Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.02.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 6 лютого. Нехай у житті все буде гармонійно і злагоджено. Розпочинайте новий день з усмішки – і світ поверне її у відповідь. Гарного настрою наприкінці тижня, швидкого вирішення справ і смачного ранкового кавування!

Цитата дня: Якщо вас звуть приїхати, якщо кличе близька вам людина - їдьте відразу ж, поспішайте, ловіть кожну мить очікування вашої зустрічі. Таких миттєвостей, на жаль, буває у всіх нас не надто багато. Їдьте, йдіть, біжіть, летіть, повзіть - як завгодно; тільки не намагайтеся підібрати найбільш зручний час для поїздки, не заглядайте відразу у свій розклад в пошуках вікна. Якщо тільки ви заглянули в щоденник - знайте: вам немає чого кудись поспішати, бігти, їхати. Звуть не вас.
© Доктор Флудер "Записи на підвіконнях"


6 лютого 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12, місцями 17-22 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 4° тепла - 1° морозу, в горах місцями вночі 6-9°, вдень 2-7° морозу.
Автошляхи: Без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Місцями ожеледиця. Вітер північно-східний 9-14 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.


ІМЕНИНИ   5 лютого - Климент, Феоктист, Геннадій



Сьогодні також:
• Міжнародний день барменів



Цей день в історії

1935 — у продаж вперше надійшла настільна гра «Монополія».
1944 — прийнято постанову про повернення з евакуації до Києва Академії наук України.
1952 — на престол Об'єднаного Королівства Великобританії та Північної Ірландії зійшла королева Єлизавета ІІ з династії Віндзорів.
1958 — в аеропорту Мюнхена під час зльоту розбився літак, на борту якого перебувала футбольна команда «Манчестер Юнайтед». Загинули 23 людини, серед них 8 футболістів.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї
 
Закарпатський обласний театр драми і комедії (Мукачево, пл. Миру, 1)
8 лютого —   вистава “Спасибі, Барбі!”. Поч. о 12.00. Вистава “По-модному”. Поч. о 17.00.

Бавка
8 лютого — “Дерев’яне диво” (Ірина та Ян Златопольські). Поч. об 11.00 та 13.00.

Філармонія
8 лютого — концерт Заслуженого академічного Закарпатського народного хору. Художній керівник — заслужений працівник культури України Наталія Петій-Потапчук. Поч. о 16.00.

Християнський культурний центр (Мукачево, вул. Росвигівська, 9а)
8 лютого — концерт “Visual music, Сonnecting arts”. Поч. о 19.00.  

Кафе “Карамелька” (Ужгород, Швабська, 58)
8 лютого — майстер-клас зі здрорового харчування. Поч. о 17.00.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — безкоштовна екскурсія містом. Поч. о 14.00.

Виноградів, пасаж між вул. Шевченка та вул. Миру
Щосуботи — ярмарок хендмейду «Виноградівські пацьорки». Поч. о 9.00.

Funky Lounge (Ужгород, вул. Швабська, 51а)
7 лютого — вечірка Smooth від Luxury DJS.

Magnum Club (Берегово, вул. Б. Хмельницького, 112/4)
7 лютого — вечірка за участі DJ Mukvik.

Кафе-бар «Світлана» (Виноградів, вул. Копанська, 10)
7 лютого — акустичний концерт Андрія Прозорова “Дім”. Поч. о 19.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
8 лютого — виступ колишнього лідера гуртів ТОЛ та ПНД Андрія Прозорова і гурту «Dahau Holidays». Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 10 лютого — «Kingsman: Таємна служба”. Поч. о 18.20, 20.40. “Губка Боб. Життя на суші, 3D”. Поч. об 11.40, 13.20, 16.40.   “Пригоди Паддінгтона”. Поч. о 10.00, 15.00. “Фатальна пристрасть”. Поч. о 22.50.
11 лютого — допрем’єрний показ “50 відтінків сірого”. Поч. о 21.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 11 лютого —   “Губка Боб, 3DX”. Поч. о 10.15, 15.45, 17.30. “Розлучення по-французьки”. Поч. об 11.00, 14.20, 18.50. “Пригоди Паддінгтона”. Поч. об 11.45. “Гра в імітацію”. Поч. о 12.20, 22.00. “Піднесення Юпітера, 3DX”. Поч. о 13.25, 19.10, 21.30. “Ялинки кошлаті”. Поч. о 15.40. “Голі перці”. Поч. о 17.15. “Лофт”. Поч. о 20.10.  

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 11 лютого —   “Губка Боб. Життя на суші,3D”. Поч. о 10.30, 14.20, 17.40. “Нескорений”. Поч. о 12.00, 19.00. “Фатальна пристрасть”. Поч. о 16.00, 21.30.

Облмуздрамтеатр
8 лютого — вистава “Бременські музиканти”. Поч. о 12.00. Вистава “Meine liebe Bіра”. Поч. о 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 9 лютого — виставка “Шапка” про “Шапку”.  
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Івана Дідика «Діалог із природою».

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 17 лютого — виставка Андрія Чебикіна.

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам буде набагато легше вставати вранці з ліжка, ніж будь-коли. Постарайтеся зарядитися позитивною енергією на весь день. Наприклад, вранці має сенс ще раз обговорити з рідними плани на вихідні. Так буде набагато легше сформувати свій графік і багато чого встигнути. Не забудьте зазначити важливі події цього дня в щоденнику.
Телець Чудовий день для того, щоб з легкістю закінчити всі справи і вирушити на заслужені вихідні. Кому ж належить працювати - не варто засмучуватися. Ці дні пройдуть яскраво і динамічно. Налаштуйтеся на краще - адже ви ще стільки вершин не підкорили. Вірте у здійснення своїх планів всією душею.
Близнюки   Сьогодні вам варто налаштуватися на найкраще у вашому житті! Звичайно, ваше оточення не дає вам спуску і тримає в тонусі. Проте постарайтеся знайти гармонію між своїм внутрішнім станом і тим, що відбувається у зовнішньому світі. Зазвичай вам легко, коли у вас ці показники співпадають. Якщо ж ви відчуваєте дискомфорт - зверніться по допомогу до близьких.
Рак. Сьогодні вам варто звернути увагу на тих, хто не байдужий до вас і до тієї справи, якою ви займаєтеся. Цілком імовірно, що в особі однодумця ви знайдете гідного друга і соратника. Це дуже важливо для вас. Разом із тим, ви можете відчути ревнощі. Вам варто задуматися над тим, що людська воля вільна. Не варто наполягати на своїй думці, тим більше, якщо вас про неї не питали.
Лев   Дуже цікавий період, коли ви відчуватимете змішані почуття. Бажання відпочити з бажанням щось робити. Якщо вам бракує наснаги чи натхнення - зверніться до світу мистецтва, а особливо до музики. Налаштовуючись на хвилю творіння - вам буде легше заспокоїти той вулкан емоцій, який з'їдає вас зсередини.
ДіваСьогодні вам варто звернути пильну увагу на спілкування з вашими колегами «по цеху». Якщо ви відчуваєте до них повагу - вам пощастило, і ви перебуваєте на гребені своєї удачі, бо лише в атмосфері взаємної поваги вам вдасться досягти значних успіхів. Якщо ж це не так - постарайтеся зрозуміти, що саме вас у них дратує. Швидше за все - це сигнал до того, що вам потрібно вчергове щось в собі міняти.
Терези Чудовий день для тих, хто зміг приборкати свою гординю і почути ще одну думку окрім своєї. Якщо це так - саме час приступити до того, щоб позбутися поганих звичок і зайвих умовностей. Іноді правил стає занадто багато. Постарайтеся підключити до розуму почуття і зрозуміти, що відбувається в душі іншої людини.
Скорпіон Вам сьогодні варто нагородити себе за труди праведні, а тому влаштуйте святкову вечерю. У тісному і близькому колі ви можете обговорити низку питань, які вас досі турбували, і отримати кілька компетентних порад. Будьте уважні, цілком імовірно, що хтось із вашого оточення не зовсім щирий. Це може статися через брак спілкування.
Стрілець Цей день здатний принести вам і вашим близьким цілий феєрверк емоцій, які запам'ятаються надовго. Не варто ображатися на інших через те, що вони менш амбітні, ніж ви, або вони мають, на вашу думку,   дрібнуваті цілі. Постарайтеся сприймати людей такими, якими вони є насправді. Часом від інших нам потрібна звичайна емоційна підтримка, а тому зовсім не важливо, хто ця людина, і які у неї плани на власне життя.
Козеріг Сьогодні на вас чекає невелике випробування. Але не варто перейматися - це лише чиясь спроба урізноманітнити ваше життя. Прийміть таку подію з вдячністю. Іноді корисно відволіктися і зайнятися чимось досі для себе невідомим. Не варто закриватися від інших - будьте відкриті для діалогу.
Водолій. У вас може з'явитися бажання сховатися від усіх і заритися глибоко під «ковдру». Що ж, таке бажання цілком зрозуміло. Однак вам варто стримувати в собі такі поривання, а тим більше не демонструвати їх оточенню. Інші люди можуть сприйняти вашу поведінку дуже амбітною і такою, що може вразити тих, хто поруч.
Риби Чудовий день для вирішення ряду питань. Вам варто їх розмежувати і вирішувати поступово. Не переймайтеся через дрібниці. Високий рівень концентрації вам зараз не завадить. Попросіть про допомогу інших людей. Не відповідайте злорадістю на дурні жарти колег або близьких – ви маєте важливіші справи.



Усміхніться на початку нового дня!   :)



- А ось, пам'ятаю, у нас в дитячому садку теж хлопець один був. Всіх бив. Крім мене. Я міцний був, завжди здачі давав. За це мене і вигнали з садка.
- ???
- Ну, сказали, що сторож не повинен з дітьми битися ..


- Ти взагалі з головою дружиш?!
- Більше того - ми спимо разом ..


Зарплата, ти взагалі в курсі, що я працюю ?!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат