Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4680, 20

На Берегівщині за участі працівників Міндоходів відбулася спартакіада

З нагоди Дня фізичної культури та спорту у c. Яноші відбулася осіння міжгалузева спартакіада серед підприємств, установ і організацій району. У масовому спортивному змаганні взяли участь працівники галузей освіти, культури, газового господарства, органів внутрішніх справ, прокуратури, енергетики, медики, працівники РДА, райради та Берегівської ОДПІ.

Свалявській   міській раді вказали на ознаки корупціїї  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало Свалявську міську раду переглянути рішення про розміри орендної плати за земельні ділянки.

Новий ДНЗ на 140 місць допоможе вирішити проблеми із дошкільною освітою у Тереблі ФОТО

  Перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо побував на будівництві мікрорайону в селі Теребля Тячівського району. Посадовець ознайомився із ходом будівництва та поспілкувався із підрядниками та будівельниками, які працюють на об’єкті.

Приблизно 2,5 тисячі закарпатців щоденно користуються Центрами обслуговування платників податків

З початку року територіальні органи Головного управління Міндоходів області надали близько 497,5 тисяч різноманітних послуг. Адміністрування та сплата податків і зборів, практична допомога при заповненні податкової звітності тощо – це лише частина з повного спектру послуг, які надають ЦОППи.

Закарпатські швейні підприємства експлуатують своїх працівників і не вчасно платять зарплатню

Протягом   липня – серпня цього року, фахівці Територіальної державної   інспекції з питань праці у Закарпатській області проінспектували швейні підприємства Закарпатської області.

Як змінилися гуртожитки УжНУ (ФОТО)

Ще з минулого року в гуртожитках УжНУ розпочалися кардинальні зміни. Значну увагу приділяли як окремим студентським кімнатам, так і приміщенням в цілому, адже за 10 років у студмістечку майже нічого не відновлювали.

Закарпатських дітей вчитимуть платити податки

Понад 200 закарпатським студентам-юристам розповіли про діяльність Міндоходів.

Струмкову форель тепер можна ловити лише в спеціально відведених місцях

З 10 вересня 2013 року відповідно до наказу Головного державного інспектора охорони навколишнього природного середовища у Закарпатській області №997 від 09.09.2013 на Закарпатті розпочато проведення операції “Нерест струмкової форелі”. З метою збереження середовища існування та відтворення струмкової форелі, охорони її під час міграції та нересту в рибогосподарських водних об’єктах Закарпатської області встановлено осінньо-зимове обмеження на здійснення рибальства.  

Для України розроблять новий туристичний бренд

Незабаром буде розроблено туристичний бренд України. Про це заявив Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул.

Чи потрібні ЖРЕРам мільярди гривень

Ще навесні Кабмін зробив чудовий подарунок українським мільярдерам і мультимільйонерам із числа тих, хто контролює облгази, обленерго і водоканали: уряд виділив із держбюджету 5,1 млрд. грн. на погашення різниці між тарифами на «комуналку» і реальною собівартістю виробництва цих послуг.

Одразу двоє дітей у закарпатській родині захворіли на страшну недугу (ФОТО)

Редакція газети "Закарпатська правда" добре знайома з родиною, у якій сталося страшне горе - обом дітям поставили страшний діагноз (такий мають усього 20 маленьких українців).

Ужгородська податкова наголошує на подачі звіту 1ДФ

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає увагу податкових агентів та їх бухгалтерів про обов’язковість   та правильність поданння розрахунку за формою 1 ДФ.

Редакція газети "Неділя" стверджує, що її тероризує податкова (ЛИСТ)

"Уже більше тижня, слідче управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області тероризує засновника та видавців газети «Неділя» та ряду інших закарпатських видань", — йдеться у повідомленні редакції видання.

У Закарпатському Головному управлінні Міндоходів сформовано Громадську раду

При Головному управлінні Міністерства доходів і зборів в Закарпатській області утворено Громадську раду. Сьогодні, 19 вересня 2013 року, для формування її складу відбулись установчі збори.

На Закарпатті тренери з усієї України обговорюють питання репродуктивного здоров’я

У Закарпатській області перебувають тренери з 8 регіонів України: на Ужгородщині відбувається триденний тренінг з підвищення кваліфікації для спеціалістів з питань збереження репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.  

Кримінальна міліція з'ясовує, чому ужгородські діти не ходять до школи

Інформацію про дітей, котрі не ходять до школи № 13, направлять до служби у справах дітей та до відділу кримінальної міліції у справах дітей Ужгорода.

Іштван Гайдош: ювілей Берегова відзначатиметься на загальнодержавному рівні

17 вересня Верховна Рада прийняла ряд постанов про відзначення на загальнодержавному рівні низки пам'ятних дат, зокрема, про відзначення 950-річчя заснування міста Берегова, яке ініціювали закарпатські нардепи від Партії регіонів Іштван Гайдош та Іван Бушко.

Губернатор Ледида обговорив грантові питання

У середу, 18 вересня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида обговорив грантові питання з представниками Спільного Технічного Секретаріату програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна. На зустрічі були присутні, зокрема, директор Секретаріату Арон Сокач, керівник Технічного Секретаріату Програми Транскордонного Співробітництва «Польща - Білорусь - Україна 2007-2013» у Варшаві Павел Словіковскі, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов.

Сьогодні ввечері очікуються дуже сильні дощі й вітер

У вівторок, 17 вересня, під керівництвом заступника голови обласної адміністрації Михайла Поповича відбулася нарада, на якій обговорили заходи реагування під час ускладнення погодних умов на території Закарпатської області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат