Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5260, 20

В УУБА–КаУ вшанували світлу пам’ять ліквідаторів Чорнобильської техногенної катастрофи

26 квітня з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, в Свято-Миколаївському актовому залі Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина відбулися щорічні   наукові читання, приурочені до 27-ї річниці техногенної катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Ректор УУБА відслужив божественну літургію на Вхід Господній в Єрусалим

28 квітня, на Вхід Господній в Єрусалим академічним духовенством Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія було відправлено Божественну літургію в тимчасовому храмі академії змонтованого для богослужінь на протязі страсної седмиці в Свято-Миколаївському актовому залі.

Чопська митниця уже має гроші для власної модернізації

Пункт пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» – єдиний та найпотужніший міжнародний вантажно-пасажирський перехід на українсько-словацькому кордоні

Українські заробітчани   переказують додому гроші "цивілізовано"

Днями в Ужгородському прес-клубі пройшло перше засідання Фінансового клубу, де представники мас-медіа дізнались про нюанси здійснення грошових переказів та їх економічне значення для Західної України.

Покарана ініціативність

Ініціатива карається — ця істина давно відома й багато разів перевірена на практиці. Правда, методи покарання бувають різними. Як, для прикладу, поставити на місце занадто ініціативну жінку? В Чопі над цим питанням не дуже заморочувалися, а застосували давній прийом — кулаком в обличчя, а далі ногами по тілу. Щоб знала, як втручатися не у свої справи!

Коротко з редакційної пошти

До редакції «РІО» надійшов лист від ліквідатора аварії на ЧАЕС Юрія Келемена.

Як змінили перший підручник   із історії для школярів

11-класники вже не вивчають Помаранчеву революцію і справу Гонгадзе. У тестах їм не зустрінуться Іван Драч та Левко Лук’яненко. 5-класникам не розповідають, що Голодомор був навмисно спланованим. А історію Української повстанської армії їм викладають разом із історією радянських партизанів. Шкільні вчителі вперше отримали спільний із російськими колегами підручник.

Ритмічна робота митників спонукає до збільшення міжнародних автоперевезень

Чопська митниця на трьох кордонах з країнами ЄС з початку року оформила майже 6 мільйонів тонн вантажів
Цього четверга (25.04.13) у м. Ужгороді на автотерміналі «Закарпаття», де розташований митний пост «Ужгород-вантажний» відбулася зустріч перевізників Закарпаття з митними органами України та Угорщини.

В українця у Закарпатті вилучили 9 ящиків сигарет

25 квітня, близько 22.00, співробітники відділу прикордонної служби «Саловка» запобігли спробі незаконного переміщення через державний кордон до Угорщини підакцизних товарів.

Пожежна хроніка за добу

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

На Закарпаття приїде прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Приватний візит у місто Берегово прем’єр-міністра Угорщини Віктор Орбана, про який повідомляло Закарпаття онлайн, відбудеться у п’ятницю, 26 квітня, і триватиме всьог кілька годин.

50 % абортів складає до кількості народжених в Ужгороді — 2011 рік

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало болюче, але актуальне питання: «Сучасна проблема: аборти - чи можна пережити трагедію особисто/у сім’ї і як відновити життя». Йшлося про досвід організаторів кризових центрів для жінок, експертів із спеціальних навчальних програм тощо.  

На Закарпатті триває уніфікація політикуму

Зростає попит на третю силу. Опозиція чинить цьому запеклий опір, але не користується суттєвою підтримкою електорату. Останній не йме віри, мабуть, уже жодній з існуючих партій. За цих умов зростає попит на третю силу — до того ж не обов’язково це мала би бути класична партія.

До 180 доларів складає один переказ з-за кордону в Україну

25 квітня в Ужгородському прес-клубі пройшло перше засідання Фінансового клубу, організатором якого став Банк ПІВДЕННИЙ. Цього разу представники мас-медіа дізнались про нюанси здійснення грошових переказів та їх економічне значення для Західної України.

Закарпатське відділення АМКУ оштрафувало ТОВ «Бескид» за недобросовісну конкуренцію

Як показало розслідування, Товариство у 2012 році працювало з порушенням Закону України «Про відходи». А саме, здійснювало виробничу діяльність без отримання дозволу та ліміту на утворення і розміщення відходів.

Закарпатські водокористувачі звітуватимуть за новими формами

За новими формами платники повинні складати податкову декларацію по збору починаючи з другого кварталу 2013 року, оскільки оприлюднення нових форм податкової звітності по збору відбулося у першому кварталі 2013 року.

Міграційна служба відзначила кращих конкурсантів

Сьогодні в Головному управлінні Державної міграційної служби України в Закарпатській області відбулося відзначення переможця та лауреатів першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» 2013 року. Такі змагання в країні проводяться вже вшосте, однак вперше в них взяли участь представники міграційної служби.

У мукачівському замку продаватимуть напої та морозиво

Депутати Мукачівської міської ради 25 квітня вирішили здати в оренду частину замку під “каву, морозиво та прохолоджуючі напої”. Про це йдеться у відповідному рішенні сесії.

62 торгові патенти анулювали у Закарпатті

За торгові патенти до місцевих бюджетів сплачено 4,7млн.грн. Це на 123,4тис.грн. більше, ніж за   відповідний період минулого року.

З податковим електронним ключем можна звітуватись до органів Пенсійного фонду й статистики

Відтепер ключ електронного підпису, виданий Центром сертифікації при ДПС у Закарпатській області, дає змогу звітуватися в режимі он-лайн не лише податковій.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат