Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4900, 20

Міндоходів у Закарпатті пишається своїми платниками

Закарпатські платники податків стали відповідальнішими.

10 причин не заздрити іншим

Мало кому подобається відчувати заздрість, але побороти її, здається, неможливо. Чи є ті, хто якимось чарівним чином позбавлений цього роз’їдаючого почуття? Кожен з нас хоча би час від часу скрипів зубами, ледве стримуючи злість до людини, яка набагато щасливіша та успішніша чи не так?

Ректор УжНУ Ващук зі своєї кишені заплатить за оновлений сквер біля ректорату

УжНУ оголосив конкурс на проект облаштування скверу святої Тетяни – покровительки студентства.

Захист для маленьких “волоцюг”

За   правило, дорослі майже завжди винні у проблемах та бідах дітей. За кожною з таких проблем стоїть або недостатня, або надмірна увага старших.

Отримати дозвіл від архітектури ужгородці   можуть   після ... звернення до уряду

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої стала ситуація, що склалася в Ужгороді з отриманням дозволів від різних установ.

Україна стоїть на порозі "раптової зупинки", -- Goldman Sachs

Українська економіка більше за інших зі свого регіону CEEMEA ризикує зіткнутися з різким, більш ніж на 5% за рік, скороченням надходжень капіталу. Таке явище називається sudden-stop («раптова зупинка»).

За добу виявили дев’ять випадків перевезення тютюнових виробів через кордон

Протягом минулої доби в 9 випадках співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці в пунктах пропуску витягували з автівок тютюнові вироби. Дехто з водіїв перевозив їх просто в салоні транспортного засобу, а є й такі, які намагалися приховати сигарети. Схованки облаштовували в корпусі акумулятора, запасному колесі, в панелі приладів тощо.

Закарпатська дівчинка загинула під колесами вантажівки

У Іршавському районі під колесами вантажівки загинула дитина. 23 липня, близько 21.45 у селі Суха, Іршавського району під колесами вантажівки загинула 3-річна дівчинка.

Ужгородські студенти пройдуть практику в Австрії

Студенти-історики УжНУ проходитимуть практику у Відні. Починаючи з наступного навчального року, студенти історичного факультету УжНУ пройдуть архівно-музейну практику в одній з історичних столиць західноукраїнських земель – у Відні.

Закарпатці розвиватимуть сонячну енергію

У середу,   24 липня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане розвиток альтернативної сонячної енергетики та безпосередня участь у цьому напрямку пересічних громадян.

4300 закарпатців звернулися до обласної прокуратури за півроку

Організацію роботи з питань розгляду звернень в прокуратурі області спрямовано на викорінення практики підміни органів державного управління та контролю, неухильне дотримання вимог Закону України «Про прокуратуру», оскільки змінено підхід органів прокуратури до порядку вирішення звернень.

«Зірковість» повинна бути підтверджена

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України припинило дії, які містили ознаки порушення конкуренційного законодавства у вигляді недобросовісної конкуренції.

У м. Чоп   вантажний вагон зійшов з рейок

Потерпілих немає. На станції Чоп, під час здійснення маневрових робіт стався схід пустого вантажного піввагона. Потерпілих не має. Сума завданих збитків встановлюється, проводяться відновлювальні роботи.

Встановлюються усі обставини події, – повідомляє УМВС України на Львівській залізниці.  

Як   оподатковуватимуть   доходи закарпатців від продажу власної сільгосппродукції

Власна продукція, згідно з Податковим кодексом України, це та, котра вирощена, зібрана чи вироблена безпосередньо громадянином на земельних ділянках, наданих їй для ведення особистого селянського господарства і її сукупний розмір не перевищує 2 гектари.

На Закарпатті й Буковині через куриво вилучили «Мерседес» і «Альфа Ромео»  

Прикордонники   Мукачівського загону   спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Лужанка» виявили «нафарширований» сигаретами позашляховик.

400 тисяч гривень від туристичного збору одержало Закарпаття

Ця сума надходжень в місцеві скарбниці перевищує минулорічні показники на 62 тис. грн.

У Мукачівському районі біля Чинадійова горіла автівка

22 липня о 12:39 в оперативно-рятувальну службу Мукачівського району надійшло повідомлення про загоряння автомобіля “Москвич ІЖ-412”. Пожежа виникла на автошляху державного значення Київ–Чоп в районі смт Чинадійово.

66 бомб знешкодили у Закарпатті (ФОТО)

Днями співробітники СБУ в Закарпатській області спільно з працівниками аварійно-рятувального загону спеціального призначення регіонального Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України знешкодили 66 мінометних мін калібру 82 мм.

Цигарки на 180 тисяч гривень та "Мерседес" - тепер у руках прикордонників  

Прикордонники   Мукачівського загону   відділу «Лужанка» виявили в нафаршированому сигаретами позашляховику дві тисячі сто шістдесят тисяч сигарет.

Ужгородська влада протидіє малому бізнесу

У вівторок,   23 липня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якого стане ситуація, що склалася в Ужгороді з отриманням дозволів від різних установ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат