Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5500, 20

Закарпатців вчитимуть екології

12 березня 2013 року, начальник Держекоінспекції у Закарпатській області - Головний державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області С.Рішко прийняв участь у селекторній нараді

Закарпатські студенти-юристи можуть мати знижку

Лекцію для студентів Закарпатського державного університету провели голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України Марта Волощук та начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області Єва Мойшевич.

5 тисяч із майже 8 тисяч юних закарпатців придатні до армії (ФОТО)

Упродовж цьогорічної приписної кампанії до призовних діяльних області викликали 7 тисяч 714 закарпатців 1996 року народження.

На Тячівщині затримали групу браконьєрів

Під час здійснення перевірки р.Тиса близько 16.30 к.ч. на околиці с.Вишково Тячівського р-ну, державними інспекторами рибоохорони Регуш І.І., Куцин М.М., Мотря М.М. була виявлена група осіб із числа місцевих жителів, що займалась незаконним рибним промислом використовуючи "сітки-павуки".

ДПС у Закарпатській області: порядок сплати екологічного податку змінено

З 1 січня 2013 року до підпункту 14.1.223 пункту 14.1 статті 14 Податкового кодексу України внесено зміни до значення поняття «розміщення відходів». В новому трактуванні розміщення відходів – це постійне захоронення відходів у спеціально відведених для цього місцях.

В Ужгороді пройде Всеукраїнська конференція для юристів

14-15 березня в Ужгороді відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція студентів та аспірантів «Правова система, громадянське суспільство та держава».

УжНУ проведе наукові конференції за кордоном

У період з 21 по 24 травня 2013 року відбудеться ХХVІ Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток єдиного європейського освітнього простору: поєднання кращого зарубіжного досвіду з національними традиціями» (Україна-Словаччина-Угорщина).

Прокуратура контролює розслідування побиття закарпатського посадовця

Ужгородською міжрайонною прокуратурою забезпечено контроль за ходом досудового розслідування кримінального провадження розпочатого Ужгородським РВ УМВС України в Закарпатській області за фактом побиття заступника Чопського міського голови.

Влада заощадила гроші на 120 дітях з обмеженими можливостями у Закарпатті

Прокуратура Закарпатської області принципово реагує на порушення прав дітей-інвалідів. Органами прокуратури області проведені перевірки додержання органами виконавчої влади і органами місцевого самоврядування Закону України «Про охорону дитинства» щодо захисту прав дітей-інвалідів та дітей з вадами розвитку.

Закарпатським ромам придбали нове взуття

Під час акції «Зігрій дитину» зібрали близько 100 тисяч гривень і придбали взуття для майже тисячі дітей віком від 3 до 16 років

У середу - День нирки

У вівторок, 12 березня в 12.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться прес-конференція присвячена Всесвітньому дню нирки, який буде відзначатися 14 березня 2013. Тема цього року: «Гостре пошкодження нирки».

На Закарпатті знайшли заблукалого сноубордиста

9 березня о 16:20 надійшло повідомлення про те, що заблукав сноубордист 1980 року народження, мешканець м. Київ, в районі г. Стіг, полонини Драгобрат, Рахівського району.

Закарпатці приваблюють туристів повітрям, стравами та родинною атмосферою (ВІДЕО)

З кожним роком зелений туризм на Закарпатті набуває все більшої популярності. Гостинні та доброзичливі жителі, чисте повітря, сімейна атмосфера та смачні страви на столі -- ось чим найбільше приваблюють туристів.

У Виноградові обгоріла дівчина через вибух

9 березня, о 9:25 до ОКЦ У ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про те що у   Виноградові, по вул. Павловій, стався вибух невідомої суміші (без подальшого горіння) під час запалювання сірника.

Архімандрит Віктор (Бедь) запропонував зміни до вищої духовної освіти

Ректор   УУБА-КаУ архімандрит Віктор (Бедь) надіслав пропозиції до проекту Концепції вищої духовної освіти Української Православної Церкви.

Генеральний Консул Словаччини в Ужгороді дасть прес-конференцію

11 березня, об 11.00 з журналістами зустрінуться Генеральний Консул Словаччини в Ужгороді Янка Бурянова, журналіст із Словаччини Володимир Мєзєнцев та організатори найстарішого у Європі марафону.

Головний міліціонер області дасть прес-конференцію

12 березня, о 12.00 у адміністративній будівлі УМВС України в Закарпатській області (м. Ужгород, вул. Ф.Ракоці, 13) відбудеться прес-конференція за участі начальника УМВС України в Закарпатській області генерал-майора міліції Варцаби В.М.

Початкова школа життя

Ужгородські батьки й учителі нарікають на надмірне навантаження, темп навчання і складність предметів у початкових класах...

Україна стала більш туристично привабливішою

Україна піднялась на 9 місць у рейтингу туристичної конкурентоздатності, який складає Всесвітній економічний форум. У 2013 році Україна посіла 76 місце з 140 країн, які оцінювались під час рейтингування. Минулого року Україна посідала 85 місце.

Троє закарпатських письменників будуть представлені в німецькомовних альманахах

Наступного тижня у Ляпцигу відкривається один з найбільших книжкових ярмарків Німеччини.
Цього року Україна буде представлена на ній широко, як ніколи: аж двома десятками авторів. Спеціально до цієї події виходять у світ одразу два німецькомовні альманахи про сучасну українську літературу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат