Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5540, 20

У горах Закарпаття все ще лавинонебезпечно

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології 4-5 березня очікується малохмарна, суха погода, з нічними температурами повітря в гірській місцевості 7-12 градусів морозу.

А ваша ділянка вже є в кадастрі?

Зараз на Закарпатті працюють 34 державні кадастрові реєстратори, які за заявою громадян робляться геодезичні заміри і вносяться їх в базу даних.

4 і 5 березня в Карпатах - лавинонебезпечно


За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології 4-5 березня очікується малохмарна, суха погода, з нічними температурами повітря в гірській місцевості 7-12 градусів морозу. В горах Закарпаття розподіл снігового покриву дуже нерівномірний, спостерiгаються великi надуви та карнізи.

"Карпатська Січ" вшанує пам'ять головного командира УПА Шухевича

У вівторок, 5 березня, у будинку "Просвіти" (3-й поверх), розташованому на площі Гренджі- Донського, 3, відбудеться вшанування пам'яті Героя України, Головного Командира УПА Романа Шухевича.

50 тисяч закарпатців голосували цієї неділі на виборах

Вчора, 3 березня, в області відбулися проміжні вибори депутатів Закарпатської обласної ради VI скликання.

Ліки можуть зникнути з 1 березня?

— Все, все, все… Не працюємо, — крихітна жіночка в білосніжному халаті тягне на себе кремезні двері. — Он вас скільки, а я одна!
— А як же ліки? — чується розпачливий жіночий голос у натовпі.
— Та не помістимося усі тут! — не ведеться на благання аптекарка.
«Ну як так? Нам теж треба… ліками запастися», — не даючи шансу продавчині заховатися, підхоплює хтось вмовляння відчинитися.

Що і за скільки їдять закарпатські школярі?

Закарпатців годують обідом за 5,5 гривні, хоча мінімальна вартість має бути втричі більшою.

Ужгородських діток з обмеженими можливостями возитиме робот (ФОТО)

28 лютого в ужгородській ЗОШ №20 відбулася передача спеціального роботизованого  підйомника (виробництва Японії) для дитячих інвалідних візочків, за допомогою якого дітям з обмеженими фізичними можливостями буде легше пересуватися у сучасних українських умовах. Крім того, завдяки роботу діти отримають можливість без обмежень відвідувати спеціалізовані шкільні кабінети, розташовані на різних поверхах.

207 тисяч гривень - найвища зарплата в Ужгороді

207 тисяч гривень – найвища річна зарплата в Ужгороді з усіх, задекларованих жителями міста за 2 місяці.

За 2 місяці ужгородці вже задекларували 16 мільйонів доходів

Пройшли два місяці деклараційної кампанії і в ДПІ у м. Ужгороді підведені перші підсумки по декларуванню.

Закарпатські підприємці отримують ліцензії на продаж алкоголю та тютюну за спрощеними правилами  


За січень цього року суб’єкти підприємництва краю вже отримали 509 ліцензій на здійснення торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Міграційна служба провела навчання з декларування доходів

Сьогодні, 28 лютого, в Ужгороді відбулися практичні заняття для працівників структурних та територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області.

Українські дороги визнані одними з найгірших у світі

Експерти Світового економічного форуму оцінили якість українських доріг в 2,3 бали з 7 можливих, передає УНН.

В українця вилучили авто та цигарки у Закарпатті (ФОТО)

Вже вдруге за поточний тиждень у міжнародному пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, прикордонники спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню через кордон підакцизних товарів.

Нові легенди про Закарпаття озвучать на прес-конференції

У четвер,   28 лютого, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація книжки мукачівського дослідника Олексія Філіппова «50 нових легенд про Ужгород і Закарпаття».

В Ужгороді діти на візочках пересуватимуться з допомогою японського робота

У четвер,   28 лютого, об 11.00 в Ужгороді, у   приміщенні ЗОШ №20 (вул. Сільвая, 3) відбудеться передача спеціального роботизованого   підйомника (виробництва Японії) для дитячих інвалідних візочків, за домогою якого дітям з обмеженими фізичними можливостями буде легше пересуватися у сучасних українських умовах.

Чехи допоможуть Закарпаттю зі школами, садочками, амбулаторіями

Обмін   делегаціями між   Закарпаттям та   краєм   Височина   Чеської Республіки   уже   став звичною подією. Лише   на початку   лютого   у чеському   краї побували   представники   нашого депутатського   корпусу,   а вже вчора з робочим   візитом   до   нас   прибули гетьман   Височіни Їржі Бєгоунек та   керівник   крайового   уряду   Зденек   Кадлец.  

На Свалявщині обговорили зміни ставок податків та форм звітності

Платники податків під час зустрічі з податківцями з’ясовували питання щодо порядку сплати податків та подання звітності

Декларування доходів від кількох роботодавців

У разі отримання доходів від двох і більше роботодавців громадяни зобов’язані подавати податкову декларацію за результатами звітного року, якщо загальна річна сума оподатковуваних доходів перевищує 120 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного року, у 2012 році це – 128760 грн.

В Ужгороді мами з дітьми мітингували проти забудови зеленої зони

На вулиці Чехова знову розгорівся скандал, щодо забудові зеленої зони.
Мова йде про   ділянку, яка колись була парковою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат