Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5040, 20

Чехи виділили 2 мільйони гривень на закарпатські садочки, школи, амбулаторії та заклади культури

Уже   шостий   рік Закарпаття   тісно співпрацює   з краєм   Височина   Чеської Республіки. За попередні   роки   у   цьому партнерстві реалізовано 25   інвестиційних проектів   у соціальній сфері – майже   у   кожному   районі.

Коли закарпатцям планувати дітей — фахівці

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему: «Як закарпатцям зберегти можливість мати дітей: сучасні дослідження та тенденції».

День гарних новин проходить у Закарпатті

Сьогодні, 20 червня, на Закарпатті традиційно День гарних новин!

Наступні антитерористичні навчання запланували на завтра

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській області завершила перший етап планового антитерористичного навчання.

Міжгір’я: на пожежі закарпатські вогнеборці врятували життя 84-річній бабусі

19 червня о 09:27 мешканці вулиці Суворова, що в смт Міжгір’я, повідомили в оперативно-рятувальну службу Закарпаття про пожежу в житловому будинку.

В Україні відтепер є пам’ятні п’ятигривневі монети "Материнство"

Нацбанк повідомляє про введення в обіг пам’ятної монети “Материнство”.

У Закарпатті попадали дерева

19 червня о 00.44 поступило повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину автомобільної дороги Київ-Чоп, поблизу с. Чинадієво, Мукачівського району.

Прокуратура опротестує у судді занижену ціну архітектурного комплексу "Корона"

Прокуратура Ужгорода подала до суду заперечення щодо зменшення ціни продажу «Корони».

4 мільйони гривень витратять на туалети шкіл і садиків у Закарпатті

У вівторок, 18 червня, відбулася всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Віце прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Закарпатську область на нараді представив голова обласної адміністрації Олександр Ледида.

На Закарпатті буде   база даних на вчителів та школярів

З червня на Закарпатті почали створювати інформаційну систему управління освітою області. Планується запровадити єдину загальнообласну електронну базу освіти, автоматизувати управлінську діяльність на всіх рівнях, спростити процедуру документообігу.

Автобуси в катастрофічно незадовільному стані щодня возили закарпатців на роботу

Вони їхали без педалей, без ручок на дверцях, зламані склоочисники скріплені стрічкою, звідусіль випадають дроти несправного електрообладнання, що може призвести до загорання автобуса в будь який момент… звучить як з фільмів жахів, але на жаль, це реальність. Саме в такому несправному стані автобуси одного з найбільших підприємств області виявили працівники Державтоінспекції Ужгородського райвідділу.

Закарпатські роботодавці одержать компенсацію за прийняття молоді на роботу

За перше робоче місце для молоді роботодавцям компенсуватимуть витрати.

На меблевому підприємтві в Ужгороді шукали 18 мін

17 червня о 8.50 поступило повідомлення про виявлення 18 протитанкових мін, за адресою: м.Ужгород, вул. Шумна на території меблевого підприємства.

Мукачівці самі боротимуться з борщовиком

Заклик самоорганізуватися та знищити "плантації" шкідливої рослини, яка захопила набережну, пролунав у мережі Facebook від небайдужих мешканців міста.

Закарпатські підприємці заплатили податків на 19 мільйонів гривень більше, ніж минулого року

У Закарпатті підприємці-єдинщики сплатили майже 51 млн. гривень. Така сума єдиного податку надійшла до місцевих бюджетів області за січень-травень цього року. Це перевищує надходження минулого року на 19 млн. грн. або на 60%.

1500 гривень - премія за облаштування площі біля Кафедрального собору в Ужгороді

Владика Мілан та громадський діяч, дипломат і науковець Ален Панов ініціювали конкурс на облаштування площі напроти Греко-католицького кафедрального собору на вул. Капітульній в Ужгороді.

У Закарпатті пройдуть польові навчання для лісівників

Спільні практичні семінари для лісівників України та Словаччини розпочнуться в Рахові.
У рамках проекту БЕЗПЕРЕРВНЕ НАВЧАННЯ ЛІСІВНИКІВ ЗАДЛЯ КРАЩОГО ВЕДЕННЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА (HUSKROUA/1001/028), що впроваджується в Україні та Словаччині з червня минулого року, розпочинається серія спільних польових практичних навчань для лісівників Закарпаття та Івано-Франківщини, Кошицького та Пряшівського країв Словаччини.

Закарпатські журналісти візьмуть участь у теле-мості з Інтернет-журналістики

У середу, 19   червня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться Теле-міст по обговоренню основних проблем інтернет-журналістики та шляхів їх вирішення і обміну відповідним досвідом за участю журналістів Тернополя, Львова та Ужгорода.

Закарпаття найменш вразливе до поширення ВІЛ/СНІДу

У понеділок, 17 червня, під головування заступника голови облдержадміністрації Івана Качура відбулося засідання обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Хто руйнує архітектурний комплекс "Корона" в Ужгороді?

Афера навколо ужгородського комплексу «Корона» набирає нових владно-судових обертів… беззаконності. Про це у своєму прес-релізі заявляють представники Комітету захисту прав людини
Християнсько-народного союзу Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат