ВІДЕО: Як тренується батальйон добровольців у Закарпатті

admin 24.10.2014 10:54 СОЦІО

На Закарпатті відкрили навчальний центр добровольчого батальйону "Айдар". Охочих воювати тут чимало, всі вони з різних регіонів України. Вже за кілька тижнів військові відправляться на Схід, але спершу бойові навчання.

Ще вчора ці хлопці жили мирним життям, а сьогодні – вже з автоматами у руках і в бойовій готовності. Війна в Україні змусила небайдужих залишити свої сім’ї і йти захищати рідну державу. Недосвідчених бійців на Схід одразу не відправляють, спершу вони проходять навчання у відповідних центрах.

Тренувальний табір добровольців батальйону "Айдар" діє і на Закарпатті. Доброволець В'ячеслав Серпокрилов приїхав вчитися військовій справі не з нудьги.
В минулому - він успішний підприємець із Луганська, тепер - солдат "Айдару".Центр відкрили на околиці гірського села. Вчать добровольців тут досвідчені інструктори, які вже воювали в зоні АТО.Колись на місці центру підготовки була турбаза, тепер тимчасово територія в 4 гектари – у розпорядженні військових. У таборі є все необхідне для бійців, потребують тільки спецформи, теплого одягу та продуктів харчування.

Днями небайдужі закарпатці передали добровольцям центру продукти харчування і теплі шкарпетки від майстринь Тячівщини та Рахівщини, які зігріють не тільки тіло, а й душу, адже зв’язані власноруч. Навчання бійців Айдару проходять у стислі строки, адже ситуація в зоні АТО загострюється, а новини зі Сходу невтішні. За кілька тижнів Айдарівці відправляться на Схід. Обіцяють повернутися додому живими і здоровими і не відступлять, доки не звільнять.окуповані території.

admin


За матеріалами М-студіо

ТЕГИ : війнаАТОайдар

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат