Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5200, 20

Виконком Ужгородської міської ради значив місця для відпочинку на Ужі

На засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення Про облаштування місць відпочинку та заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста.

За оригінальні журналістські твори можна претендувати на   премію Чорновола

Державний комітет телебачення і радіомовлення оголошує черговий прийом з 1 червня по 10 серпня 2013 року творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики.

У Мукачеві закликатимуть планувати сім’ю

У четвер, 16 травня, о 12.00 у Мукачеві, у центрі на площі Миру,   розпочнеться вулична акція «Заплануй сім’ю на здоров’я!».

Блискавка вдарила по будинку закарпатки

15 травня до тячівських вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини № 8 поступило повідомлення про пожежу в житловому будинку, яка сталася   вночі 13 травня в с. Угля (присілок Груники), що на Тячівщині.

В Ужгороді виявили міну (ФОТО)

15 травня о 9:15 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в мікрорайоні Східний по вулиці Середнянській виявлено предмет, зовнішньо схожий на вибухонебезпечний.

За круглим столом обговорять проблему працевлаштування молоді

У четвер, 16 травня о 13.00 год. відбудеться круглий стіл на тему «Молодь за право на працю». До участі в заході запрошуються представники молодіжних громадських організацій та студенти вищих навчальних закладів.

Змінено механізм організації оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастр

Потерпілим від чорнобильської катастрофи надаватимуть пільгові саноторно-курортні путівки: пільги складатимуть від 50% до 100 % вартості путівки в залежності від категорії постраждалого.

На Свалявщині задекларовано майже удвічі більше доходів, ніж торік

Закінчилася кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2012 році. Всього з початку року до Свалявської МДПІ   подано 239 декларацій про майновий стан і доходи. Це удвічі більше у порівнянні з результатами минулого року, стверджує начальник Свалявської МДПІ   Ганна Лендєл.

На Берегівщині рятувальники демонстрували   готовність до   ліквідації наслідків НС на водних об’єктах

14 травня на території ТОВ «Бумеранг», що в селі Дийда Берегівського району, закарпатські рятувальники провели тактико-спеціального навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на водних об’єктах.

Закарпатцям можна буде скористатися для літнього відпочинку лише шістьма   пляжами

Це 6 пляжів у Тячівському районі та по одному на Хустщині, у Берегівському районі й Виноградівщині. Про безпечність решти місць відпочинку можна судити лише на хлопський розум. Про це під час навчань з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій розповів начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

Чи наповнені закарпатські санаторії й чи можна літати на відпочинок із Ужгороду - прес-конференція

У середу, 15 травня, о 12.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Літній відпочинок: чи готове Закарпаття прийняти туристів і куди краще поїхати краянам?».

Закарпатські рятувальники показали, як вміють рятувати у воді (ФОТО)

14 травня на території ТОВ «Бумеранг», що в селі Дийда Берегівського району, закарпатські рятувальники провели тактико-спеціального навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на водних об’єктах.

На Закарпатті робитимуть   дамби. за власні кошти?

Із 315 мільйонів, передбачених на 2013 рік на програму "Тиса", уряд цьогоріч не виділив жодних коштів, тому в області планують виділити з обласного бюджету гроші на розчищення русел річок та оновлення дамб.

Очільник   краю поспілкувався з закарпатцями

У вівторок, 14 травня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида провів прийом громадян. По допомогу до керівника краю звернулись мешканці Перечинщини, Ужгородщини, Великоберезнянщини, Тячівщини та міста Ужгород.

Закарпатське   ТУ АКУ розглянуло 54 справи про порушення конкуренційного законодавства

З початку 2013 року Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету розглянуло 54 справи про порушення конкуренційного законодавства.

Науковці дискутуватимуть про Чехію в Ужгороді (ОГОЛОШЕННЯ)

Науково-дослідний інститут Центральної Європи та Центр історичних студій з богемістики і словакістики запрошують   до участі в Ужгородських чеських наукових читаннях, метою яких є обговорення результатів наукових досліджень історичного розвитку, культури чеських земель, сучасних соціально-політичних реалій та стану правових інститутів Чеської Республіки, еволюції та перспектив українсько-чеських зв’язків, майбутніх викликів для Праги, зокрема враховуючи її членство в Європейському Союзі.

В Ужгороді відновлять молодіжний центр праці

13 травня Комісія з питань молодіжних ініціатив Громадської Ради при Закарпатській ОДА у прес-центрі «Нове Закарпаття» провела круглий стіл із закарпатськими роботодавцями. До участі також були запрошені представники Регіонального центру праці та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

В Ужгороді   обговорили сучасні методи лікування раку

Про нові підходи у лікуванні раку говорили протягом двох днів в Ужгороді на науковій конференції онкологи з усієї країни та Європи.

За недобросовісну конкуренцію - штраф

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало два суб’єкти господарювання на 50 тис. грн загалом за недобросовісну конкуренцію.

За зловживання на ринку ритуальних послуг   — штрафні санкції

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало МКП «Бюро ритуальних послуг» Хустської міської ради на 5 тис. грн за зловживання монопольним становищем на ринку ритуальних послуг.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат