У Закарпатті вилучили авто і сигарети (ФОТО)

admin 16.03.2015 11:35 КРИМІНАЛ

 

У минулі вихідні прикордонниками Чопського загону у взаємодії зі співробітниками митниці на кордонах з країнами ЄС зафіксовано та припинено декілька правопорушень.

У пункті пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, було затримано легковик «КІА» (1998 р.в.) словацької реєстрації, яким керував наш співвітчизник. Справа в тому, що під час проходження чоловіком прикордонно-митного контролю у правоохоронців виникли підозри щодо дійсності документів, які надавали право керувати автомобілем.

У результаті оперативно-перевірочних заходів було встановлено, що доручення на право керування транспортним засобом є підробленим. Як підсумок, автомобіль вилучено та оцінено у 29 тисяч гривень.

Ще у двох випадках було виявлено спроби незаконного переміщення через кордон сигарет. В першому з них сигарети було виявлено у запасному колесі кросовера «НІССАН МУРАНО», яким громадянка Словаччини виїжджала з України через пункт пропуску «Малий Березний». Після проведення «шиномонтажу» правоохоронці дістали з колеса 240 пачок сигарет восьми найменувань.

Тютюнові вироби вилучено, їх вартість склала понад 2600 гривень. У другому випадку 1500 пачок сигарет були виявлені під час контролю вантажного потягу, що слідував до Угорщини через пункт пропуску «Саловка». Тютюнові вироби знаходились у одному з напіввагонів під шаром залізної руди. Вартість вилучених сигарет встановлюється.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : СигаретиКонтрабандаКордон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат