Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4820, 20

Священики допомагатимуть ректору УжНУ Ващуку облаштовувати сквер (ФОТО)

Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський в ректораті УжНУ провів робочу зустріч з ректором університету, доктором технічних наук, професором Федором Ващуком.

2400 закарпатців втсупили цього року на безплатне навчання

Ректор УжНУ проф. Федір Ващук продемонстрував найсучасніший в Україні університетський телекомунікаційний комплекс, а також розповів про цьогорічну вступну кампанію.

Путін “кинув” Віктора Балогу на 400 млн. євро?

За інформацією, отриманою з достовірних джерел, Швейцарський банк SLB заблокував належний Віктору Балозі рахунок на суму 400 млн. євро у зв’язку з неможливістю довести легальність розміщених коштів.

Виявлено порушення при закупівлі хлібобулочних виробів  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало трьох приватних підприємців загалом на 14 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, які призвели до спотворення результатів торгів.

Відтепер декрет зараховуватимуть у соціальний стаж

Перебування у відпустці по вагітності та пологах буде враховуватися в страховий стаж, адже набрав чинності Закон України від 14 травня 2013 року №231-VII, яким внесено зміни в декілька законів стосовно пенсійного забезпечення.

Закарпатці попросили у губернатора Ледиди гроші, роботу, ділянку, житло та тепло у квартирі (ФОТО)

У вівторок, 13 серпня, очільник області поспілкувався з жителями Закарпаття під час особистого прийому громадян. Цього разу по допомогу до керівника краю звернулися більше двадцяти закарпатців.

Закарпатці заплатили за свої ліцензії 10 мільйонів гривень

Від ліцензування в місцеві бюджети Закарпаття надійшло понад 10 млн. грн. Ці кошти перерахували суб’єкти господарювання за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Міндоходів закликає закарпатців внести платежі до 14 серпня

Авансові платежі з ПДФО необхідно сплатити до 14 серпня.

Нотаріуси здійснюють майже 40% реєстраційних дій з нерухомістю

За 7 місяців 2013 року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно зареєстровано понад 2,3 млн. заяв та запитів, з них близько 1,4 млн. – державними реєстраторами органів державної реєстрації прав, майже 900 тис. – нотаріусами. Про це сказав голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона.

Про що пишуть закарпатські газети?

Огляд регіональної преси за останній тиждень.

Щo буде з дорогами наступного року?

Уряд хоче передати більшість шляхів на утримання місцевої влади.

Допоможіть врятувати життя 3-річного хлопчика!

Рік тому біда сталася в сім’ї Бігаріїв із Воловця: тяжко занедужав їх синочок Максим. Недуга уразила головний мозок. Куди тільки не зверталися, але українські лікарі були безсилі: жодна терапія не допомагала, навпаки — хвороба прогресувала. Максим щотижня по два-три рази потрапляв у реанімацію. Почали з’являтися негативні побічні дії лікування. Тоді сім’я вийшла на закордоння.

На Закарпатті сади горять   від небезпечного збудника

Те, що найчастіше називають «рудою», може виявитися опіком плодових.

В Україні зберігається золота на 23 мільярди доларів

За попередніми даними станом на 1 серпня 2013 року обсяг золотовалютних резервів становив 22 мільярди 719 мільйонів доларів США в еквіваленті.

Банкіри вчитимуть закарпатську малечу рахувати гроші

Викладачі – учасники експериментального викладання курсу "Фінансова грамотність", волонтери партнерських організацій, які отримали відповідну теоретичну та практичну підготовку, проводять заняття з дітьми та підлітками віком від 9 до 16 років у всіх регіонах України.

Невдовзі закарпатці зможуть звітувати до усіх органів влади через єдине онлайн-вікно

Звіти до усіх центральних органів влади незабаром можна буде подати в онлайн-режимі через спеціальне «єдине вікно» та за єдиним уніфікованим стандартом. Відповідна Концепція створення та функціонування автоматизованої системи «Єдине вікно подання електронної звітності» була схвалена на засіданні Уряду.

Канадець подарував Ужгороду скульптуру мислителя (ФОТО)

Канадський скульптор із закарпатським корінням подарував УжНУ скульптуру мислителя.

При втраті документів , пов’язаних з обчисленням і сплатою, треба негайно повідомляти Міндоходів

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві інформує, у разі втрати, пошкодження або дострокового знищення первинних документів, регістрів бухгалтерського обліку, фінансової звітності, інших документів, пов’язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів платник зобов’язаний у п’ятиденний строк з дня такої події письмово повідомити орган Міндоходів за місцем обліку. Крім того, суб’єкту господарювання необхідно відновити втрачені документи протягом 90 календарних днів з дня, що настає за днем надходження повідомлення до органу Міндоходів.

Відпочивальникам рекомендують ознайомитися   з правилами перетину митного кордону України

 Міністерство доходів і зборів України інформує, що громадяни, які перетинають кордон України можуть попередньо ознайомитися з правилами його перетину. Так, в митних пунктах пропуску на кордоні, при аеропортах міжнародного сполучення така інформація розміщується для загального ознайомлення у вигляді стислих довідок у спеціально відведених місцях (на тематичних стендах).

Проведено перевірку щодо запобігання виникненню пожежам у екосистемах   Виноградівщини

а інформацією Закарпатського Гідрометцентру з 7 по 9 серпня у районі зберігатиметься надзвичайна пожежна небезпека 5-го класу. В цей період вводяться тимчасові обмеження на відвідування населенням лісових масивів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат