Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24100, 20

Які вакцини від грипу пропонують закарпатцям

Доводимо до Вашого відома,   що Державна санітарно-епідемічна служба України   з метою профілактики грипу із оновленим штамовим складом   епідемічного сезону 2013-2014 років інформує про   зареєстровані   в Україні такі вакцини, - цитує прес-центр обласного Центру здоров’я.

Приїзд Президента на Тячівщину очікується 30 жовтня

21 жовтня голова Тячівської районної адміністрації провів понеділкову нараду з керівниками установ та структурних підрозділів райдержадміністрації. Насамперед Іван Бринзяник наголосив щодо приїзду Президента України Віктора Януковича, який заплановано попередньо на 30 жовтня.

Закарпатські ДСНС-ники врятували коня (ФОТО)

Великоберезнянський район: коня, який впав у вигрібну яму, визволили рятувальники.

inpress.ua: Угорські націоналісти мріють про Закарпаття в обмін на підтримку вхождення України в ЄС

(мовою оригіналу) Ситуация с массовой выдачей венгерских паспортов украинцам, проживающим в Закарпатье, снова начала накаляться. Представители радикальной партии «Йоббик», мечтающие о Закарпатье как о части Венгрии, выставили ультимативное условие

Програма до 100-річчя від Дня народження Василя Свиди

Анонс заходів до 100-річчя від дня народження народного художники України, лауреата Національної премії імені Т.Шевченка Василя Свиди.  

Аналітика мовою оригіналу: Внешние риски не страшны для экономики Украины

Развитие экономики Украины движется быстрыми темпами. В 2013 году ожидается рост ВВП.   Правительство реализует проекты, направленные на преобразования всех отраслей экономики и увеличение экспорта отечественных товаров, сообщает информационно-аналитический портал Inpress.ua.

Пес виявив боєприпаси у словака на кордоні у Закарпатті (ФОТО)

Минулої доби, в пункті пропуску «Ужгород», службовий собака, натренований на пошук зброї та вибухових речовин, допоміг прикордонникам виявити боєприпаси до вогнепальної зброї, що незаконно переміщувались через кордон.

В Україні випустили книжку бойкоту російської продукції (ФОТО)

Громадянський рух “Відсіч” склав “Посібник учасника бойкоту російських товарів”, згрупувавши за марками та видами близько 1500 товарів російського виробництва, хоча і це далеко не повний перелік товарів, які завозить в Україну Російська Федерація.

Ужгородку засудили за підробку документів ненародженої дитини

Ужгородку суд визнав винною у підробленні документів про народження дітей.

Світ дізнається про ужгородські музеї

У вівторок,   22 жовтня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція стосовно проекту за підтримки Вишеградської четвірки щодо презентації англійською мовою музеїв рідного міста.

Міндоходів запрошує закарпатців на безкоштовне навчання

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області запрошує суб’єктів підприємницької діяльності м. Ужгорода та Ужгородського району взяти участь у кущовому семінарі на тему: «Практика застосування норм Податкового кодексу України. Останні зміни».

Податкова нагадує про новий порядок реєстрації і застосування РРО!

Важливо для всіх, хто використовує РРО! Затверджено новий порядок реєстрації та застосування РРО. Міндоходів України Наказом від 28.08.2013 р. № 417 затвердило низку нормативних актів у сфері РРО.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 22 жовтня. Звичайний   осінній ранок стане незабутнім, якщо його наповнити ароматним кавуванням і щирими розмовами. Не розчаровуйтеся через невдачі, адже успіх завжди поруч. Додавайте настрою до прохолоди, гарячих дотиків та слів, і нехай ваш день буде вдалим!

У Колочаві з’явився бронзовий воїн-інтернаціоналіст

У Колочаві на Міжгірщині відкрили пам’ятнику воїну-інтернаціоналісту, а також провели фестиваль воєнної пісні.

З початку року Міндоходів роздало 11 тисяч електронних ключів

З початку року до Центру сертифікації ключів звернулось близько 2 тисяч юридичних та майже 9 тисяч фізичних осіб-підприємців, щоб користуватись інноваційними сервісами, які пропонує Міндоходів.

На Закарпатті вручили перше посвідчення біженця

Сьогодні, 21 жовтня, в Головному управлінні Державної міграційної служби України в Закарпатській області відбулося урочисте вручення посвідчення біженця. На виконання доручення керівництва ДМС України з рук очільника установи Ігоря Михайлишина цей документ отримав вихідець із Сирії.   У себе на батьківщині ця людина працювала архітектором. Тож керівник міграційної служби краю побажав Хамдану Колебу знайти своє гідне місце і в Україні, державі, яка дала йому притулок.

Міндоходів співпрацюватиме з ЄС в автоматичному обміні податковою інформацією

Про створення робочої групи з цього питання під час зустрічі домовилися Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко та Комісар ЄС з питань оподаткування і митного союзу, аудиту і боротьби з шахрайством Альгірдас Шемета, який перебуває з робочим візитом у Києві.

Футбол, ЧС-2014. У плей-оф Україна зіграє з Францією...

Відбулося жеребкування плей-оф євровідбору до ЧС-1014.

Футбол. Завершився черговий Чемпіонат Закарпаття у Вищій лізі

Відбувся заключний тур у Вищій лізі та 21-й тур у Першій лізі.

Відкритий чемпіонат Закарпаття з бодібілдингу та фітнесу. Фоторепортаж

В суботу у Падіюні відбувся чемпіонат Закарпатської області з бодібілдингу й фітнесу. У змаганнях з бодібілдингу в категорії до 75 кілограм переміг Золтан Росташ (Виноградів), у категорії понад 75 кг - Юрій Седишин (Львів). У змаганнях з фітнес-бікіні в категорії до 163 см перемогла Інна Орос (Ужгород), в категорії понад 163 см — Беатріса Лазорко (Ужгород). З показовою програмою на турнірі виступив чемпіон Всесвітніх ігор ужгородець Бейла Балог.

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат