Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23940, 20

Водні об’єкти міста взимку мають стати безпечними

За інформацією начальника відділу оборонної та мобілізаційної роботи Віктора Панасенка, з метою безпеки на водних об’єктах міста передбачається інформування населення, встановлення інформаційних стендів про заборону купання й катання на відповідних водних об’єктах. У навчальних закладах міста проведуть уроки з правил поведінки на водних об’єктах у зимовий період.

Москаль просить притягнути до відповідальності суддю, який намагався спустити на гальмах справу Копч

Перший заступник голови парламентського комітету з питань боротьби з оргзлочинністю та корупцією Геннадій Москаль направив депутатське звернення голові Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, судді Верховного Суду України Ігореві Самсіну з приводу резонансної справи Копчі у Великому Березному (про яку обласні та всеукраїнські ЗМІ неодноразово повідомляли).

Трьом хлопцям після випитого закортіло пострибати на капоті автомобіля ДАІ

Днями близько 21.30 неподалік Ужгородського міськвідділу міліції працівники ДАІ припаркували службовий автомобіль і відійшли на кілька метрів. За кілька хвилин побачили трьох молодиків — один із них стрибав на капоті їхнього автомобіля, інший фотографував, а третій стояв і дивився. Бешкетниками пошкоджено капот та лобове скло на службовому автомобілі ДАІ, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

У трьох районах Закарпаття нові прокурори

15 жовтня генеральний прокурор України відповідними наказами призначив нових прокурорів.

Працівників НПП "Синевир" притягнули до відповідальност іза зловживання

Після прокурорської перевірки не законослухняних працівників НПП «Синевир» звільнено із займаних посад.

Прокуратура перевірить, чому у готелі "Закарпаття" не платять зарплатню

Прокуратура Ужгорода ініціювала проведення перевірки за фактом заборгованості по виплаті зарплати в ПАТ «Інтурист-Закарпаття».

У Закарпатті митники працюють за євростандартами

Міндоходів приводить митні процедури до європейських стандартів, - міністр Міндоходів О.Клименко.

Ужгородські школярі вбралися у пожежний одяг й гасили пожежу (ФОТО)

Ужгород: «Веселка безпеки» розкинулась над однією зі шкіл області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 18 жовтня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій, і нехай вже зранку вас огортає аромат кавування. Наприкінці тижня варто порелаксувати, адже цей час можна використати на планування видних. Запрограмовуйте свій день, активно сприймайте світ довкола. Нехай п’ятниця буде вдалою, а вихідні – достатньо довгими для відпочинку!

Для ужгородських школярів провели «Веселку безпеки»

Нагадати дітям правила безпеки, закріпити їх на практиці та запобігти нещасним випадкам із малечею ось що є основною метою проведення рятувальниками Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності. Цього разу закарпатські рятувальники завітали в гості до учнів 1-4 класів ЗОШ № 3 міста, що над Ужем. Під час тематичного уроку під назвою «Веселка безпеки» наймолодші вихованці даного закладу дізнались від рятувальників багато цікавинок: як правильно поводити себе вдома та на вулиці, під час прогулянки в лісі чи зустрічі з дикими тваринами. Особливу   увагу ДСНСники приділили правилам поведінки з вогнем.

Футбол, УПЛ. "Волинь" — "Говерла". Превірка рівним суперником

У п’ятницю відновляться змагання у ПЛ. Цього дня з’ясовуватимуть стосунки представники західноукраїнського футболу «Волинь» і «Говерла».

На Рахівщині вшанували­ воїнів УПА

На передодні Покрови Пресвятої Богородиці­, 71-ї річниці створення
Українсько­ї Повстанськ­ої Армії в с.Лазищина, що на Рахівщині  за ініціативи­ Голови Рахівської­ районної організації РУХу, біля могили бійця УПА Богдана Кувіна відбулася панахида за участі дев’яти греко-католицьки­х та православн­их священникі­в УПЦ Київського­ Патріархат­у.

В Закарпатські області зареєстровано майже 90 тис. платників єдиного соціального внеску

Аби 21287 – юридичних та 68645 фізичних осіб – підприємців не відчули на собі зміну адміністратора єдиного внеску,   Міндоходів зробило все для зручності платників податків. Приведено у відповідність до чинного законодавства нормативні документи, завершено усі технічні роботи.

В Ужгороді презентують сайт, на якому буде вся цікава інформація про депутатів

У п’ятницю, 18 жовтня,   о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація сайту «Рада», який допоможе громадянам стати більш обізнаними щодо діяльності парламенту та спростить роботу журналістів у пошуку інформації.

Закарпатські рятувальники презентували Червоному Хресту освячену ікону Божої Матері (ФОТО)

15 жовтня відбулись урочисті заходи з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України.

Кліп про закарпатських наречених знімали на 10 камер (ФОТО, ВІДЕО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація музичного відеокліпу, відзнятого на VI Параді наречених в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 17 жовтня. Зважайте на час і не розгубіться у прийнятті важливих рішень. Нехай робочий день має вдалий початок і буде наповнений корисними справами так, як ваша чашечка - улюбленою кавою. Додавайте до ранкового настрою гарних співрозмовників, і гайда працювати! Гарного дня!

Эксперт: «В реванше Кличко нокаутирует Поветкина за три раунда»

Первый тренер Александра Усика Сергей Лапин в интервью газете «Экспресс» поделился своими впечатлениями от боя Владимира Кличко с Александром Поветкиным и выразил уверенность в том, что в матче-реванше, если такой состоится, Кличко нокаутирует Поветкина в первых трех раундах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат