля Богів, 3D”. Поч. о 10.00. «У темному-темному лісі”. Поч. об 11.30, 18.40. “Ялинки 1914”. Поч. о 12.00, 18.00, 20.00, 22.00. “8 нових побачень”. Поч. о 13.40, 15.20, 17.00, 20.50. “Бабай”. Поч. о 13.50, 15.10, 16.30. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 31 грудня   — “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 12.00, 21.30. “Астерікс. Земля богів”. Поч. о 10.10, 16.20. “8 нових побачень”. Поч. о 14.40, 18.00,19.40.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 30 грудня — фотовиставка Олександра Глядєлова.
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Вам не варто намагатися зробити все й одразу - це не принесе очікуваних результатів, навпаки, тільки створить нові проблеми. Намагайтеся дотримуватися намічених справ. Від ліні і святкової ейфорії врятують заплановані на вечір зустрічі з друзями і коханими. Влаштуйте собі полегшений вечір і займіться справою, яка приносить найвище задоволення.
Телець Буденна метушня здатна змусити представників сильної половини вашого знаку шукати нові знайомства або відчуття. Вам варто стримати свої пориви, бо нові знайомства незабаром можуть спричинити чимало проблем. Краще зателефонуйте друзям або проведіть цей день у родинному колі.
Близнюки   Сьогодні першу половину дня краще за все провести на свіжому повітрі, з коханими, друзями або дітьми. Постарайтеся не перебільшувати своїх фінансових можливостей, пам'ятайте, що любов можна висловити не тільки за допомогою дорогих подарунків або надмірних витрат. Вашим близьким сьогодні буде достатньо вашої ніжності та уваги.
Рак. Цей день прекрасний для зустрічей і спілкування з рідними і близькими. Попри передноворічну метушню знайдіть час для спілкування і прояву почуттів до найважливіших людей у вашому житті. Не забудьте розіслати вітальні листівки. Будьте ввічливими і привітними зі своїм оточенням.
Лев   Сьогодні може здійснитися ваше заповітне бажання. Пам'ятайте, що зірки цінують тих, хто не боїться ставити перед собою глобальні плани і терпляче досягати мети. Сьогодні ви отримаєте гідний результат ваших зусиль. Цілком імовірно, що у вас з'являться впливові покровителі. Але не варто розслаблятися - попереду багато роботи.
Діва. Сьогодні ви опинитеся в самому центрі уваги інших людей. Фінансова сторона вашого життя має цілком стабільний вигляд, і це може надавати вам впевненості у майбутньому. Швидше за все, ви отримаєте те, на що розраховуєте. Тому не забудьте подякувати тим, хто допомагає і підтримує вас на вашому шляху.
Терези Сьогодні не варто проводити ніяких зустрічей, вступати в суперечки і протистояння. Чим менше ви проявлятимете особистої активності - тим краще для вас. Постарайтеся поспостерігати за тими, хто поруч із вами. Швидше за все, вони чекають від вас уваги і здійснення своїх бажань. Уявіть себе Дідом Морозом і спробуйте вгадати, чого саме ваші кохані люди чекають від вас у ці святкові дні.
Скорпіон Сьогодні ви захочете залишитися наодинці з собою і підвести підсумки року, що минає. Не відмовляйте собі в цьому, навпаки - створіть комфортні для себе умови. Пам'ятайте, що ми в цьому житті платимо всім і за все, а от собі платити забуваємо. Друзі зрадіють зустрічі з вами.
Стрілець Сьогодні ви можете зіткнутися з неприємною ситуацією в родині. Однак вам не варто турбуватися, а навпаки тверезо оцініть ситуацію, щоб зрозуміти, в чому ви дійсно неправі. Можливо, близьким людям просто не вистачає вашої присутності. Постарайтеся загладити свою провину.
Козеріг Сьогодні на вас чекає емоційно напружений день, коли не варто потурати своїм бажанням. Більше уваги приділіть своїм близьким. У своєму житті ви маєте все, але інколи можете забувати про найдорожчих і найважливіших людей. Постарайтеся проявити трохи ніжності і уваги до тих, кого ви любите. Переступіть через гордість, якщо того потребує ситуація.
Водолій. Сьогодні вас можуть засмутити. Не слід занадто близько до серця приймати слова і колючості з боку інших людей. Чудовий день для тих, хто прагне гармонії з собою. Тому, якщо дозволяє ситуація і можливості, вирушайте на шопінг, щоб порадувати себе обновою або чимось важливим і необхідним.
Риби Сьогодні у вас можуть з'явитися песимістичні нотки в настрої і судженнях. Якщо вас охоплює нудьга на тлі святкової метушні - це явна ознака того, що вам варто більше уваги приділити собі та своїм справжнім бажанням. Розберіться, що саме вас дійсно турбує. Наприкінці дня настрій значно покращиться.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Іду сьогодні додому і думаю, що сьогодні на вечерю буде: "втомилася" або "не встигла".



- Сьогодні почув по телевізору, що дорослому леву потрібно 20 годин на відпочинок кожен день. Я так і знав: я – дорослий лев!


- А мене вчора собака покусав!
- Скажений, напевно?
- Ні, нормальний. Став би я скаженого за хвіст смикати.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат