Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24260, 20

Як фінансово допомагатимуть закарпатським гіпертонікам

У вівторок, 24 вересня, об 11.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться брифінг, присвячений Всесвітньому дню серця.

Прикордонники вилучили автівку за 590 тисяч гривень у Закарпатті

Вчора, в пункт пропуску “Дякове” на в’їзд в Україну по смузі руху «зелений коридор» для проходження прикордонного контролю прибув легковий автомобіль марки «BMW X 6 X DRIVE 35 I», (держава реєстрації - Болгарія), під керуванням   громадянина Казахстану.  

Суд засудив ужгородця на рік за бійку

На початку вересня, Ужгородський міськрайонний суд, за участі представника прокуратури міста Ужгорода, розглянув кримінальне провадження відносно 22-річного ужгородця обвинуваченого у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 24 вересня. Нехай вже зранку вас огортає приємний аромат свіжозвареної кави. Нехай близькі люди радують вже своєю присутністю, а всі справи зачекають у передчутті насолоди улюбленою кавою. Гармонія поруч, варто лише дотягнутися рукою й з легкістю сприймати все те, що принесе новий день. Затишного прокидання й успішних звершень сьогодні!

Як змінилися гуртожитки УжНУ (ФОТО)

Ще з минулого року в гуртожитках УжНУ розпочалися кардинальні зміни. Значну увагу приділяли як окремим студентським кімнатам, так і приміщенням в цілому, адже за 10 років у студмістечку майже нічого не відновлювали.

Закарпатських дітей вчитимуть платити податки

Понад 200 закарпатським студентам-юристам розповіли про діяльність Міндоходів.

Ужгород святкуватиме свій День народження з 26 вересня по 8 жовтня (ПРОГРАМА)

Програма заходів з нагоди святкування 1120 річчя міста Ужгород.

В Ужгороді розкажуть, як успішно керувати житловими будинками

У середу, 25 вересня, о 10.00 у сесійному залі Ужгородської міської ради розпочнеться круглий стіл на тему: «Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності ОСББ між Заходом та Сходом України» за участі голів ОСББ міста Ужгорода.

У Закарпатті у ДТП одна людина загинула, дев'ятеро - госпіталізовані (ФОТО)

22 вересня близько 18:25 на 400 км автодороги державного значення сполученням Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів у Мукачівському районі Закарпатської області 60-річний водій автомобіля «VOLKSWAGEN Т4 СПГ», рухаючись в напрямку міста Мукачево скоїв наїзд на пішохода, після чого з’їхав у лівий кювет по ходу свого руху, де перекинувся.

Під час круглого столу обговорять успішне керування багатоквартирним будинком   (ПРОГРАМА)

В середу, 25 вересня 2013 року, о 10 год. в сесійному залі Ужгородської міської ради розпочнеться круглий стіл на тему: «Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності ОСББ між Заходом та Сходом України» за участі голів ОСББ міста Ужгорода.

В Ужгороді відбудеться фортепіанний речіталь Етелли Чуприк

28 вересня о 19:00 у Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО"
відбудеться фортепіанний речіталь Етелли ЧУПРИК.

ПАДІЮН зібрав таланти з усього Закарпаття

21 вересня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості “ПАДІЮН” зібралися обдаровані   діти з усієї   області. Тут   стартував ІІ етап фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості “Ми — таланти твої, Закарпаття”.

Ужгородські "Карпати" - лідери з'їзного туру чемпіонату України

Третій ігровий день з’їзного туру чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд знову став вдалим для чинних чемпіонок – гандбольного клубу «Карпати». Заключну гру туру відвідав голова облдержадміністрації, почесний президент ГК «Карпати» Олександр Ледида.

Як поводитися в лісі, якщо ви заблукали

Дуже часто, стомившись від міста, його метушні та просто прагнучи знайти спокій люди вирушають на лоно природи. Відпочинок в лісі відновлює наші сили, заспокоює нервову систему, дає наснагу для подальшої творчості. Іноді, захопившись лісовими краєвидами, громадяни заходять далеко вглиб лісу. А тут, на них може чатувати небезпека: людина може заблукати, її може ужалити змія чи вкусити якась комаха або навіть звір.

Струмкову форель тепер можна ловити лише в спеціально відведених місцях

З 10 вересня 2013 року відповідно до наказу Головного державного інспектора охорони навколишнього природного середовища у Закарпатській області №997 від 09.09.2013 на Закарпатті розпочато проведення операції “Нерест струмкової форелі”. З метою збереження середовища існування та відтворення струмкової форелі, охорони її під час міграції та нересту в рибогосподарських водних об’єктах Закарпатської області встановлено осінньо-зимове обмеження на здійснення рибальства.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 23 вересня. Нехай гармонія і затишок вже зранку супроводжують вас і надихають на нові звершення. Насолоджуйтеся ароматом свіжозвареної кави у компанії бажаних людей. Нехай день дарує лише приємні спогади, а всі справи будуть легкими й одразу вирішуються з користю для вас. Гарного понеділка!

Гриб-гігант знайшов ужгородець на Міжгірщині(ФОТОФАКТ)

Гриб-велетень, вагою 2 кг 200 г знайшов під час "тихого полювання" ужгородець Володимир Січак. Про це rionews повідомила знайома пана Володимира, читачка "РІО".

Для України розроблять новий туристичний бренд

Незабаром буде розроблено туристичний бренд України. Про це заявив Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул.

Футбол. «Говерла» перемагає «Арсенал» і обходить його у турнірному становищі

Зусиллями досвідченого Лисицького, який зіграв на добиванні, «Говерла» повела в рахунку. Через десять хвилин сум’яття у штрафному ударом через себе розрядив молодий Буяльський — 2:0. Для динамівця, що грає в Ужгороді на правах оренди, це перший гол у Прем’єр-лізі. Перемога дозволила «Говерлі» піднятися на 13-те місце. Маючи рівну кількість очок із «Арсеналом» в ужгородців краща різниця забитих/пропущених.

В Закарпатті новий начальник Чопської митниці

Наказами Міністерства доходів і зборів України від 16 вересня 2013 року Харченка Сергія Миколайовича призначено на посаду начальника Чопської митниці Міндоходів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат