Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4600, 20

У Латориці виявили тіло мукачівки

19 жовтня о 19:05 поступило повідомлення про виявлення в р. Латориця біля с. Н.Давидково, Мукачівського району тіла громадянки 1977 року народження, мешканки с. Ракошино, Мукачівського району.

Рейтинг шкіл Закарпаття

Школа – наш другий дім, у який ми потрапляємо ще зовсім дітьми, а виходимо вже дорослими. Кожен знає, що школа - це не тільки і не стільки стіни, класи, їдальня, спортзал, підручники... Школа – це, в першу чергу, люди: учні та вчителі, які щодня разом відкривають і досліджують нові величезні світи, що вміщаються всього лише в 45 хвилин уроку.

Міні-ГЕС Закарпаття і Південного Тіролю: місцевість схожа, ставлення різне

У минулих числах «РІО» вже порушувала питання   будівництва міні-ГЕС
у області та ставлення до цих намірів громади і представників різних організацій. У деяких випадках селяни безкомпромісно засуджують плани використати гідроенергетичний потенціал області, з деякими інвесторам вдається домовитися.

Собака замість білої тростини

Для незрячих в Ужгороді навчатимуть собак-поводирів і запропонують зміни до законодавства.

Історія Ужгородського університету (ректори)

(Історія заснування та розвитку УжДУ)

Ужгородський замок — вічний сторож

Кожне місто має своє серце. І я знаю, де серце вже рідного для мене Ужгорода — в Ужгородському замку. Ця славнозвісна гора, на якій колись був замок, стала невід’ємною частиною цього міста.

Прокуратура перевірить, чому у готелі "Закарпаття" не платять зарплатню

Прокуратура Ужгорода ініціювала проведення перевірки за фактом заборгованості по виплаті зарплати в ПАТ «Інтурист-Закарпаття».

У Закарпатті митники працюють за євростандартами

Міндоходів приводить митні процедури до європейських стандартів, - міністр Міндоходів О.Клименко.

Ужгородські школярі вбралися у пожежний одяг й гасили пожежу (ФОТО)

Ужгород: «Веселка безпеки» розкинулась над однією зі шкіл області.

В Закарпатські області зареєстровано майже 90 тис. платників єдиного соціального внеску

Аби 21287 – юридичних та 68645 фізичних осіб – підприємців не відчули на собі зміну адміністратора єдиного внеску,   Міндоходів зробило все для зручності платників податків. Приведено у відповідність до чинного законодавства нормативні документи, завершено усі технічні роботи.

Закарпатські рятувальники презентували Червоному Хресту освячену ікону Божої Матері (ФОТО)

15 жовтня відбулись урочисті заходи з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України.

Олександр Ледида: Завдяки переходу на автономне опалення область зекономила більше 405 млн. грн.

В області   відсутня заборгованість за газ та теплову енергію

          Про результати впровадження програми оптимізації теплопостачання та підготовку до опалювального сезону 2013-2014 голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида доповів Президенту України та членам Кабміну на засіданні Ради регіонів 16 жовтня.

Податкова нагадує: звіт "ЄСВ" відтепер треба подавати до органів Міндоходів

Вересневий звіт єдиного внеску подається уже не у пенсійний фонд, а   до органу доходів і зборів за місцем реєстрації по 21 жовтня включно!

Кредобанк видаватиме кредити за півгодини

«Кредобанк» запроваджує нові готівкові кредити з можливістю отримати рішення за 30 хвилин.  

За 8 місяців неповнолітні закарпатці скоїли 273 злочини

У вівторок, 15 жовтня, під керівництвом заступника голови ОДА Івана Качура відбулося засідання координаційної ради у справах дітей. На засіданні були присутні керівник обласної Служби у справах дітей   Світлана Якімеліна, керівники профільних управлінь, представники правоохоронних органів.

В Ужгороді провели ромські слухання

У вівторок, 15 жовтня відбулися відкриті слухання на тему: «Роми Закарпаття – становище, досвід, аналіз проблем». У засіданні взяли участь, зокрема, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, голова Товариства ромів Закарпаття Йосип Адам, представники Міжнародного фонду «Відродження.

В області відзначили 95-річчя Товариства Червоного Хреста

У вівторок, 15 жовтня відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України. У святкових заходах, що відбулися в Ужгороді, взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, директор Департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола, голова Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іванна Сабо.

Інтернів УжНУ профінансують з бюджету

11 жовтня в Кабінеті Міністрів України під головуванням віце-прем'єр-міністра К.І. Грищенка відбулося засідання робочої групи, в якому взяв участь і проректор з науково-педагогічної роботи Ужгородського національного університету, доктор медичних наук, професор Юрій Переста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат