Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5560, 20

В Ужгороді мами з дітьми мітингували проти забудови зеленої зони

На вулиці Чехова знову розгорівся скандал, щодо забудові зеленої зони.
Мова йде про   ділянку, яка колись була парковою.

З наступного року в ужгородській ЗОШ № 3 дітей навчатимуть чеської

Сьогодні в обласній раді відбулась зустріч делегації краю Височіна Чеської Республіки з головою ради Іваном Балогою, під час якої керівники двох регіонів обговорили підсумки   виконання   проектів співпраці у 2012 році, а також план спільних дій на рік нинішній.

Уряд недофінансував Закарпаття через неочікувано велику кількість дітей

В Україні практично завершено виплати державної соціальної допомоги за лютий місяць. Про це повідомила міністр соціальної політики Наталія Королевська.

Закарпатці по-новому звітуватимуть з податку на додану вартість

Нову форму декларації з податку на додану вартість Міністерство фінансів України затвердило наказом від 17 грудня 2012 року №1342.

На Закарпатті на 22 % збільшилась кількість реєстрацій нерухомого майна в Держреєстрі


З 18 по 22 лютого кількість реєстраційних дій у Державному реєстрі прав на нерухоме майно в Закарпатській області зросла на 22% у порівнянні з періодом 11-15 лютого.

1 березня 2013 року – останній день подання декларації «єдинниками» першої групи

Для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності та обрали для себе першу групу, останнім днем подання податкової декларації за 2012 рік є 1 березня 2013 року. У декларації відображаються обсяг отриманого доходу за минулий рік та щомісячні авансові внески, які сплачуються не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.

Батька, який не сплачує аліменти, притягнуть до кримінальної відповідальності — Закарпатська ДВС

Державна   виконавча   служба України входить   до   системи   органів Міністерства   юстиції   України   і здійснює виконання рішень суду щодо стягнення аліментів.

До 8 Березня призначено додатковий рейс з Києва до Ужгорода

Орієнтуючись на попит пасажирів, до 8 березня складом Південно-Західної залізниці призначено додатковий рейс

Закарпатки мають сплатити податок з аліментів з-за кордону

Закарпатські мами повинні сплатити податки з аліментів батька-іноземця. Аліменти від батька-іноземця оподатковуються.

120 вихідців з Афганістану, Сомалі, Пакистану, Нігерії попросили захисту на Закарпатті

Про це під час брифінгу повідомив начальник Головного управління Державної міграційної служби у Закарпатській області Ігор Михайлишин.

Прикордонники вилучили у вірменина автівку у Закарпатті (ФОТО)

Прикордонники відділу «Ужгород» виявили цигарок на 1080 гривень у громадянина Вірменії, що слідував до Словаччини через однойменний пункт пропуску.

Безкоштовні біометричні паспорти видаватимуть закарпатцям за 2 місяці

Про це під час брифінгу повідомив начальник Головного управління Державної міграційної служби у Закарпатській області Ігор Михайлишин.

Рятувальники знешкодили артилерійський снаряд у Закарпатті

25 лютого о 13.45 група піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС   знешкодила один артилерійський снаряд 152 мм часів Другої світової війни, який виявили 23 лютого за адресою: Ужгородський район, с. Павлово.

На Закарпатті попереджають про лавини

За повідомлення Закарпатського центру з гідрометеорології у зв"язку з відлигою, 26-27 лютого в гірських районах області зберігається лавинонебезпечно.

Цьогоріч Карпатський біосферний заповідник відзначатиме 45-ріний ювілей

З приводу цього колектив заповідника на засіданні науково-технічної ради, що відбулося наприкінці минулого тижня, підбив підсумки роботи та складав план дій на майбутнє. Про це "Зелене Закарпаття" повідомили у прес-службі Карпатського біосферного заповідника.

Чопська митниця на «прямому зв’язку»!

Цього четверга, 28 лютого 2013 року, з 12.00 до 13.00 год. проводитиметься телефонна “гаряча лінія” за участю заступника начальника Чопської митниці Гармаш Альони Василівни.
    Усі бажаючі отримати відповіді з будь-яких проблемних питань, що виникають під час проходження митного контролю на кордоні, або ж потребують компетентних консультацій з митного законодавства, можуть зателефонувати   за номером (0312) 71-18-95.
Прес-служба Чопської митниці

Чопські прикордонники один за одним затримують нелегалів

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили кілька спроб незаконного перетину державного кордону. У першому випадку прикордонники відділу «Великий Березний» затримали двох невідомих чоловіків, без документів, що рухались в бік українсько-словацького кордону. Після затримання «мандрівники» пояснили, що є громадянами Грузії і намагались потрапити до Словаччини.

Голландці вважають, у Закарпатті ростуть найкращі яблука у Європі

Про переваги, особливості вирощування та перспективи нових, стійких до хвороб сортів яблук дізнавались дніпропетровські журналісти   під час презентації, яку провели представники плодорозсаднику ДП «Голланд Плант Україна»   (успішно працює на Закарпатті) 21 лютого у Дніпропетровську.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатській області, які причини й наслідки, чи є жертви - читайте хроніку від державної пожежно-рятувальної служби у Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат