Нинішній очільник Закарпаття стверджує, ніби «гроші нічого не рішають» (ДОПОВНЕНО)

admin 19.02.2015 08:55 ПОДІЇ

«Кажу усім і наголошую: в ОДА нічого не "рішають" за гроші, за хабарі», – сказав сьогодні під час брифінгу губернатор Закарпаття, хустянин з Липчі, Василь Губаль.


Як повідомляє прес-служба ОДА, він запропонував своєрідний "варіант" для тих осіб, які хочуть дати хабара комусь із закарпатських чиновників.
"Кажу усім і наголошую: в ОДА нічого не "рішають" за гроші, за хабарі. Ми оголосили війну з корупцією, й це принципово. А якщо хтось хоче допомогти – будь ласка, я пропоную варіант: 128-ма бригада. У неї, і загалом на фронті потреб – не перелічити. До слова, ми доволі серйозно допомагаємо військовим – разом з депутатами, обласними службами, освітянами, представниками районів, волонтерами, й усіх запрошуємо. Допомагайте, Закарпаття буде вам вдячне. Але "рішати", як дехто звик – це без нас", - зазначив керівник області.

zaholovok

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Закарпатські посадовці незаконно продали землю поблизу унікальної "Долини нарцисів"

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактами зловживання владою або службовим становищем та службового підроблення посадовцями Хустської міської ради.

Посадові особи Хустської міської ради та відділу Держкомзему в місті Хуст незаконно, в порушення Земельного кодексу України, оформили та видали документи на право власності на дві земельні ділянки загальною площею майже 2 га, товариству для будівництва готельного комплексу, чим завдали державним інтересам шкоди на суму понад 1 млн.грн.

Підставою для відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України став той факт, що відповідно до листа управління Держземагенства у Хустському районі вищевказані земельні діялянки знаходяться за межами населених пунктів м.Хуст та с.Кіреші і посадовці не мали права їх продавати.

Окрім того, вказані ділянки знаходяться поряд з «Долиною нарцисів», яка входить до Карпатського біосферного заповідника, пише прес-служба прокуратури Закарпастької області.

http://rakhiv.in/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат