Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5340, 20

Огляд закарпатської преси

Огляд регіональної преси за період з 6 по 13 квітня.

Ями на дорогах починають латати

Відремонтовані дороги обіцяють у травні.

В Ужгороді міжнародні експерти обговорили розвиток сільських територій

У четвер, 11 квітня, в Ужгороді пройшов Міжрегіональний круглий стіл щодо координації у сфері розвитку сільських територій органів влади сусідніх регіонів України, Румунії, Словаччини та Угорщини.
Захід відбувся за участі заступника керівника краю Михайла Поповича, директора Канадського бюро міжнародної освіти Карен Далкі, представників та експертів Проекту PRISM в Україні.

Закарпатські рятувальники разом з волонтерами прибирали річку від сміття

Днями в Свалявському підрозділі У ДСНС України у Закарпатській області разом з рятувальниками зібралися представники місцевої громадської організації «Фейшн» та волонтери району.

Воловецького лісничого судитимуть за незаконну вирубку лісу

Людина, яку держава поставила захищати лісові насадження від браконьєрів, сама взялася за сокиру. Своїм діями горе-лісівник завдав державі збитків на суму понад 52 тисячі гривень, за що йому доведеться відповідати перед Законом.

В Домбоцькому монастирі звершився постриг у велику схиму

9-го квітня керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив постриг у велику схиму двох насельниць Домбоцького Свято-Успенського жіночого монастиря.

В Ужгороді обговорять розвиток сільських територій

У п’ятницю, 12 квітня, відбудеться Міжнародний форум з питань розвитку сільських територій Закарпатської області.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

На Закарпатті підтопило дворогосподарство

10 квітня о 10.00 поступило повідомлення про те, що внаслідок підняття грунтових вод підтоплено одне дворогосподарства за адресою: Виноградівський район, с. Олешник, вул. Петра Копчі.

Ужгород: Про площу Народну — беззаперечні факти

Днями відбувся цікавий брифінг, в ході якого говорили про засідання архітектурно-містобудівної ради 2 квітня. Про це розповів начальник обласного управління містобудування та архітектури Микола Пігуляк. Також він показав журналістам креслення архітектора Франтішека Крупки.

В Закарпатській ОДА обговорили розвиток креативних індустрій

У середу, 10 квітня, відбулося сесійне засідання Робочої групи «Україна - ЄС: культурний та соціальний виміри євроінтеграційної стратегії України».

Роман Шніцер: Протягом року вся область буде охоплена «медичною» GPS-навігацією


На Закарпатті триває реформування системи екстреної медичної допомоги. За словами начальника обласного управління охорони здоров’я Романа Шніцера, наша область наразі працює у цьому напрямку більш ніж успішно: усі необхідні на даний момент заходи та кроки реалізовані, залишається тримати набрані темпи та якомога швидше адаптувати область та її жителів до вимог оновленої медичної системи.

Закарпатське online покоління представило свою творчість в офлайні

Люди онлайн-покоління не мислять жодного дня свого життя без комп’ютера, інтернету, соціальних мереж та електронної пошти. І от сьогодні у прес-центрі «Закарпаття» вони презентували збірку своєї творчості – справжню книгу. Паперову. Офлайнову.

Яка мета Концепції реформування місцевого самоврядування України?

В Україні закладено конституційні засади місцевого самоврядування, ратифіковано Європейську хартію місцевого самоврядування, прийнято низку базових нормативно-правових актів, які створюють правові та фінансові основи його діяльності.

Платники єдиного податку 2 групи не подають квартальні Декларації платника єдиного податку

Згідно пункту 294.1 статті 294 Податкового кодексу України   податковим звітним періодом для платників єдиного податку ІІ групи є календарний рік. Таким чином, податкова декларація платника єдиного податку - фізичної особи – підприємця ІІ групи поквартально не подається.

30 квітня — останній день подання Декларації про майновий стан і доходи

Державна податкова інспекція у м.Ужгороді звертає   увагу громадян, що останній день подання Декларації про майновий стан і доходи - 30 квітня 2013року.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

В Ужгороді виявили артилерійський снаряд

9 квітня о 13.05 поступило повідомлення про виявлення артилерійського снаряду часів ВВВ, за адресою: м. Ужгород мікрорайон Східний, вул.Урожайна б/н.  

Сільське господарство Закарпаття очолюватиме   екс-голова Перечинської РДА

У вівторок, 9 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида представив в нового керівника колективу.

Чиновники Закарпатської ОДА коштують кожному закарпатцю 33 гривні

Уряд України затвердив видатки на фонд оплати праці та утримання обласних державних адміністрацій на 2013 рік.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат