Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.03.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 3 березня. Радійте навіть найменшим успіхам і вірте у краще. Навколо багато чудових речей, які легко пропустити через метушню. Нехай у вас буде достатньо часу для себе, близьких людей та улюблених справ. Гарного дня і смачного кавування!


Цитата дня: Весна кожен раз поверталася, щороку, з ластівками і квітами, їй не було ніякого діла ні до війни, ні до смерті, ні до печалі, ні до чиїхось надій. Вона поверталася. Вона і зараз була тут. І цього достатньо.

© Еріх Марія Ремарк "Іскра життя"

3 березня 2015 року
по Закарпатській області: 03.03. Хмарно, вночі сильні опади, вдень часом дощ, в горах з мокрим снігом, на високогір'ї сніг. Місцями: налипання мокрого снігу, ожеледь, туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12, в горах місцями пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2° морозу - 3° тепла, на високогір'ї 4-6° морозу, вдень 3-8° тепла, в горах місцями 0-4° морозу.
Автошляхи: 03.03. Хмарно, вночі сильні опади, вдень часом опади, на високогір'ї сніг. Місцями: налипання мокрого снігу, ожеледь, туман, в горах ожеледиця. Видимість 1-3 км, в тумані та опадах 200-900 м.
по м. Ужгород: 03.03. Хмарно, вночі сильні опади, вдень часом дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3° тепла, вдень 6-8° тепла.


ІМЕНИНИ 3 березня - Кузьма, Лев, Агапіт



Цей день в історії

1802 — у Відні опубліковано «Місячну сонату» Бетховена.
1861 — російський імператор Олександр II підписав маніфест про скасування в імперії кріпацтва.
1866 — у Києві відкрито публічну бібліотеку (тепер — Національна парламентська бібліотека України).
1875 — «день народження» канадського хокею. У Монреалі відбувся перший організований хокейний матч.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Руслана та Емми Тремби «Резиденція».

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні ви матимете достатньо сил, щоб впоратися з тим авралом завдань, які постануть перед вами. Не варто турбуватися через дрібниці. Вашому ентузіазму позаздрять оточуючі. Постарайтеся сконцентруватися на важливому, проте деталі також не варто упускати.
Телець Чудовий день для зустрічей, спілкування, переговорів. Вам не варто розкидатися на кілька напрямів одночасно. Сьогодні варто зайнятися вирішенням однієї визначеної задачі. Близькі та друзі порадують хорошими новинами. Самопочуття буде на достатньому рівні.
Близнюки   Постарайтеся не перевищувати рівень своєї компетенції. Перш ніж голосно заявляти «Я» і «Я можу!» - упевніться в тому, що ви дійсно це можете і у вас на виконання додаткових завдань є і час, і можливості. Тільки в цьому випадку вам варто розглядати додаткові пропозиції.
Рак. Сьогодні вам варто зайнятися вирішенням давно наболілих фінансових проблем. Саме сьогодні за бажанням ви будете здатні знайти необхідну інформацію і людей, які вам допоможуть. Кохані можуть вас невірно зрозуміти, а тому не варто використовувати натяки - краще, говоріть прямо.
Лев   Сьогодні вам варто присвятити день вивченню тих можливостей, які перед вами відкриваються. Не варто наполягати на своїй думці у спілкуванні з начальством, контролюючими органами та людьми, від яких ви якимсь чином залежите. Існує ймовірність конфлікту.
Діва Сьогодні вам варто присвятити день спілкуванню з певними потенційними діловими партнерами. Один із них запропонує вам дуже привабливі умови співпраці. Те ж саме стосується парубків і незаміжніх дівчат. Не варто звертати увагу на плітки - вони є лише приводом вивести вас із рівноваги.
Терези Сьогодні варто звернути пильну увагу на вирішення питань, пов'язаних із рідними та господарством. Сімейні негаразди можуть вам заважати виконувати свої обов'язки. Саме тому вам варто взяти себе в руки і вибрати для себе найбільш пріоритетний напрям.
Скорпіон Сьогодні вам варто приділити більше часу спілкуванню з близькими людьми і з тими, хто в даний момент вам дорогий. Зверніть увагу на перспективи і можливості, які перед вами відкриваються. Серед них є досить привабливі, які варто розглянути більш детально.
Стрілець Цей день прекрасний для прийняття ряду важливих рішень. Сьогодні ви дізнаєтеся про деякі нюанси, які кардинально змінять ваше ставлення до певних людей або проектів. Імпульсивність сьогодні не ваш метод. Перш ніж рубати з плеча - все гарненько обміркуйте.
Козеріг Цей день може здивувати вас своєю експресією, динамікою, яскравими моментами. Щоб не втрачати голову - тримайте перед очима список завдань, які ви на сьогодні запланували. Незважаючи на те, що купа людей мішатиметься у вас під ногами - дайте зрозуміти, що ви цінуєте свій час, і займіться справою.
Водолій. Сьогодні вам варто звернути особливу увагу на реалізацію раніше запланованого. Не варто відволікатися і переживати. Цей день принесе вам чимало радості від вашої діяльності. Якщо у вас є діти - приділіть їм більше уваги - це повернеться вам сторицею.
Риби Сьогодні варто звернути особливу увагу на ряд найтонших деталей у тому, що ви задумали. Інші будуть раді прийти вам на допомогу, але результатом їхніх дій ви навряд чи залишитеся задоволені. Запрошуйте лише професіоналів. Якщо такої можливості немає - займіться самі найважливішими завданнями на сьогодні.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Йде дівчинка зі школи...Зупиняється машина...Вилазить чоловік і каже:
- Залазь, я тобі цукерку дам.
- Нєа.
- Ляльку куплю.
- Неа
- Мобільний новий...
- Тату, скільки раз я тобі казала - не приїжджай за мною на запорожці!



- Як охолодити гарячий чай?
- Треба включити компютер, зайти в інтернет, і бац – чай вже холодний.



ДАЇвці страшно знахабніли!
От зранку мене зупиняє один:
- А чого-це ви сьогодні без машини?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат