В ОДА закликали   Погорєлова   активніше опікуватися родинами загиблих

admin 23.02.2015 14:50 ПОДІЇ

Голова ОДА   провів зустріч з Ужгородським міським головою Віктором Погорєловим з приводу забезпечення родин учасників АТО. На зустрічі була присутня дружина загиблого офіцера Дмитра Георгієва, якому посмертно надали звання почесного громадянина Ужгорода.

Керівнику міста нагадали, що родина вже роками на квартирній черзі, та наголосили на необхідності якомога швидше вирішити питання із наданням житла сім'ї, яка мешкає в гуртожитку – не очікуючи на сприяння в цьому питанні державної влади.
Також ішлося і про потребу віднаходити способи допомоги іншим родинам – передовсім мова про загиблих. Уже наступного тижня міський голова має доповісти про результати перемовин і зустрічей з цього приводу та запропонувати варіанти для подальшої роботи.
Василь Губаль наголосив і на необхідності повного сприяння родинам у вирішенні їхніх проблемних питань міськими службами – від побутових тем і до оформлення документів. На зустрічі досягнуто домовленості про виплату матеріальної допомоги родинам загиблих ужгородців. Також міська влада зобов'язалася скласти реєстр родин учасників АТО та тримати на контролі усі питання, пов'язані з їхнім соціальним захистом.
Прес-служба Закарпатської ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат