Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4920, 20

Інститут післядипломної освіти шукає працівників на кілька посад

Термін подачі заяв та необхідних документів для участі у конкурсі – один місяць з дня опублікування оголошення.

Близько 20 000 випадків нелегального працевлаштування вже виявили цього року в Україні

Для закарпатців літо — не тільки туристичний сезон, а й час сезонних підробітків. Починається гаряча пора в тисячах ресторанів, барів, кафе, кіосків і невеличких магазинів, у тому числі тих, що на літній період відчиняються в курортних містечках.

На "Селиській сироварні" за добу переробляють майже 1,5 тонн молока

У середу, 17 липня, заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович з робочою поїздкою відвідав Хустський район. Під час візиту посадовець ознайомився з роботу місцевих фермерських господарств.

«Не покарати невинного…»

Інтерв’ю з Іллею Лендєлом, який 20 років очолював обласний суд.

Дохід від продажу рухомого майна не оподатковується

Якщо громадянин продав легковий автомобіль, мотоцикл або мопед і отримав дохід, то він не буде оподатковуватись. При умові, що така операція протягом року була здійснена тільки один раз і тільки по відношенню до одного об’єкта продажу. Якщо платник податків продав, наприклад, два автомобілі, то дохід отриманий від другого буде оподатковуватись за 5% ставкою.

Державна реєстраційна служба та Укрпошта розпочали взаємодію

18 липня 2013 року відбулася церемонія підписання меморандуму «Про взаємне співробітництво у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг між Державною реєстраційною службою України та Українським державним підприємством поштового зв’язку «Укрпошта» за участі Першого віце-прем’єр-міністра України Сергія Арбузова та міністра юстиції України Олени Лукаш.

Вагони Львівської залізниці зношені майже на 90 відсотків

Упродовж першого півріччя 2013 року з інвентарного парку пасажирських вагонів Львівської залізниці, згідно з технічними рішеннями і з урахуванням закінчення терміну експлуатації, виключено 20 вагонів.

Діти з вадами здоров’я отримали від "Карпатської Січі" й   волонтерів спортінвентар

Активісти «Карпатської Січі» разом з волонтерами Закарпаття завітали в дитячий табір у Дубриничах, де відпочивають діти Перечинської та Часлівецької шкіл-інтернатів для дітей з вадами здоров’я.

У Берегові   вогнеборці евакуювали чоловіка й   врятували від знищення   будинок

16 липня в Берегові на вулиці Лоньої горів житловий будинок. Повідомлення про це місцеві вогнеборці отримали о 06:33.  

Підприємцям, які завершили свою діяльність, нагадують звітувати про це

Платник податків зобов’язаний за кожний звітний період подавати податкові декларації щодо кожного окремого податку, платником якого він є. Звітність подається до органу Міндоходів, в якому платник податків перебуває на обліку. Важливо пам’ятати, навіть якщо платник податків вирішив на певний період призупинити ведення своєї  господарської діяльності, то звітувати потрібно у будь-якому випадку.

«Акція» продовжується лише на вивісці  

ФОП Брецко Ю.Ю. виконано рекомендації Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, які стосувалися недобросовісної конкуренції.

Як встановило Відділення, на фасаді офісної будівлі та вікні за місцем здійснення господарської діяльності ФОП Брецко Ю.Ю., який надає послуги із страхування у м.Ужгороді було розміщено рекламну вивіску: «Страхування. Акції. Знижки.».
Проте,акції та знижки при наданні послуг страхування, автострахування протягом січня-травня 2013 року не надавалися.
На виконання рекомендації Відділення, вивіску, яка могла ввести споживачів в оману знято.

У Мукачеві   на пожежі загинула людина

Внаслідок пожежі, що трапилась в одній з квартир багатоповерхового   житлового будинку в місті над Латорицею, загинула 50-річна власниця даної оселі. Ймовірніше за все жінка поплатилась життям через пагубну звичку палити в ліжку.

Закарпатським бухгалтерам обіцяють спростити роботу

Сьогодні, 16 липня, в Україні відзначають День бухгалтера. Напередодні в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало щорічне відзначення професійного свята. Йшлося про новації для бухгалтерів, роль бухгалтерської служби у наповненні доходів бюджету країни про особливості роботи у сучасних українських реаліях.

Щоб потрапити в Угорщину гвінеєць вистрибнув з поїзду

Інформацію про чоловіка, який вистрибнув з поїзду прикордонники Чопського загону отримали від провідника. Невдовзі правоохоронці за 100 метрів від лінії кордону затримали «пасажира втікача». Ним виявився громадянин Гвінеї.

У перечинських оздоровчих таборах провели "Уроки правових знань"

Донести до дітей науку так, щоб вона запам’яталася їм надовго, спробували на минулому тижні правоохоронці Перечинщини. З цією метою вони відвідали дитячі оздоровчі табори та провели для дітей «Уроки правових знань».

Про що пишуть закарпатські газети

Прес-огляд друкованих інформаційно-аналітичних видань за тиждень.

Власників авто на іноземних номерах чекають нові проблеми

(мовою оригіналу) Теперь уже налоговые службы Польши и Чехии взялись за псевдо работодателей, за которыми числились десятки нерастаможенных машин.

На Берегівщині видали 3 тисячі ідентифікаційних кодів

Майже 80% реєстраційних номерів облікової картки платника податку видали в Центрі обслуговування при Берегівській ОДПІ дітям до 16 років.

На серпень майже розкупили усі   квитки до Закарпаття

Як можна переконатися з сервісу бронювання квитків "Укрзалізниці", найбільша "пожежа" з туристичними напрямками - Кримом і Західною Україною.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат