Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-15') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4580, 20

Міндоходів одержало 12,7 тисяч звітів з єдиного соціального внеску від закарпатців

У Закарпатті майже 57% платників подали звіти з єдиного соціального внеску в електронному форматі.

Податкова відшкодовуватиме ужгородцям і у вигляді векселів

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді   нагадують, що бюджетне відшкодування у вигляді векселів платники отримуватимуть за принципом   добровільності.

Школярі Мукачівщини на осінні канікули підуть безпечно – запевнили працівники ДАІ

Незабаром у школах розпочнуться осінні канікули. Діти заповнять двори, дитячі майданчики та вулиці. Юні дослідники будуть насолоджуватися відпочинком та випробувати себе в різних життєвих ситуаціях без нагляду дорослих.

Закарпатець втратив свою автівку за 82 тисячі гривень (ФОТО)

Минулої доби один з наших співвітчизників під час перетину кордону втратив своє авто.

На Рахівщині свиней побільшало на 2 тисячі, а корів - на 300

У середу, 23 жовтня, заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович зустрівся з колективом та ознайомився з роботою фермерського господарства «Агроспол», що на Рахівщині.

Україна зі Словаччиною планує реалізувати транспортні проекти

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул провів зустріч з Послом Словацької Республіки в Україні Паволом Гамжіком.

На кордоні з Румунією буде новий міст

У середу, 23 жовтня, до Закарпаття завітала офіційна делегація румунського повіту Мараморош на чолі із префектом Антоном Рохняном. Закордонні гості приїхали до Закарпаття уже втретє, щоб обговорити можливості та умови будівництва між двома країнами моста та нового пункту пропуску. Українську сторону на зустрічі представляли перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо, а також очільники Рахівської та Тячівської РДА Дмитро Андріюк та Іван Бринзяник.

Під час осінніх канікул   збільшать кількість вагонів і призначать додаткові рейси у західному напрям

На період осінніх шкільних канікул залізничники збільшили кількість вагонів у найпопулярніших поїздах і призначили додаткові рейси у західному напрямку. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".Зокрема, як йдеться у повідомленні "Укрзалізниці", додатково призначений поїзд № 207/208 Київ-Ужгород-Київ здійснить два рейси.

Ужгородцям про буддизм від відомого буддолога

24 жовтня, о 19.00 вперше з публічною лекцією в Ужгороді побуває Олена Леонтьєва - кандидат історичних наук, буддолог, яка захистила кандидатську дисертацію під науковим керівництвом доктора історичних наук, професора Андросова В.П., співробітник Інституту сходознавства РАН.

Прикордонники пояснили, чому не випустили за кордон 216 дітей (ФОТО)

За кілька днів українські школярі зможуть трішки перепочити від навчального процесу, адже починаються осінні канікули. Звичайно, місце їх проведення кожен обиратиме сам, але, не виключено, що знайдуться й ті, хто вирушить на кілька днів за кордон.

У Закарпатті святкують угорську революцію

Сьогодні наші сусіди – угорці відзначають 57 річницю революції і визвольної боротьби 1956 року.

Прокуратура через суд домоглася, аби закарпатське підприємство виплатило 70 тисяч гривень зарплати

Прокуратура Ужгорода, через суд домоглася виплати колективу ПАТ «Управління механізації будівництва» майже 70 тисяч гривень заборгованої зарплати.

Закарпатська влада пропонує зробити 1 листопада вихідним

Закарпатські підприємства можуть зробити 1 листопада вихідним.

До сторіччя з дня народження видатного закарпатського митця Василя Свиди

Сьогодні, 22 жовтня відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки славетному закарпатцю -скульптору, різьбяру, громадському та культурному діячеві, народному художнику України, лауреату Національної премії ім.Т.Г.Шевченка Василю Івановичу Свиді   з нагоди відзначення його 100-річчя від дня народження.

Консультаційний центр рятувальної служби надає інформаційну допомогу закарпатцям

На початку вересня в Ужгороді   при Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій відкрився Консультаційний центр, основною метою якого є налагодження тісної співпраці з краянами.

Понад 34 тисячі заяв та запитів щодо отримання прав на нерухоме майно зареєстрували цьогоріч держреє

З початку 2013 року реєстрацію права власності, яку до того часу здійснювало Бюро технічної інвентаризації, органи Держземагентсва, почали здійснювати реєстраційні служби. Також ці функції покладені і на нотаріусів.

Зміни до обласного бюджету запропонувала бюджетна комісія

У вівторок, 22 жовтня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, яке провів її голова Василь Брензович. Йшлося про зміни в обласному бюджету. Депутатів інформував директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар.

Ужгородщина готується до відзначення 80-х роковин Голодомору 1932-1933 років

У загальноосвітніх закладах та установах культури проводитимуться вечори-зустрічі з очевидцями трагедій та людьми, чиї сім’ї постраждали від голодоморів, інші просвітницькі акції.

Казімір Гурницький написав статтю про епатажну історичну постать - А. Кримського

Казімір Гурницький нині є найстарішим ужгородським літератором. Колишній викладач Ужгородського національного університету є автором шістьох поетичних збірок та монографії про відомого українського вченого Агатангела Кримського.

Закарпатські ДСНС-ники врятували коня (ФОТО)

Великоберезнянський район: коня, який впав у вигрібну яму, визволили рятувальники.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат