Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.02.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 25 лютого. Цінуйте кожну хвилину життя і зустрічайте ранок у доброму гуморі. Нехай ароматна кава додає бадьорості й спрямовує ваші думки в потрібне русло. Активності вам сьогодні й загалом вдалої середи!

Цитата дня: Якщо ви робите щось прекрасне і великодушне, а цього ніхто не помічає - не турбуйтеся: схід сонця - це взагалі найпрекрасніше видовище на світі, але більшість людей в цей час ще спить.

© Джон Леннон

25 лютого 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом невеликі дощі, вночі у горах місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4° тепла - 1° морозу, вдень 7-12°, у горах місцями 2-7° тепла.
Автошляхи: Часом невеликі дощі, вночі у горах місцями з мокрим снігом. Вночі на перевалах місцями ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. Видимість в опадах до 2 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вранці та вдень часом невеликий дощ. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 1-3°, вдень 10-12° тепла.


ІМЕНИНИ   25 лютого – Олексій, Антон, Євген, Марія.


Сьогодні також:

Україна: День інженерно-авіаційної служби авіації ЗСУ


Цей день в історії

1573 — Іван Федорович заснував друкарню у Львові
1831 — битва при Горохові найбільша битва під час визвольного Листопадового повстання 1830–1831 проти Російської імперії.
1836 — американець Семюел Кольт отримав перший патент на шестизарядний револьвер 45 калібру
1873 — у Києві створено Південно-Західне відділення Російського географічного товариства



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Руслана та Емми Тремби «Резиденція».

«Доміон»
До 25 лютого —   “50 відтінків сірого”. Поч. о 18.40, 21.00, 23.10. «Kingsman: Таємна служба”. Поч. о 16.30. “Підводна країна чудес, 3D”. Поч. об 11.30, 14.50. “Губка Боб. Життя на суші, 3D”. Поч. о 10.00, 13.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 25 лютого —   “Губка Боб, 3DX”. Поч. о 10.00, 11.45. “Розлучення по-французьки”. Поч. об 11.00. “Підводна країна чудес”. Поч. о 12.30, 14.00, 15.30. “50 відтінків сірого”. Поч. о 13.25, 18.00, 20.15. «Kingsman: Таємна служба”. Поч. о 15.40. “Убити посланця”. Поч. о 17.00, 20.40. “Лофт”. Поч. о 18.55, 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 25 лютого —   “50 відтінків сірого”. Поч. о 13.10, 17.00, 20.15.   «Kingsman: Таємна служба”. Поч. о 15.30, 22.30. “Губка Боб. Життя на суші, 3D”. Поч. об 11.00.

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Вам не варто розраховувати на якісь важливі події або яскраві емоції. Сьогодні варто зайнятися прибиранням, звернути увагу на ряд дрібних, але досить важливих справ. Увечері рекомендується невелике фізичне навантаження.
Телець Чудовий день, коли у вас з'явиться чимало можливостей для реалізації свого потенціалу. Придивіться уважніше до людей, які вас оточують. Швидше за все, серед них ви знайдете тих, хто вкаже вам вірний шлях, або ж вектор потрібного вам напряму.
Близнюки   Сьогодні вас здивує кількість прийнятих дзвінків. Оточуючі люди прагнуть спілкування з вами. Вам варто бути тактовними в спілкуванні з ними. Навіть, якщо вас дратують деякі моменти в їхній поведінці - стримайтеся. Від цього залежатиме ваша репутація.
Рак. Сьогодні вам варто звернути особливу увагу на своє здоров'я, а також здоров'я ваших близьких. Приділіть сьогодні небагато часу рішенню робочих питань. Начальство буде до вас не дуже прихильним, тому не розраховуйте на поблажливість.
Лев   Ваш романтичний настрій пошириться на всіх, хто сьогодні перебуватиме з вами. Бажання обдарувати весь світ своєю посмішкою може кілька бентежити оточуючих, але при цьому створювати відмінний настрій. Не соромтеся бути собою!
Діва Сьогодні чудовий час для зустрічі і переговорів з вашими партнерами і друзями. Вам варто бути впевненішим у собі і не боятися ризикувати. Сьогодні варто більше часу проводити на свіжому повітрі.
Терези Розслаблювальний масаж буде якомога доречним після трудового дня. Сьогодні вам варто звернути пильну увагу на свої стосунки з другою половинкою. Якщо маєте розбіжності – дайте собі чесну відповідь, чи дійсно в цій ситуації немає вашої провини?
Скорпіон У цей період ви маєте всі шанси втілити свою мрію в життя. Вам достатньо проявити трохи цілеспрямованості і старанності заради бажаного результату. Зовнішній вигляд сьогодні також матиме важливе значення. Виділіть трохи часу для себе - гарний настрій стане вам відмінним помічником.
Стрілець Сьогодні вам варто трохи переглянути своє ставлення до методів вирішення суперечливих питань. Цілком імовірно, що існуючі шаблони поведінки у ситуаціях, які   повторюються, вже не працюють.
Козеріг Чудовий день для цілеспрямованих кар'єристів. Сьогодні ви матимете можливість довести свою перевагу перед ворогами. Проявіть трохи практичності, трохи співчуття, і ви досягнете мети швидше, ніж ваші опоненти.
Водолій. Сьогодні вам варто проявити більше лояльності до тих, хто від вас залежить. Постарайтеся не перевтомлюватися. Імунна система в цей період значно ослаблена. А тому вам варто звернути увагу на харчування і повноцінний відпочинок.
Риби Цей день принесе вам чимало подій, дзвінків, зустрічей, контактів з іншими людьми. Можливо, одна з пропозицій вас настільки захопить, що ви прямо таки з головою зануритеся в рішення поставлених перед вами задач у зв'язку з тією можливістю, яка відкриється перед вами.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Ви хто?
- Добра фея!
- А чому з сокирою?!
- Настрій щось не дуже...


Син запитав у мами:
- Мама, чому цукерка називається «Яблуко»?
- Тому що в неї додають трохи яблучка.
- А що додають у цукерки «Киць-киць»?



- Рятуйте!
- Га?
- Якщо Ви мене зараз не витягнете, я потону!
- Нє, ну ти дивись, вона ще умови ставить!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат