Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.03.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 10 березня. Намагайтеся не витрачати марно власних сил. Цінуйте свою працю і знаходьте час для корисних справ. Нехай горнятко ароматної кави легко пробудить вас до нового дня. Гарного вівторка!

Цитата дня: Потрібно дати собі дозвіл йти по життю, розшукуючи те, що ти хочеш, замість того, щоб чекати, коли інші дадуть тобі це.

© Хорхе Букай

10 березня 2015 року
по Закарпатській області: Малохмарна суха погода. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 11-16° тепла, в горах місцями 3-8° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Видимість добра, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Малохмарна суха погода. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 2-4° морозу, вдень 13-15° тепла.


ІМЕНИНИ 10 березня – Тарас


Цей день в історії

1862 — у США увійшли в обіг перші паперові гроші.
1865 — у Перемишлі під час першого на Західній Україні шевченківського концерту відбулося перше публічне виконання Гімну України «Ще не вмерла України…» на слова Павла Чубинського, музика Михайла Вербицького.
1876 — Александер Ґрехем Белл зробив перший успішний телефонний дзвінок. Першою фразою була: Mr. Watson, come here, I want to see you («Містере Ватсон, зайдіть, я хочу вас бачити»).


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр «Галерея Ілько»
10 березня — благодійний концерт “За мир в Україні”. Поч. о 19.00.
До 25 березня — виставка “Абстракція VS реальність”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка заслуженого художника України Тараса Данилича.

«Доміон»
До 11 березня —   “Попелюшка” (допрем’єрні покази). Поч. о 12.40, 18.00. “Неочікуваний бізнес”. Поч. о 16.30, 20.10. Кіноверсія концерту гурту “Океан Ельзи” “ОЕ. 20 Live In Kyiv”. Поч. о 14.40, 21.30. “Барбі: Суперпринцеса”. Поч. о 10.00, 11.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
7—11 березня —   «Підводна країна чудес”. Поч. о 10.30, 13.45. “Попелюшка” (допрем’єрні покази + бонус “Крижана лихоманка”). Поч. о 10.35, 14.15, 18.00. “Кривава леді Баторі”. Поч. о 12.00, 20.30. “Книга життя, 3DХ”. Поч. о 12.30, 16.15. “Простушка”. Поч. о 15.15. “Царство краси”. Поч. о 17.00, 22.15. “Занесло”. Поч. о 18.50. “Неочікуваний бізнес”. Поч. о 19.55. “Духless-2”. Поч. о 21.30.  

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 11 березня —   “50 відтінків сірого”. Поч. «Kingsman: Таємна служба”. Поч.   “Книга життя”. Поч. о .   Кіноверсія концерту гурту “Океан Ельзи” “ОЕ. 20 Live In Kyiv”. Поч. о . “Простушка”. Поч. о .

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
До 22 березня — виставка творів Адальберта Мартона (живопис, із колекції музею та приватних колекцій).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка родини Чибикіних.
12 березня — відкриття виставки Михайла Сапатюка. Поч. о 16.00.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Чудовий день для спілкування і залучення певних можливостей. Не варто керуватися виключно фінансовими інтересами. Постарайтеся більше часу приділити стосункам із іншими людьми. Нові знайомства позитивно впливатимуть на розвиток фінансових можливостей.
Телець Через фінансів ви можете серйозно посваритися з близькими для вас людьми. Постарайтеся не перебільшувати свого обурення. Постарайтеся порадитися з іншими людьми щодо ситуації, що склалася. Постарайтеся розумно підійти до вирішення виниклих питань.
Близнюки   Вам варто обережно підбирати слова для спілкування з іншими людьми. Сьогодні вас можуть не зрозуміти, і ви потрапите в скрутне становище. Цей день сприятливий для вирішення господарських питань. Кохані вас порадують.
Рак. Зверніть увагу на те, що відбувається навколо вас. Люди, події, завдання, плани - все це має привертати вашу увагу. Чудовий день для тих представників вашого знаку, хто шукає відповіді на самі каверзні питання. Довіряйте своїй інтуїції.
Лев   Сьогодні ваше самолюбство знайде благодатний ґрунт. Оточуючі оцінять ваші труди. Приділіть більше часу стосункам із колегами та партнерами. Якщо ви про когось забули - згадайте. Варто звернути увагу на свою зовнішність - трошки аксесуарів створять неповторний образ.
Діва Деяка загальмованість може спричинити затримки і неузгодженості. Постарайтеся повністю зосередиться на тому, що робите. Зараз це для вас важливо. Постарайтеся акумулювати всі свої внутрішні ресурси на те, щоб успішно завершити розпочате.
Терези Долучіться до прекрасного. Незважаючи на будній день - природа і творчість надихатиме вас на нові ідеї. Постарайтеся на свою життєву ситуацію подивитися з боку. Ви виявите чимало важливих деталей, на які раніше не звертали увагу. Цей день принесе вам радість.
Скорпіон Прислухайтеся до думки і бажань інших людей. Радість і наснага інших принесе вам чимало позитивних відповідей. Не варто виставляти жорсткі рамки поведінки і вимагати їхнього дотримання. Розумне рішення прийде несподівано в процесі спілкування з іншими людьми.
Стрілець Якщо вас сьогодні відвідають філософські думки про сенс - просто згадайте про свою мету або мрії. Не варто зациклюватися на високі матерії. Все, що від вас зараз вимагає ситуація - це зваженого і раціонального підходу. Не зациклюйтеся лише на одному варіанті рішення виниклого питання.
Козеріг Чудовий день для методичної побудови стосунків з іншими людьми, зокрема з підлеглими і партнерами. Якщо у ваших стосунках давно завівся черв'як нерозуміння - вам варто впритул зайнятися цим питанням і розставити всі крапки над І. Приділіть належну увагу деталям і нюансам існуючих робочих процесів.
Водолій. Якщо ви відчуваєте, що коса найшла на камінь - уменшіть оберти. Часом легке відношення до ситуації, зі здоровою часткою гумору може значно прискорити процес, ніж агресивне з'ясування стосунків. Відпустіть ситуацію і просто посміхніться. Така захисна реакція позбавить вас стресу, а оточуючим дасть привід замислитися над своєю поведінкою.
Риби Сьогодні вам варто проявити себе з кращого боку. Оточуючі потребують вас і вашої природної душевності. Постарайтеся їх не ігнорувати.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Кажуть, коли вночі не можеш заснути, значить ти комусь снишся. Я не зрозумію, хто вже місяць там серіал дивиться про мене????


- Ти навіщо взяв новий пакетик з чаєм?
- У старого вже ниточка стерлася ...
- А нову пришити, що рук нема?



- Кохана, тобі не холодно?
- Холодно.
- Як добре, що я тепло вдягнувся

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат