Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 27.02.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 27 лютого. Розпочинайте день так, аби залишити достатньо часу для улюбленого кавування, розмов з цікавими людьми й корисних справ. Нехай остання п’ятниця зими запам’ятається яскравими подіями. Гарного дня, затишку і тепла!

Цитата дня: Майбутнє стрімко мчить до тебе. І поки воно не промчало повз, у тебе є одна-єдина мить, щоб перетворити його на миле, впізнаване і гідне минуле. Мить за миттю майбутнє мерехтить в твоїй руці. Якщо ти не зумієш зловити, не схопивши руками, не зруйнувавши, надати форму цій низці миттєвостей, у тебе не залишиться нічого за спиною. Твоя мета, її мета, мета кожного з нас – зліпити самих себе і залишити свій відбиток на цих розрізнених шматочках майбутнього, які, зіткнувшись, переростуть у швидко зникаючі шматочки минулого.
© Рей Бредбері "Кладовище для божевільних"

27 лютого 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі часом дощ, місцями в горах з мокрим снігом, вдень подекуди невеликий дощ. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, на високогір'ї 0-2° морозу, вдень 7-12°, в горах місцями 2-4° тепла.
Автошляхи: Вночі часом дощ, в горах місцями з мокрим снігом, вдень подекуди невеликий дощ. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Видимість 1-3 км, в тумані та опадах 500-900 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі часом дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5° тепла, вдень 10-12° тепла.


ІМЕНИНИ 27 лютого – Георгій, Ісаакій, Кирило, Костянтин, Михайло, Федір.


Цей день в історії

1942 — масові розстріли в Бабиному Яру німецькими окупантами членів українського націоналістичного підпілля.
1942 — початок битви в Яванському морі між Японією та США.
1943 — прийнята постанова про поновлення роботи шкіл у регіонах України, визволених від нацистів
1952 — ООН уперше провела засідання в новій штаб-квартирі в Нью-Йорку



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Руслана та Емми Тремби «Резиденція».

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Приділіть якомога більше уваги тим суперечливим питанням, які породжують конфлікти і розбіжності. Зверніть особливу увагу на низку важливих аспектів у процесі спілкування з іншими. Не соромтеся висловлювати свою точку зору.
Телець Чудовий день для тих представників вашого знаку, хто працює у фінансово-економічній сфері. Сьогодні ви маєте всі шанси, що вас гідно оцінять. Підводячи деякі підсумки, не варто бути занадто категоричними у своїх висновках.
Близнюки   Сьогодні має сенс відвідати культурний захід. А тому сміливо запрошуйте з собою близьких і колег. Маєте всі шанси познайомитися з авторитетною людиною. Не втрачайте слушної можливості поспілкуватися з нею і перейняти деякий досвід.
Рак. День може вас здивувати. Ви можете дізнатися про інших таку інформацію, що перегорне ваші уявлення про них. Зверніть особливу увагу на здоров'я. Профілактика захворювань не завадить.
Лев   Чудовий день для зустрічей і спілкування близьких людей. Вам варто більше уваги приділяти вашим стосункам із дорогими для вас людьми. Постарайтеся не приймати самостійно рішень за інших людей.
Діва Цей день здивує вас своєю динамікою і низкою несподіваних подій. Постарайтеся не збитися з раніше запланованого курсу. Не зважаючи на корективи в планах - пам'ятайте, що і навіщо ви робите. Будьте уважні.
Терези Сьогодні вам слід нарешті визначитися не лише у своїх почуттях, але і діях. Час роздумів добігає кінця, і на зміну йому приходить необхідність приймати рішення. Постарайтеся враховувати бажання і почуття інших людей.
Скорпіон Чудовий день для тих, хто прагне змін у тих життєвих аспектах, які давно вимагають вашої участі. Не ігноруйте необхідність приймати рішення. Часом це буває необхідно. Вам варто враховувати інтереси всіх зацікавлених сторін.
Стрілець Сьогодні ви можете відчути легке нездужання. Однак, щоб уникнути деяких несприятливих подій, вам варто звернутися з симптомами, які з'явилися, до фахівця. Діагностика організму ніколи не буває зайвою. Рідні та близькі вас підтримають.
Козеріг Сьогодні варто більше часу приділити стосункам із тими, хто до вас по-справжньому прив'язаний. Ці люди чекають вашої участі. Можливо, вони вам дадуть значно більше, ніж ви припускаєте. Не варто ставитися до інших зверхньо. Чудовий день для спілкування і пошуку спільних інтересів.
Водолій. Сьогодні постарайтеся раніше звільнитися від справ, тоді ви зможете приділити більше уваги собі та близьким. Вам варто запланувати відвідування ряду культурних та інтелектуальних заходів.
Риби Цей день вас здивує непередбачуваними подіями, які як засмутять, так і порадують. Шукайте підтримку у близьких і друзів. Вони обов'язково вам допоможуть, якщо ви звернетеся до них із проханням. Приділіть більше уваги вирішенню організаційних питань.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Він: "Зроби бутерброд". Вона робить. Він з'їдає. Він: "А можна ще?" Вона: "Ні. Це була демо-версія турботливої жінки. Ліцензію ви зможете придбати після реєстрації шлюбу."



Дзвінок:
- Вaшa жінка упaлa у бaсейн із крокодилaми.
- Вaші крокодили, ви їх і рятуйте.



Чоловік з дружиною сидять, дивляться телевізор. Дзвінок у двері, дружина пішла відкривати. На порозі сусід.
- Розкрий халатик, я тобі 1000 баксів дам.
Дружина подумала, подумала і розкрила халатик. Отримала зароблені долари. Повертається до чоловіка.
- Дружино, хто там?
- Та сусідка по сіль заходила.
- А я думав сусід знизу борг приніс - 1000 доларів.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат