Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5460, 20

У 2012-му 5 закарпатців були в шоці від комах, 2 -- від ліків

Минулого року на Закарпатті зафіксували сім випадків важкого алергологічного ускладнення – анафілактичного шоку серед дорослих, – про це сьогодні, 19 березня, повідомила обласний алерголог Богдана Булеза.

"Не зволікайте із сплатою єдиного податку!" - закликають податківці

Державна податкова інспекція у м.Ужгороді звертає увагу платників податків, податкових агентів та/або їх посадових осіб на те, що всі Вони несуть відповідальність у разі вчинення порушень, визначених законами з питань оподаткування та іншим законодавством.

Дитяча злочинність в області зменшилася майже на 9 %

У вівторок, 19 березня, відбулося засідання координаційної ради у справах дітей при обласній державній адміністрації. Пройшло засідання під головуванням заступника керівника краю, голови координаційної ради Михайла Поповича.

Антимонопльний комітет оштрафував закарпатців на 300 тисяч гривень через державні закупівлі

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України здійснює постійний контроль за дотриманням вимог законодавства про захист економічної конкуренції у сфері державних закупівель, а також проводить дослідження відповідних товарних ринків.

«Карпатська Січ» відкрила меморіальну дошку Івану Рогачу

14 березня в смт Великий Березний по вул. Корятовича, 1 відбулось відкриття та освячення меморіальної дошки Івану Рогачу, який був заступником голови Організації Народної Оборони «Карпатська Січ», членом Головної Команди і військовим писарем «Карпатської Січі», секретарем Президента А. Волошина, членом проводу ОУН, головним редактором тижневика «Українське слово» (1941).

Рятувальники готові до весняного паводку у Закарпатті (ФОТО)

Гідрографічна мережа Закарпатської області складається зі 152 річок, завдовжки понад 10 км кожна. Всі вони належать до басейну Тиси (ліва притока Дунаю), що протікає вздовж південної межі області. Найбільші її притоки в межах області — Тересва, Теребля, Ріка, Боржава. До басейну Тиси належать ще дві великі річки Закарпаття — Латориця і Уж. Під час зимових  відлиг може виникнути ризик підвищення рівнів води в малих річках, що за певних умов загрожує  підтопленням.

Пожежна хроніка за добу

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

"Гарячі" телефони прокурорів Закарпаття

В прокуратурі області у робочі дні (понеділок-п’ятниця) з 09.00 по 18.00 год. функціонує телефон «гарячої лінії». На телефон «гарячої лінії» приймаються повідомлення суб’єктів підприємницької діяльності про факти незаконного втручання у діяльність бізнесу з боку службових осіб контролюючих та правоохоронних органів.

Тячівська «Свобода»   відновила меморіальну таблицю карпатським січовикам у Солотвині

16 березня 2013 року в Солотвині Тячівського району з нагоди 74-ї річниці Карпатської України з ініціативи Тячівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відновлено пам'ятний знак воїнам Карпатської Січі – полковнику Михайлові Колодзінському, чотару Зенону Коссаку та іншим січовикам. Меморіальну дошку було встановлено ще минулого року 16 березня під час вшанування Героїв Карпатської України. Проте за цей період над пам'яттю загиблих українців глумилися чотири рази, знищуючи пам'ятний знак.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті за добу, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

У Закарпатті заблукали 2 кияни

17 березня   о 20.50 надійшло повідомлення про те, що   заблукали 2 мешканці Києва 1989 року народження, під час спуску на лижах з гори Стіг, полонина Драгобрат, Рахівського району.

В Ужгородському районі виявили артилерійський снаряд

17 березня о 16.05 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо артилерійський снаряд) часів Другої світової війни, за адресою: Ужгородський район с. Оріховиця, вул. Оріхова.

«Швидка» допомога стане дійсно швидкою

Кому через якусь біду доводилося викликати «швидку» допомогу, той знає, як катастрофічно довго тривають хвилини її очікування. Часто від того, як швидко приїде допомога, залежить життя людини. Нарешті справа зрушила з місця — почала реалізовуватися медична реформа, тож відрадно, що саме наша область виявилася щодо реалізації реформи на передовій.

У піст найважливіше не «їсти» свого ближнього

Духівники радять відмовитися від того, що спричиняє залежність, у тому числі Інтернету й соцмереж.

Без електрики сидять 14 закарпатських сіл

14 населених пунктів на Закарпатті знеструмлено через негоду.

Чопські митники змагалися між собою, хто кращий за професією

Щороку Чопська митниця проводить серед своїх працівників конкурс «Кращий за професією». Цього разу 40 фахових інспекторів продемонстрували журі досягнуті навики в роботі, зокрема, володіння митним законодавством та практичними знаннями, ділові якості, за що й отримали об’єктивну оцінку рівня своєї професійної майстерності.

Народжувати в Угорщину їдуть все частіше

У 2011 році в Угорщині (в її східній частині) народилися 322 маленькі українці, -- повідомив учора, 13 березня, на урочистостях з нагоди святкування 10-річчя діяльності дипломатичної установи України в Ніредьгазі Генеральний консул України в Ніредьгазі Сергій Бороденков.   Торік, у 2012 –му, народилося 336 малюків, а вже за менш як три місяці 2013 року – 97 дітей.

В Ужгороді рятувальники Польщі та України підписали угоду про співпрацю

13 березня в Ужгороді на базі Управління ДСНС України у Закарпатській області в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2007-2013 відбулася робоча зустріч закарпатських та польських рятувальників.

Головний рятувальник Закарпаття прозвітував губернаторові про план дій у разі паводку (ФОТО)

Обласна влада тримає паводкову ситуацію на контролі. У четвер, 14 березня, про рівень води в річках та можливі загрози губернаторові Олександрові Ледиді прозвітував головний рятувальник краю Мирослав Щербей.

Закарпатські рятувальники готуються до хуртовини (ФОТО)

За повідомленням Українського гідрометеорологічного центру в період з 15 березня  у західних областях очікується ускладнення погодних умов. Зокрема прогнозуються сильні снігопади, хуртовини, посилення швидкості вітру до 17-22 м/с., місцями до 25 м/с., снігові замети, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь. У Карпатах  - дуже сильні снігопади. Протягом 16-17 березня в Україні очікується похолодання зі зниженням температури у західних областях до 10-16 градусів нижче нуля.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат