Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5000, 20

Рада відмовилася вводити адмінвідповідальність за неправильне паркування

Законопроектом пропонувалося ввести адміністративну відповідальність за порушення правил паркування. Зокрема, у разі, якщо водії не платять за паркування на майданчиках, призначених для платного паркування, вони повинні були б заплатити штраф від 8 до 12 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реєстр громадських об’єднань тепер доступний на офіційному сайті

Відтепер кожна фізична або юридична особа може вільно та безоплатно отримати відомості із Реєстру громадських об’єднань. Доступ до нього здійснюється через веб-сайт Державної реєстраційної служби України.

На Рахівщині упродовж доби сталися   дві пожежі

Перший день липня видався неспокійним для рахівських вогнеборців. О 07:29 вони отримали повідомлення про те, що в селі Ділове на вулиці Требушанській горить торговельний павільйон одного з приватних підприємців. На місце виклику поспішило чергове відділення третьої Державної пожежно-рятувальної частини.

Гірські рятувальники надали допомогу 35-річному мешканцеві Лазещини

Першого липня о 21:05 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття поступило повідомлення, що підчас збирання ягід в районі гори Драгобрат в Рахівському районі стало зле та потребує медичної допомоги 35-річний мешканець с. Лазещина.

За сто метрів від кордону виявили 4,5 тисячі пачок сигарет

Так на ділянці відділу «Саловка» Чопського загону вчора ввечері група реагування за отриманою напередодні інформацією виявила майже 3,5 тисячі пачок сигарет. Знаходилися тютюнові вироби українського виробництва за 100 метрів від кордону. Власник знахідки вирішив залишитися інкогніто та не зустрічатися з правоохоронцями, повідомляє Андрій Демченко.

Найгучніші українські закони, що вступили в силу у червні 2013 року

(мовою оригіналу) С 1 июля украинцам ста­ло проще получить ше­н­генскую визу, зарегистрировать бизнес, пересчитать пенсию и бороться с чиновниками. Со вчерашнего дня в действие вступил ряд новых законов. «Сегодня» рассказывает о самых важных из них.

Вірники шукають секретаря Мукачівської єпархії (ФОТО)

Зник секретар Мукачівської єпархії УПЦ МП Петро Мурник. Про це повідомляють вірники, які вже кілька місяців як втратили зв'язок протоієреєм.

Міндоходів повідомляє про зміни в оформленні податкової накладної

Міністерство доходів і зборів у зв'язку зі зверненнями платників податків повідомляє про зміни до Податкового кодексу України. Зокрема, пункт 201.1 статті 201 Кодексу доповнено підпунктом " ї ''.

У Закарпатті прогнозують дощі та грози

2 липня у Закарпатській області: мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень в горах місцями слабкий короткочасний дощ, гроза. Вітер західний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 22-27°; в горах місцями вночі — 3-7°, вдень — 12-17°.

У Закарпатті горіли павільйони підприємців та приміщення деревообробного цеху

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

На автодорозі "Київ-Чоп" упало дерево

1 лютого о 20.05 поступило повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину автодороги Київ-Чоп, 729 км.

Водій збив велосипедиста і втік з місця ДТП у Закарпатті

Інспектори ДАІ затримали водія, який збив дитину та втік, коли той повернувся на місце дорожньо-транспортної пригоди.

Спілка архітекторів поповнилася сімома новими фахівцями із Закарпаття (ФОТО)

У понеділок, 1 липня, у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбулось урочисте відзначення Дня архітектури.

Волонтери з-за кордону зібрали гроші для покинутих немовлят в Ужгороді (ФОТО)

1 липня в Ужгородському прес-клубі відбувся підрахунок грошей, які назбирали у рамах Параду наречених - 2013 волонтери із Закарпаття, Туреччини, Сінгапуру, Мексики та Індонезії.

Прокуратура перевіряє, чи справді атракціон в Ужгороді загрожує життю та здоров’ю дітей

Прокуратура міста Ужгорода організувала перевірку законності діяльності атракціонів дитячого майданчика «Рошен».

Завтра абітурієнтам розкажуть про особливості цьогорічної вступної кампанії

2 липня в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена старту вступної кампанії до вищих навчальних закладів. «Вступна кампанія-2013: поради абітурієнтам» - тема розмови.

Вікно в Європу: Ганьба України розпочинається з пунктів пропуску

Про хабарництво в прикордонній службі України написано немало: «кришування» контрабанди вже стало притчею во язицах, а суми, що збираються з контрабандистів, мають стільки нулів, що професія прикордонника не даремно вважається найприбутковішою, випереджаючи митників, прокурорів і міліціонерів.

Про що пишуть закарпатські газети?

Огляд регіональної преси з 22 по 29 червня.

Рятівник із Закарпаття став Заслуженим працівником цивільного захисту України

Згідно з указом Президента України № 355/2013 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України" за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм, почесне звання "Заслужений працівник цивільного захисту України" присвоєно ЧІЗМАРЮ Євгенію Юлійовичу - рятувальникові Ужгородської гірської пошуково-рятувальної групи гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Не балувані долею

Що готує доля кожному з нас — передбачити важко, а швидше за все, просто неможливо. Хтось тікає від випробувань, хтось шукає вихід, хтось бездіє з вірою, що, може,   минеться. Як виходити з важких ситуацій, кожен обирає самостійно. Для когось світ закінчується за межами власного будинку, міста, району, країни, а в декого він просто безкінечний.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат