Закарпатці взяли третє місце Кубку України з гірськолижного спорту і сноубордингу (ФОТО)

admin 19.02.2015 09:59 СПОРТ

 

У командному заліку Кубка України зі сноубордингу (паралельний слалом) кращими були представники Тернопільської області (385 очків). На другому місці – команда Києва (357 очків), на третьому – команда Закарпатської області (127 очків).


17 і 18 лютого у Києві на території бази олімпійської підготовки збірних команд України з гірськолижного спорту й сноубордингу «Протасів Яр» відбувся перший етап Кубку України 2015-го року зі сноубордингу (паралельний слалом) і всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат зі сноубордингу (паралельний слалом).

Змагання відбулися на підготовленій трасі довжиною 200м з перепадом висот 81м. Саме ця траса першою в незалежній Україні отримала сертифікат Міжнародної федерації лижного спорту (FIS), який надає право на проведення на ній змагань міжнародного рівня з паралельного слалому у сноубординзі та спеціальному слалому в гірськолижному спорті.
Організаторами змагань виступили Міністерство України у справах молоді й спорту, Федерація лижного спорту України, гірськолижний спорткомплекс «Протасів Яр». У змаганнях взяли участь 96 спортсменів із Тернопільської, Закарпатської, Івано-Франківської, Харківської, Львівської, Київської областей і м. Києва.

У командному заліку Кубка України зі сноубордингу (паралельний слалом) кращими були представники Тернопільської області (385 очків). На другому місці – команда Києва (357 очків), на третьому – команда Закарпатської області (127 очків).

У командному заліку всеукраїнських змагань серед юнаків і дівчат зі сноубордингу (паралельний слалом) кращими були теж представники Тернопільської області (149 очків). На другому місці – команда Києва (113 очків), на третьому місці – команда Івано-Франківської області (104 очка).

Переможці всеукраїнських змагань зі сноубордингу за підсумками 2-х днів на пам'ять про участь отримали від компанії «Caterpillar» сувеніри для чаювання й творчості, а переможці Кубку України зі сноубордингу (паралельний слалом) за підсумками 2-х днів змагань – Оксана Дмитрів (представниця команди Тернопільської області) і Роман Александровський (представник команди Києва), – отримали в подарунок водонепроникні, ударостійкі й адаптовані до найекстремальніших температурних умов смартфони CAT B15.

admin


За матеріалами Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА

ТЕГИ : сноубордлижіЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат