ДСО проводить акцію у Закарпатті “Квартира під охорону” (ФОТО)

admin 20.01.2015 10:32 СОЦІО

Як свідчить міліцейська статистика, під час довготривалих відпусток активізуються квартирні крадіжки.

Цьогоріч «непрохані гості» завдали міліціонерам чимало клопотів: зокрема, один із прикрих випадків стався в селі Біла Церква Рахівського району. «Домушник», проникнувши через пластикове вікно до будинку, збагатився валютою в сумі 2850 євро та 400 доларів. А от жителям Ужгорода подібних збитків оминути вдалось. Адже громадяни завчасно подбали про захист свого майна, встановивши сигналізацію Державної служби охорони. Тож, поки злодій намагався проникнути в чужу домівку, наряд групи затримання вже був в дорозі. Крадіжку попередили, злодіїв впіймали. Власники помешкання розповідають, що багато чули про подібні злочини, але навіть не підозрювали, що подібне може статися з ними, адже, на щастя, вони подбали про захист майна завчасно.

Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області закликає громадян подбати про безпеку свого майна.

- Нажаль, у нелегкі часи в країні злочинці діють як ніколи відважно. Варто зауважити, крадіжки переходять у розряд розбоїв. Ні надійні замки, ні ґрати на вікнах, чи броньовані двері не можуть гарантувати 100% охорони. Гарантує охорону лише надійна сигналізація, - говорить начальник центру технічної охорони УДСО при УМВС в Закарпатській області Василь Скраль.

У новому році система охорони від ДСО стала ще більш доступною. Зважаючи на скрутні часи, за ініціативи Департаменту Державної служби охорони при МВС України, розпочалась всеукраїнська акція «Квартира під охорону».
- Стосовно економії слід зазначити, що громадяни можуть заощадити суттєву суму, замовивши монтаж сигналізації ДСО саме в акційний період. Адже з 15 по 30 січня підрозділи ДСО зможуть взяти Ваше житло під охорону за половину вартості монтажних послуг, – повідомив Василь Скраль. – Все, що потрібно аби вберегти своє житло – звернутись у ДСО.

Кваліфіковані працівники безкоштовно проконсультують вас, оберуть ефективну схему охорони вашого помешкання.А далі - робота монтажників. Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону Ваша власність гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін.
Власне, якщо говорити про роботу системи охорони від ДСО, то тут немає нічого складного. У разі спроби зловмисників проникнути до Вашого помешкання на пульт Державної служби охорони надійде сигнал «Тривога». Наряд групи затримання в складі підготовлених та належно озброєних міліціонерів ДСО за лічені хвилини прибуде на місце події та затримає злодія.

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони Ви зможете, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу ДСО або, зателефонувавши за номерами:
0 800 502 220, 0 800 211 000

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово.

admin


За матеріалами УДСО при УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : ЗакарпаттяпограбуванняДСО

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат