Через Закарпаття у ЄС везли зброю і цигарки (ФОТО)

admin 10.03.2015 10:40 КРИМІНАЛ

 

Протягом минулих вихідних прикордонники Чопського загону спільно з інспекторами митниці стали на заваді кільком правопорушенням.


Так, в пункті пропуску «Тиса» у двох випадках було виявлено і припинено незаконне переміщення сигарет з України до Угорщини. Першим зазнав невдачі наш співвітчизник, який нашпигував сигаретами «COMPLIMENT» і «NZ» задній бампер та конструктивні порожнини салону свого легковика «ФОРД». Як підсумок, автомобіль і 560 пачок сигарет вилучено, загальна сума оцінки склала 28200 гривень. Така ж доля спіткала і громадянина Угорщини, який зазнав фіаско при спробі незаконно вивезти з України 1120 пачок сигарет «ROTHMANS». Угорець, у якості схованок, використав не лише підлогу і двері свого «ФОЛЬКСВАГЕНА», але й сидіння і, навіть, повітряний фільтр. Сигарети і «народний автомобіль» вилучено та оцінено у 37457 гривень.

Ще одне правопорушення було попереджено на кордоні зі Словаччиною, у пункті пропуску «Малий Березний». Громадянин сусідньої держави спробував перетнути кордон із забороненими для ввезення в Україну   предметами – ножем, кастетом та електрошокером. У результаті, предмети, які словак визнав своєю власністю, були вилучені встановленим порядком.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : СигаретиКонтрабандаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат