Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4660, 20

Ужгородців готуватимуть до шлюбу і вчитимуть, як у ньому виживати

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стала реалізація в Ужгороді освітніх проектів, які покликані підняти рівень підготовленості в більшості своїй незаміжніх та неодружених мешканців до створення сім'ї.

На "Дорогу життя" влада виділила 300 тисяч гривень (ФОТО)

«Дорога життя» відсвяткувала 14-річчя.          

Завтра на Закарпатті перебуватиме міністр доходів і зборів Клименко

4 жовтня у рамках робочого візиту на Закарпаття Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко відвідає пункт пропуску на українсько-угорському кордоні «Чоп-Захонь», де ознайомиться з роботою технічних засобів митного та прикордонного контролю.  

Рятувальники визволяли закарпатця з вантажівки після ДТП (ФОТО)

Воловецький район: з розкуроченої вантажівки водія визволяли місцеві рятувальники.

В Рахівському районі право на відпустку використали майже 70 підприємців

Саме стільки платників єдиного податку першої та другої груп району вирішили скористатись правом на відпустку з початку 2013 року.

В в усіх регіонах проведуть спільні навчання рятувальників та комунальних служб

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул як Голова Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дав доручення про проведення у жовтні спільних навчань Державної служби із надзвичайних ситуацій (ДСНС) та житлово-комунальних служб у Києві та у всіх регіонах. Метою навчання є відпрацювання взаємодії у разі виникнення надзвичайних ситуацій у осінньо-зимовий період.

В Ужгороді в гості до місцевих рятувальників завітали майбутні лісівники (ФОТО)

2 жовтня студенти третього курсу географічного факультету Ужгородського національного університету разом зі своїм наставником Феліксом Гербутом відвідали 14-у Державну пожежно-рятувальну частину першого державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС   України у Закарпатській області, що на вулиці Болгарській в Ужгороді.

Ринок у Виноградові від знищення врятували місцеві вогнеборці

1 жовтня о 16:51 на службу «101» міста Виноградів повідомили, що на вулиці Шевченка горить місцевий ринок. На місце події поспішили вогнеборці   6-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Закарпаття зацікавлене у розбудові прикордонної інфраструктури з Румунією

У середу, 2 жовтня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із Генеральним консулом Румунії в Чернівцях Елеонорою Молдован. На зустрічі були присутні також начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків, інвестицій та транскордонного співробітництва Михайло Бізіля та представники дипломатичних установ Румунії.

Закарпатські митники вилучили цигарки з потяга (ФОТО)

Виявлення цигарок відбулося на ділянці митного контролю блок-пост «Дружба 3 км».

У Тереблі вже майже готові школа, садочок та житлові будинки

У вівторок, 1 жовтня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав будівництво житлового мікрорайону у селі Теребля, Тячівського району.

Про нацменшини обіцяють згадати при формуванні бюджету


Про це політик заявив під час брифінгу після виїзного засідання Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

В Україні триває вулична агітація проти російських валянок і матрьошок (ВІДЕО).

На заклик Громадянського руху “Відсіч” продемонструвати громадянську позицію та розпочати бойкот російських товарів у відповідь на низку відверто агресивних дій Російської Федерації щодо України відгукнулися мешканці багатьох українських міст.

ПРОХАННЯ ПРО ДОПОМОГУ!!! Допомога з пересадки кісткового мозку потрібна 6-річному ужгородцю

Діагноз – гострий гібридний лейкоз – родина Кереканичів із Ужгорода почула на початку вересня. Після тривалого лікування 6-річного Іванка, родина й не думала, що хвороба повернеться. Кістково-мозковий рецидив лікарі діагностували вдруге за короткий час життя дитини.

Кількість закарпатських дітей, які набувають статусу сиріт, зменшується

Така тенденція спостерігається з 2011 року, коли кількість дітей, які набули статусу дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування становила 459 дитини. У 2012   вже – 421 дитина,   протягом   9 місяців 2013 року – 293. Про це журналістам повідомила очільниця Служби у справах дітей Світлана Якімеліна.

В Ужгороді обговорять рівень відкритості місцевої влади

У вівторок, 1 жовтня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція представників ГМ ОПОРА в Закарпатській області, присвяченa презентації результатів Всеукраїнського вимірювання Індексу публічності місцевого самоврядування.

Про діалог влади і бізнесу на Перечинщині

Формат взаємин влади та бізнесу потрібно запровадити на регулярній основі та в режимі діалогу – влада має чути проблеми бізнесу, щоб зрозуміти, що можна зробити для покращення розвитку підприємництва, а суб’єкти підприємницької діяльності повинні працювати відповідно до норм чинного законодавства

Антимонопольний комітет у Закарпатті проводить розстеження щодо їдалень "Катрін" та "Айріс"

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи за виявленими ознаками порушення під час проведення процедури закупівлі послуг їдалень (послуг надання гарячого харчування) за державні кошти.

З 1 жовтня закарпатці зобов'язані їздити з ввікмненими фарами у денну пору

ДАІ Закарпаття нагадує, що з 1 жовтня на заміських дорогах транспортні засоби повинні рухатися з увімкненим світлом фар у денну пору доби.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат