Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 26.02.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 26 лютого. Додавайте до ранкової кави улюблені солодощі й позитивні емоції. Нехай підтримка близьких людей додає вам наснаги й віри у власні сили. Корисних справ у четвер, швидкого їхнього завершення й достатньо часу для себе!

Цитата дня: Людина наділена розумом і душею, де плещуть кришталеві джерела, розпускаються казкові квіти і співають чарівні птахи. Тобто могли б плескатися, цвісти і співати. Але ні. Людина забиває це чисте джерело тоннами сміття: порожніми образами, гнівом ні про що, безглуздим страхом... навіть перераховувати огидно, немов саме перерахування додає в потік життя ще один струмочок отрути.

© Олег Рой "Фантомний біль"

25 лютого 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом невеликі дощі, вночі у горах місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4° тепла - 1° морозу, вдень 7-12°, у горах місцями 2-7° тепла.
Автошляхи: Часом невеликі дощі, вночі у горах місцями з мокрим снігом. Вночі на перевалах місцями ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. Видимість в опадах до 2 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вранці та вдень часом невеликий дощ. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 1-3°, вдень 10-12° тепла.


26 лютого ІМЕНИНИ відзначають Ганна, Артемій, Василь, Віра, Володимир, Гаврило, Евлогий, Зосим, Зоя, Іван (Іоанн), Ирина, Леонтій, Мартін, Мартиниан, Михайло, Никандр, Микола, Онисим, Павло, Парфений, Прискилла, Семен (Симеон), Світлана, Сильвестр, Тимофій, Фотинія і Юстиніан (Иустиниан).



Цей день в історії

1878 — у Львові розпочався судовий процес над Іваном Франком
1886 — у Горлівці (Донбас) отримали першу в Російській імперії ртуть
1895 — в Огайо (США) запатентували склодувну машину
1901 — в Москві відбулася перша вистава «Трьох сестер» Антона Павловича Чехова



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Руслана та Емми Тремби «Резиденція».

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Постарайтеся проявити максимум ініціативи. Хтось із вашого оточення дуже уважно спостерігає за вашою діяльністю. Незабаром перед вами можуть відкритися чудові перспективи. Вам варто бути уважним з тією метою, щоб не упустити свій шанс.
Телець Сьогодні вам варто проявити обережність у спілкуванні з іншими людьми. Саме тому, якщо ви маєте якісь сумніви - краще не висловлюйте свою думку або відкладіть розмову на інший день. Постарайтеся не засмучуватися, а навпаки вселити в інших впевненість у собі, яка притаманна вам.
Близнюки   Сьогодні вам варто звернути увагу на ту інформацію, яку ви отримуєте. Чудовий день для тих, хто працює в інформаційній сфері. Колеги будуть до вас лояльні - не відштовхуйте їх байдужим ставленням.
Рак. Сьогодні вам варто звернути пильну увагу на матеріальну складову тієї справи, якою ви займаєтеся. Якщо на вас чекають витрати - помножте їх на три. У вас все вийде! Якщо ж ця цифра вас поки лякає - відкладіть задумане вами на деякий час.
Лев   Сьогодні вам варто об'єктивніше поглянути на ту ситуацію, в якій ви опинилися. Не варто зациклюватися на емоційних, але в практичному сенсі пустих обставинах і подіях. Якщо ви маєте проблему - у неї обов'язково існує рішення.
Діва Сьогодні вам варто звернути увагу на тих, хто поруч. Вони скучили за вашою ніжністю і душевністю. Приділіть їм більше уваги та участі. Можливо, зараз саме той момент, коли ви можете значно вплинути на розвиток подальшої ситуації в житті близької вам людини.
Терези Цей день покликаний допомогти вам зорієнтуватися в тих обставинах, в яких ви опинилися. Якщо вам складно самому прийняти рішення - зверніться по допомогу до інших. День передбачає високу частку відповідальності за все сказане і зроблене вами.
Скорпіон Цей день дивує своєю експресією і насиченістю. На щастя, ви цього не відчуєте. А тому ви можете насолоджуватися всіма тими подіями і зустрічами, які на вас чекають. Якщо ви живете скромно і замкнуто - пора щось міняти. Відкрийтесь цьому світу!
Стрілець Сьогодні вам варто звернути більше уваги на ділові можливості і перспективи, які відкриваються перед вами. Не варто занадто заглиблюватися в особисті переживання. Наразі слід приділити більше уваги тій справі, якою займаєтеся. Близькі та друзі підтримають вас у ваших починаннях.
Козеріг Люди, які досі вас оточували, зроблять все можливе для того, щоб надати вам необхідну підтримку під час реалізації задуманого. Кохані порадують підвищеною увагою і турботою. Фінансові питання вимагають вашої пильної уваги.
Водолій. Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Має сенс подати заявку на конкурс. Навіть якщо ви не посядете призове місце, ви матимете можливість поспілкуватися з однодумцями. Будні вас обтяжують, що позначається на результативності вашої роботи. Тому не ігноруйте заняття, яке вам приносить задоволення.
Риби Сьогодні вам варто бути дуже уважними, щоб не пропустити в потоці зустрічей та інформації нічого важливого. Якщо ви помітите невідповідність або протиріччя - зверніть на це особливу увагу. Ви можете стати жертвою халатності і неуважності. Зараз не час довіряти людям.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Два мисливці сидять у лісі на вишці. Раптом один, побачивши оленя, говорить:
- Попався, тепер він може писати заповіт!
Постріл - олень стрибає в кущі і тікає.
Другий мисливець:
- Мабуть до нотаріуса побіг!


Сьогодні знайомство починається з фрази: "А ти є в контакті?".



Я люблю сон, а сон любить мене, але будильник завжди ревнує і розлучає нас..

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат