Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.02.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 17 лютого. Додавайте до ароматної ранкової кави приємні розмови з бажаними людьми. Нехай важливі рішення приймаються легко, і справи вирішуються швидко. Гарного вам вівторка, затишку і тепла!

Цитата дня: Тільки в ті миті, коли ви бачите людей смішними, ви дійсно розумієте, як сильно ви їх любите.

© Агата Крісті


17 лютого 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці в гірських районах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі 8-13°, вдень 3-8° морозу.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці в гірських районах місцями ожеледиця, видимість добра.
по м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-6° морозу, вдень 3-5° тепла.



ІМЕНИНИ   17 лютого - Георгій (Єгор, Юрій), Кирило, Микола



Цей день в історії

1795 — в Англії викопали картоплину вагою майже 8,5 кг.
1852 — для публіки вперше відкрито художнє зібрання петербурзького Ермітажу.
1876 — Джуліус Вольф з Істпорта (шт. Мен, США) виготовив перші консерви із сардинами.
1904 — прем’єра опери Джакомо Пуччіні «Мадам Баттерфляй» в міланському театрі «Ла Скала». Прем’єра провалилася. Успіх прийшов у наступній постановці на сцені театру «Ґранде» в Брешії, коли головну роль виконала С. Крушельницька.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
 
«Доміон»
До 18 лютого —   “50 відтінків сірого”. Поч. о 18.20, 20.40, 22.50. «Kingsman: Таємна служба”. Поч. о 12.00, 16.00. “Губка Боб. Життя на суші, 3D”. Поч. о 10.00, 14.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 18 лютого —   “Губка Боб, 3DX”. Поч. о 10.00, 11.40, 15.20. “Шаруди лапками”. Поч. о 10.50, 14.15. “Ялинки кошлаті”. Поч. о 12.40, 17.20. “Гра в імітацію”. Поч. о 13.20. “Розлучення по-французьки”. Поч. о 16.00, 20.40. “50 відтінків сірого”. Поч. о 17.00, 19.15, 21.30. “Лофт”. Поч. о 18.50, 22.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 18 лютого —   “Губка Боб. Життя на суші,3D”. Поч. о 10.00, 16.00. “Нескорений”. Поч. об 11.40.   «Kingsman: Таємна служба”. Поч. о 13.50, 17.40. “50 відтінків сірого”. Поч. о 20.00, 22.10.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Руслана та Емми Тремби «Резиденція».

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 17 лютого — виставка Андрія Чебикіна.

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні приділіть більше часу фінансам. Напевно життя внесло свої корективи. Але вам не варто здаватися на милість провидіння. Озирніться навколо - ви побачите кілька можливостей, які стануть для вас світлом в кінці тунелю.
Телець Сьогодні вам потрібно звернути увагу на адміністративну частину ваших справ. Вам варто дати більше свободи іншим і собі зокрема. Якщо вам чогось не вистачає для повного усвідомлення свого «Я» - значить, ви не повністю розкрили свій потенціал і свої здібності.
Близнюки   Сьогодні вам варто більше часу приділити вирішенню спірних питань. Може виникнути неабиякий конфлікт, але він необхідний. Під впливом бурхливих емоцій вам не варто приймати рішення, про які ви потім пошкодуєте. Будьте об'єктивними у своїх висновках і оцінках.
Рак. Чудовий день для тих, хто піклується про себе і своє здоров'я. Доречною сьогодні буде здорова їжа. Якщо відчуваєте слабкість - зверніться до лікаря. Цілком імовірно, що ваш організм вимагає додаткового джерела вітамінів і мінералів. Слідкуйте за станом свого організму.
Лев   День, коли варто трохи озирнутися назад, згадати - навіщо ви тут і що ви ще вчора мали намір робити. Зараз сприятливий час починань - не баріться. Саме тому користуйтеся тим, що вам дарує доля, і не відкладайте важливих рішень на потім.
Діва Приділіть більше часу спілкуванню з колегами і друзями. Це саме те, що трохи розрядить обстановку. Вам не варто погоджуватися на сумнівні угоди - більше часу приділіть веденню справ. Будьте сміливими - можете дізнатися щось несподіване.
Терези Сьогодні вам варто звернутися по допомогу до друзів, колег, які можуть надати вам пораду. Не розпалюйте і без того важку атмосферу. Стриманість - це поки що єдиний можливий спосіб дії. Не відвертайтеся від почуттів інших - ви можете постраждати.
Скорпіон Цей день має досить важливий для вас вплив. Саме тому вам варто прислухатися до голосу своєї інтуїції. Постарайтеся не упустити важливих деталей. Вони можуть вам допомогти. Ваша пильність може бути щедро винагороджена.
Стрілець Цей день ви можете сприймати в якості шансу для того, щоб нарешті розірвати ланцюг, що сковує вас. Вам варто бути щирим у стосунках з іншими людьми. Розкрийте перед близькими ваші мрії та наміри.
Козеріг Ви безумовно справите сьогодні потрібне враження на потрібну людину. Будьте з собою щирі й не перебільшуйте своїх гідностей. Скромність має бути помірною, інакше вона може здатися іншим фальшивкою. Ви вмієте подобатися людям.
Водолій. Постарайтеся не зловживати довірою інших людей. Сьогодні має сенс зайнятися вдосконаленням своїх навиків. Сьогодні саме час подумати про підвищення кваліфікації. Якщо ви мріяли пройти якийсь курс навчання або вивчити мову - саме час приймати рішення.
Риби Цей день прекрасний для тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Ваш внутрішній голос веде вас вірним шляхом - довіряйте йому. Не відмовляйте собі в невеликих слабкостях і задоволенні бажань. Ті, хто поруч, допоможуть досягти намічених планів.


Усміхніться на початку нового дня!   :)



Хто рано встає, той шкодує, що пізно ліг.



Якщо у дівчини іскринки в очах, значить таргани в її голові щось святкують.



У житті я робив багато дурних помилок, але піти з дому без навушників - вже перебір.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат