Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5120, 20

600 тисяч гривень на ЗОШ №2 хочуть виділити закарпатські депутати

Сьогодні,   31 травня відбулося друге пленарне засідання 14 сесії облради.

Закарпатський депутат Курах попросив 270 тисяч гривень на дах

Депутати підтримали запит свого колеги Івана Кураха щодо виділення 270 тисяч гривень на реконструкцію даху дитсадка у селі Верхні Ворота Воловецького району та направили його на розгляд до обласної державної адміністрації.

Закарпатські діти поїхали у Крим на відпочинок (ФОТО)

У четвер, 30 травня, закарпатські школярі виїхали на оздоровлення та відпочинок до дитячого закладу «Зоряний берег», що розташований на кримському узбережжі Чорного моря.

У Закарпатті затримали двох грузинів

Минулої доби прикордонники Чопського загону затримали чергових «шукачів щастя». Цього разу не пощастило двом чоловікам, які, мабуть, не розраховували на те, що «зелені берети» патрулюють не лише лінію державного рубежу, але й прикордонну смугу.

У Закарпатті вилучили сигарет на 157 тисяч гривень

Прикордонники   відділу “Ділове” Мукачівського загону на стаціонарному контрольному посту зупинили автомобіль “Фольксваген транспортер”Т4 під керуванням громадянина України, мешканця міста Чернівці.

Газовики зайнялися здирництвом?

ЧИ ПРАВОМІРНІ ДІЇ БеРЕГІВСЬКОЇ філії ПАТ «Закарпатгаз», ВИМАГАЮЧИ ПО 100,00 ГРН. З КОЖНОЇ КВАРТИРИ ЗА НАЯВНІСТЬ «Акта перевірки стану димових і вентиляційних каналів» ?

Книгу про талановитих дітей видадуть на Закарпатті

Ініціаторами ідеї виступили обласна адміністрація та Закарпатська обласна організація Національної спілки письменників України.

Травмованого в Горянах грибника рятувальники доправили до медзакладу

29 травня о 19:30 в оперативно-координаційний центр Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення, що двоє ужгородців 1978 та 1982 років народження заблукали в лісовому масиві поблизу обласного центру (мікрорайон «Горяни»).

Дитяча бібліотека проводить заходи з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі

З 23 травня у   центральній міській бібліотеці для дітей розпочато цикл заходів з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі.

Мілюченка призначили начальником оперативного управління Головного управління Міндоходів Закарпаття

Наказом Міністерства доходів і зборів України начальником оперативного управління Головного управління Міндоходів у Закарпатській області   призначено Мілюченка Андрія Євгеновича, який працював в органах податкової служби з 2001 року.

Закарпатські діти одержали цифрову техніку за перемогу у конкурсі фотографій (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Талановитих вихованців дитбудинків сімейного типу з Ужгородщини, чиїм хобі стало мистецтво фотографії, нагородив особисто очільник Закарпаття Олександр Ледида під час відкриття виставки у четвер, 30 травня.

Двоє госпіталізовані через ДТП у Закарпатті

29 травня, близько 18.00, 28-річний громадянин Румунії повертаючись додому з Києва неподалік міста Чоп на затяжному повороті автодороги не впорався з керуванням свого авто марки «Opel Vectra» та виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем марки «ВАЗ-2101».

У сільській раді Кам’яниці хочуть мати відеонагляд

Днями в приміщенні сільської ради у селі Кам’яниця здійснював виїзний прийом громадян начальник Ужгородського райвідділу міліції Роман Стефанишин.

Новий керівник очолив прес-центр Закарпатської міліції

Колективам сектору зі зв’язків з громадськістю УМВС України у Закарпатській області та обласної газети "Відомості міліції" представили нового речника Закарпатського управління внутрішніх справ Олега Подебрія.

На Виноградівщині працевлаштовано майже сотню громадян, які трудилися нелегально

Фахівцями ДПІ у Виноградівському районі задля протидії «тіньовій» зайнятості населення проводиться масово - роз’яснювальна робота через засоби масової інформації та бесіди з платниками податків з метою легалізації найманої праці.

Ринок мінеральних вод серед пріоритетних на Закарпатті

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України постійно моніторить ситуацію на ринку реалізації мінеральної води вторинним споживачам для промислового розливу.

До кінця року в області з’явиться ще 2 будинки сімейного типу й 14 прийомних сімей


Закарпатська область посідає одне з чільних місць щодо створення умов для сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Національний банк України накопичив більше 36 тонн золота в золотовалютних резервах країни

За станом на 1 травня у золотовалютних резервах Національного банку України накопичено близько 36,1 тонни золота.

На «Uzghorod Fashion Day» зібрали 6 тисяч гривень на благодійність

Несприятлива погода не змусила цінителів краси та моди пропустити в неділю щорічний показ «Uzghorod Fashion Day» в готелі «Прага». Цілий день дощ лив як з відра, але це не відображалось на настрої ужгородців та гостей міста. Відмітимо, що на показ завітали іноземці – гості з Германії та Угорщини.

Волонтери з різних країн світу навчатимуть ужгородців англійської за 10 гривень

В Ужгороді проведуть мовну школу. Language School від AIESEC UZHGOROD запланована на період з 11 червеня до 11 липня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат