Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.01.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 20 січня. Нехай ароматне кавування пробуджує вас до корисних справ і сприяє важливим ідеям протягом дня. Знаходьте позитив навіть у найменших речах, помічайте хороше у людях, - і світ стане набагато добрішим до вас. Гарного вівторка!

Цитата дня: Меж немає, Джонатан. Ви здатні на все. Тож повірте в себе.
Розвивайтесь, вчіться, працюйте, створюйте, помиляйтесь і... вірте..
© Річард Бах

20 січня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно, вночі та вранці часом дощ, у горах місцями з мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Місцями туман. Вітер східний 2-7 м/с. Температура повітря вночі 4° тепла - 1° морозу, вдень 2-7°, у горах місцями 0-2° тепла.
Автошляхи: Вночі та вранці часом дощ, у горах місцями з мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Місцями туман. Видимість в опадах 2-4 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно, вночі та вранці часом дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер східний 2-7 м/с. Температура повітря вночі 2-4°, вдень 5-7° тепла.


ІМЕНИНИ 20 січня – Іван? Опанас, Василь..


Цей день в історії

1972 — розпочалася друга хвиля арештів дисидентів в Україні.
1980 — Президент США Джиммі Картер оголосив бойкот Олімпійських ігор у Москві.
1986 — відбулася зустріч президента Франції Франсуа Міттерана і прем'єр-міністра Великобританії Маргарет Тетчер, які підписали договір про будівництво тунелю під протокою Ла-Манш.
1990 — «чорний січень»: у ніч 3 19 на 20 січня за вказівкою президента СРСР Михайла Горбачова, радянська армія суші і на морі в Баку напали на беззбройних людей, загинуло більше 150 чоловік і поранено 100.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
 
Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 23 січня — виставка “Шапка” про “Шапку”.
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 21 січня — «Хакер”. Поч. о 21.20, 23.20. «Ніч у музеї: Секрет гробниці”. Поч. об 11.20, 14.20, 18.00. “Сьомий син, 3D”. Поч. о 16.10, 19.40. “Три богатирі: Хід конем, 3D”. Поч. о 10.00, 13.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 21 січня —   «Три богатирі: Хід конем, 3DX”. Поч. об 11.00. “Неймовірна подорож містера Співета, 3D”. Поч. об 11.00, 18.10.   “Сьомий син, 3DХ”. Поч. о 12.30, 19.45. “Ведмеді-сусіди: Зимові канікули”. Поч. о 12.45, 15.30. «Ніч у музеї: Секрет гробниці”. Поч. о 14.20, 18.00. “Снігова королева-2”. Поч. о 14.00. “Джон Уік”. Поч. о 16.10. “Чарівні історії: Еліксир доброти”. Поч. о 16.45. “Ялинки 1914”. Поч. о 20.00. “Вихід: Царі і боги, 3DX”. Поч. о 21.30. “Великі очі”. Поч. о 21.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 21 січня — “Феї і легенда загадкового звіра”. Поч. о 12.30.   “Вихід: Царі і боги, 3D”. Поч. о 17.30. “8 нових побачень”. Поч. о 21.50. “Сьомий син, 3D”. Поч. о 10.30, 15.40. «Ніч у музеї: Секрет гробниці”. Поч. о 20.00. “Снігова королева-2”. Поч. о 14.00.
                                         
Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 20 січня — Новорічно-Різдвяна виставка художників Мукачева.

Мукачево, замок “Паланок”
До 31 січня — персональна виставка авторської флорентійської мозаїки Володимира Ларіонова (м. Київ).

Художній музей імені Бокшая
Виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні хороший день для прийняття різних рішень. Якщо досі ви сумнівалися, і вам було складно зробити вибір - сьогодні ви можете сміливо приймати те рішення, яке вважаєте найвірнішим. Хороший день для зустрічей і спілкування. Переговори пройдуть вдало, не бійтеся наполягати на своїй вигоді.
Телець Сьогодні вам варто зменшити свою активність і зайнятися вирішенням ряду господарських питань. Постарайтеся використовувати цей час із користю для себе та інших. Чим більше ви встигнете сьогодні, тим більше часу у вас з'явиться завтра. Не переживайте через дрібниці. Вам варто зосередитися на головному і не відкладати все на останній момент.
Близнюки   Сьогодні вам варто більше часу приділити стосункам із близькими. Постарайтеся не перебільшувати масштабів події. Найкраще попередити її на етапі формування, ніж втрачати час і розповідати всім навколо, чим вона може загрожувати. Зосередьтеся на головному.
Рак. Сьогодні вам варто приділити більше часу вирішенню фінансових питань. Ситуація, в якій ви опинилися, має своє рішення. Саме тому вам варто шукати з неї вихід, а не опускати руки. Більше уваги приділяйте своїй душевній рівновазі - це зараз запорука вашого здоров'я.
Лев   Сьогодні вам варто більше часу приділити дітям. Не відмовляйте їм у спілкуванні. Якщо ж ви поки що не маєте своїх, то турботи і уваги потребують близькі вам люди, а особливо ті, хто до вас небайдужий. Проявіть більше душевного тепла.
ДіваСьогодні має сенс прояснити ситуацію, оцінити її і поставити перед собою та іншими ряд завдань, які допоможуть в реалізації більш істотної мети. Вам варто більше часу приділити саме плануванню, в ході якого врахувати нюанси, через які може застопоритися справа. Начальство проявлятиме суворість і виключно холодний розрахунок.
Терези Сьогодні вам варто більше уваги приділити своїй роботі. Рік тільки починається, проте, якщо ви поставите собі ряд завдань і цілей - ви обов'язково до них прийдете. Зараз саме час показати свої амбіції. Але обережно, вони мають бути обґрунтованими.
Скорпіон Емоції можуть взяти верх. Але вам не варто зневірятися і виходити з себе. Воно того не варте. Постарайтеся не приймати занадто близько до серця образливі слова інших. Якщо ви неправі - вибачіться. Разом з тим вам варто зараз діяти виключно у своїх інтересах.
Стрілець Чудовий день, коли ваш потенціал знаходить застосування у зовнішньому світі. Постарайтеся не перенапружуватися - всього і відразу не зробиш. Перш ніж приступити до мети, займіться її розбивкою на ряд дрібних завдань. Не ігноруйте допомогу від інших людей.
Козеріг Сьогодні ви маєте особливий шарм, непорівнянний ні з чим і ні з ким. Постарайтеся грамотно скористатися тим потенціалом, який сьогодні маєте. Цілком можливо, що існує хтось, кому не подобаються ваші успіхи. Але вам не варто переживати - ви зараз надто сильніші за своїх опонентів.
Водолій. Сьогодні вам варто з усією щирістю приступити до задуманого. Не переживайте через дрібниці - займіться основною справою. Однак ви не маєте упускати деталей. Сфокусуйтеся на основній меті, але при цьому контролюйте паралельні процеси. Партнери готові вислухати ваші пропозиції.
Риби Сьогодні чудовий і динамічний день. Не зупиняйтеся на досягнутому. Ви маєте все, щоб наблизитися до здійснення ваших бажань. Будьте уважні по відношенню до людей і до їхніх пропозицій. Незабаром у вашому житті з'явиться людина, яка зможе вам допомогти.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Любий, я хочу, щоб ти мені прошепотів на вушко брудні речі.
- Кухня, ванна, вітальня.


Сторож піймав Вовочку, що заліз в сад за яблуками.
- Я тебе навчу як красти!
- Ну і чудово. А то мене вже третій раз ловлять.



- Чого не варто робити на першому побаченні?
- Дітей!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат