Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5380, 20

2 мільйони гривень віддадуть 3 тисячі закарпатців податковій

Майже 3 тисячі закарпатців вже задекларували свої доходи, і сплатять до місцевих бюджетів 2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

На Хустщині була пожежа

5 квітня о 3.14 сталася пожежа в надвірній споруді за адресою: Хустський район, с. Березово, присілок Ряпідь.

Дерево впало на автодорогу на Міжгірщині

4 квітня о 6.55 поступило повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину автодороги «Долина-Хуст», в смт. Міжгір’я, вул. Хустська.

Антимонопольний комітет здійснює контроль за концентрацією — процесом злиття підприємств і компаній

Важливим напрямком діяльності Антимонопольного комітету України є здійснення контролю за концентрацією та узгодженими діями, основною метою якого є запобігання монополізації ринків та суттєвого обмеження конкуренції на них.

Україна – Чехія. Блаженнійший Христофор удостоєний почесного професора богословської академії УПЦ

31 березня з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, ректор Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, Уповноважений Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки професор, архімандрит Віктор (Бедь) після Божественної літургії в Кафедральному соборі рівноапостольних Кирила і Мефодія у місті Празі урочисто вручив атестат і відзнаки почесного професора УУБА Блаженнійшому Христофору, архієпископу Празькому, митрополиту Чеських земель та Словаччини, Предстоятелю Чеських земель та Словаччини.
Докладну інформацію про цю подію читайте у наступних повідомленнях.
Прес-служба УУБА – КаУ

У Закарпатті затримали 6 нелегалів (ФОТО)

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону затримали чергових «шукачів щастя», які намагались у незаконний спосіб подолати українсько-словацький кордон. Зупинили «мандрівників» охоронці кордону відділу «Стужиця», що у Великоберезнянському районі.

Сьогодні в Ужгороді — відкриття благодійної акції «Дитинство без меж!»

4 квітня, четвер, 18.00 — відкриття благодійної Акції «Дитинство без меж!» та проведення благодійного аукціону.   Загалом на виставці буде представлено понад   50 робіт 30 закарпатських митців: живопис, графіка, художнє скло, скульптура тощо.

В Ужгородському районі перекрили рух через паводок

У зв’язку з формуванням максимального рівня паводкової хвилі в низинній частині річки Латориця продовжується перелив (в міждамбовому просторі) заплавної автодороги місцевого значення між селами Тисянка та Геївці Ужгородського району по довжині 200 м шаром до 30 см.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Деяким закарпатським студентам «уріжуть» стипендію, а викладачі працюватимуть у півтора рази більше

...якщо Верховна Рада України прийме за основу, а в майбутньому проголосує за законопроект «Про вищу освіту» №1187. Про це заявили представники закарпатських студентів та активної молоді у прес-центрі «Закарпаття» під час прес-конференції.

Антимонопольний комітет досліджує аптечні заклади Закарпаття

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України розпочало дослідження діяльності аптечних закладів, що розташовані в медичних установах.

Минув перший конкурсний день "Міс Ужгород-2013"


300 чоловік, які прийшли в нічний клуб «Панорама», впродовж майже 3 годин підтримували, дивувались та раділи за своїх фавориток.

Закарпатці зможуть телефоном поскаржитися на митників і податківців — хабарників

Закарпатці можуть поскаржитись на недобросовісних податківців та митників. Негайне реагування та вирішення проблем у спілкуванні з митниками та податківцями гарантує «Пульс» Міністерства доходів і зборів України.

Чи можна у Закарпатті мирно збиратися людям - КРУГЛИЙ СТІЛ

У вівторок, 2 квітня, в Ужгороді пройшов круглий стіл на тему «Свобода мирних зібрань та її захист: місцевий контекст заради благополуччя громади». Чи можна у закарпатських містах та селищах мирно збиратися людям, аби висловити свою громадянську позицію? Чи буде перешкоджати цьому влада? Яка ситуація із мирними зібраннями в Україні? На ці питання намагалися дати відповідь експерти.

Місцеві ради Закарпаття не хочуть оприлюднювати, як область виглядатиме за кілька років

Жодна з місцевих рад Закарпаття не надала інформацію про генеральні плани, а це є прямим порушенням Закону України «Про доступ до публічної інформації» – розповіли вчора у прес-центрі «Закарпаття» координатор Закарпатського Громадського Центру Володимир Феськов та голова правління Центру Громадянських Свобод Олександра Матвійчук.

Вистави, аукціони, психологічні програми, семінари, майстер-класи 4 дні проходитимуть в Ужгороді

4-7 квітня в Ужгороді триватиме обласна соціально-психологічна та благодійна акція   «Дитинство без меж». З цієї нагоди організатори акції зустрілися із журналістами в Ужгородському прес-клубі.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

В Ужгороді проведуть майстер-класи з писанкарства та лялькарства

Для ужгородських дітей у рамках благодійної акції «Дитинство без меж» 6 та 7 квітня проведуть творчі майстер-класи з виготовлення писанок, ляльок-мотанок і витинанок. Про це сьогодні, 2 квітня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомив старший викладач Закарпатського художнього інституту, кандидат-мистецтвознавець Роман Пилип.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатській області, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Закарпатський адміністративний суд стане доступнішим для людей з обмеженими фізможливостями

Внаслідок довготривалої аналітичної роботи та проведених опитувань за методологією карток громадянського звітування (КГЗ) в українських судах було виявлено, що особи з обмеженими фізичними можливостями - громадяни різних категорій інвалідності досить часто звертаються до суду за захистом своїх прав та інтересів, а також беруть участь у судовому процесі як сторони у справі, свідки чи експерти.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат