Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4760, 20

Дo чого призведе протистояння з циганами?

Як ми вже повідомляли, влада Ужгорода нарешті звернула увагу на те, що цигани активно будують халабуди в мікрорайоні Радванка. Більше того, будуються на дамбі й будиночки виходять на проїжджу частину. При цьому жодних дозволів на будівництво в них немає.

Неграмотні вчителі, закриті школи і хворі учні

З понеділка починається новий навчальний сезон.

Пільги і привілеї, на які мають право неповнолітні працівники

Неповнолітні в трудових правовідносинах прирівнюються до повнолітніх, а в області охорони праці, робочого часу, відпустки та деяких інших умов користуються додатковими пільгами.

Шершні напали на будинок закарпатця (ФОТО)

29 серпня рятувальники Закарпаття знову отримали повідомлення про виявлення небезпечних шершнів. Цього разу   домівкою для свого рою комахи обрали горище надвірної споруди мешканця с. Кам’яниця Ужгородського району.

Які "розцінки" українських суддів за прийняття рішень у справах?

Які "розцінки" українських суддів за прийняття рішень у справах? Українських суддів почали частіше ловити на хабарах. Адвокати запевняють – це непроста справа, але в судах настільки часто "дають на руку", що зловити їх можливо, пишуть Вести.

Складена карта екологічно забруднених регіонів України

Складена карта екологічно забруднених регіонів України
Кабмін прийняв постанову про новий перелік видів діяльності, що становлять підвищену екологічну небезпеку.

Злагоджені дії громадян та внутрішньої безпеки органів доходів і зборів – ефективний інструмент

Ініціатива Міністерства – клієнтоорієнтований підхід, не тому що це модно, а тому, що створення комфортних умов для ведення бізнесу – це необхідна умова розвитку економіки. Тож, всі зусилля відомства та його працівників націлені на якісне обслуговування клієнтів, просте спілкування та максимально прогнозований процес наповнення бюджету.

Новий навчальний рік закарпатські діти розпочнуть із Шевченківського телеуроку

Згідно наказу Президента України Віктора Януковича, 2 вересня у всіх українських школах покажуть телевізійний урок, присвячений 200-річному ювілею з дня народження Тараса Шевченка.

Генплани міст Закарпаття приховують в архіві облдержадміністрації

У разі необхідності з генпланами усіх населених пунктів Закарпатської області можна ознайомитися в Управлінні містобудування та архітектури місцевої обласної державної адміністрації.

Пожежники врятували 2 дітлахів у Закарпатті (ФОТО)

27 серпня о 22:40 до служби порятунку   надійшло повідомлення про те, що на вулиці М.Божука у місті Хуст горить житловий будинок. Сповістили рятувальників про загорання перехожі, які проходили повз даний будинок та побачили вогонь, який «хазяйнував» на даху будівлі.

На комп’ютери і спорт у школах Закарпаття виділило 7,3 мільйонів

Про це йшлося на нараді щодо підготовки до нового навчального року під керівництвом очільника області Олександра Ледиди.

З 1 жовтня відкривають авіарейс Ужгород-Прага

Про це домовились керівники компанії «Мотор-Січ», Ужгородського аеропорту та інвестори на спільній нараді під керівництвом голови Закарпатської обласної адміністрації Олександра Ледиди у середу, 28 серпня.

Десять закарпатців з особливими потребами отримали   автівки

У середу, 28 серпня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида вручив ключі від спец автомобілів закарпатцям з особливими потребами.    

Між Україною, Молдовою і Румунією тепер існує автотранспортний зв'язок

В Україні понад 16 тис. мостів. З них майже чверть збудовано у довоєнний період (3,5 тис). Ще майже 60% побудовано у 50-70-х роках минулого століття (9,2 тис). Наразі 12% мостів (1,9 тис.) потребують реконструкції та ремонту. Тобто проблеми існують. Але сьогодні ми вирішили одну з них - забезпечення безперебійного вантажо- та пасажиропотоку через Дністер. Сьогодні відкрито після ремонту міст через Дністер в селі Атаки Чернівецької області. Він має стратегічне значення для всієї країни. Міст розташований поруч з державним кордоном і забезпечує основний автотранспортний зв'язок України з Румунією та Молдовою, сказав Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул.

У середу в ОДА відбудеться брифінг стосовно підготовки до нового учбового року

28 серпня відбудеться брифінг заст. голови ОДА І. Качура та директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту   М. Кляп стосовно підготовки до нового навчального року та модернізації освіти в області.

Дикий випадок на Закарпатті: "ДАІшники" пограбували християнський ансамбль з Угорщини (ДОПОВНЕНО)

Подружня пара – музичний ансамбль, виконавці християнської музики приїхали на Закарпаття на запрошення однієї з релігійних громад Берегова. Однак чомусь вирішили перетнути кордон у Вілку, що і стало фатальною помилкою.

Сьогодні чиновники розкажуть, якою буде освіта у Закарпатті з 1 вересня

У середу, 28 серпня, відбудеться брифінг для журналістів заступника голови ОДА Івана Качура та директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Маріанни Кляп стосовно підготовки до нового навчального року та модернізації освіти в області.

Майже 55% касових апаратів Закарпаття   персоналізовано і вони готові звітувати через Інтернет

На сьогодні контрольно-звітну інформацію при допомозі реєстраторів розрахункових операцій   можуть передавати 2895 одиниць касової техніки. З них 413 апаратів підключено в серпні цього року.
Власникам цих реєстраторів вже не потрібно накопичувати велику кількість первинних документів на паперовій стрічці, вся інформація зберігається тільки в електронному вигляді.

У Закарпатті збільшилася кількість експортно-імпортних операцій

Експортно-імпортні операції на Тячівщині здійснюють 115 бізнесменів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат