Інтрига: у Берегові оберуть заступника мера, секретаря міськради та затвердять редактора газети

admin 05.02.2015 13:28 ПОДІЇ

27 лютого відбудеться 40-а сесія Берегівської міської ради VI-го скликання.


Серед питань, які пропонуються для розгляду на засіданні сесії - "Про затвердження першого заступника міського голови з питань діяльності  
виконавчих органів" та "Про   обрання секретаря ради".

Слід нагадати, що після Революції Гідності місто Берегово "втратило" двох заступників міського голови та секретаря - на вимогу громади вони, як члени Партії регіонів, звільнилися зі своїх посад.

Отже, хто нині обійме цю посаду - неабияка інтрига.

Також на сесії заплановано затвердити головного редактора газети «Берегово». До Революції Гідності цю посаду обіймав Михайло Папіш, нині виконує обов'язки Тетяна Сойма.

Очікується і внесення змін до рішення 32 сесії VІ скликання міської ради від 08.05.2014р.№1716   «Про затвердження   персонального складу виконавчого комітету Берегівської міської ради». Цікаво - хто ж опиниться у виконкомі?

Депутати мають затвердити "Програму економічного та соціального розвитку м. Берегово на 2015 рік" та внести зміни у рішення «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в   місті Берегове».

Населенню мабуть буде цікавне питання "Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв у фізичних обсягах в Управлінні соціального захисту населення Берегівської міської ради на 2015 рік".

Серед земельних питань: розірвання договору оренди земельної ділянки (1,9817 га.) по вулиці Іштвана Сечені з ПАТ «Флекстронікс Сервіс УА» та укладання аналогічного договору оренди із   ТзОВ «Берегівський Радіозавод «М»». Нагадаємо, що один з найбільших платників податків до міської казни підприємство "Флекстронікс" (яке працювало на потужностях "Берегівського радіозаводу") згорнуло свою діяльність у Берегові у кінці 2012 року і перенесло свої потужності до Мукачева. Там було працевлаштовано 1435 чоловік.

Депутатами буде розглянуто питання і про надання дозволу ТзОВ «Глобал Проект Інвест Ломпертсаз» на розроблення проекту землеустрою   щодо   відведення   земельної ділянки   на умовах оренди по вул. Мукачевська, б/н   у   м. Берегове. (0,3000 га.). Нагадаємо, це підприємство ще з 2010 року обіцяє збудувати у місті сучасний аквапарк. Однак поки що ця справа так і не зрушила з місця.

Beregovo.Today

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат