Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4740, 20

ПАТ «Закарпатгаз» привів техумови у відповідність до законодавства   на вимогу АКУ

На виконання виконало рекомендацій Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України               ПАТ «Закарпатгаз» припинило дії, що містили ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Мукачівські прикордонники вилучили фальшивий “Опель”

Прикордонники Мукачівського загону, в пункті пропуску “Вилок” виявили   автомобіль з перевареним номером кузова.

Оголошення про конкурс з відбору адвокатів

На виконання наказу Міністерства юстиції України від 25.07.2013 № 752/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги», Головне управління юстиції у Закарпатській області повідомляє про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, у Закарпатській області.

Мукачівці самі ремонтують вулиці (ФОТО)

У закарпатському місті Мукачево активісти ініціювали проведення доволі оригінальної акції «Не чекай на міську владу – засип ями на дорогах сам!» і 3 вересня, разом із жителями вулиці Росвигівської, власноруч провели ямковий ремонт дорожнього покриття.

Закарпатський антимонопольний комітет звинуватив Укргазбанк в оманливій рекламі

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ПАТ АБ «Укргазбанк» припинити дії з ознаками недобросовісної конкуренції.

Міндоходів обіцяє закарпатцям менше перевірок і більше сервісу

Нові та якісні перетворення на користь державі та бізнесу. З одного боку спрощення, з іншого - більша якість і ефективність роботи. Такими пріоритетами у своїй роботі керується сьогодні Головне управління Міндоходів у Закарпатській області.

Податкова поверне закарпатцям 5 мільйонів гривень

Закарпатці до кінця року мають право на податкову знижку.

В Ужгороді власники авто платитимуть еко-податок

З   вересня починає   діяти екоподаток за утилізацію транспортних засобів. Власники транспортних засобів, вперше зареєстрованих до 1 вересня 2013 року, не платитимуть екоподаток за утилізацію транспортних засобів – ДПІ у м.Ужгороді.

Закарпатські пожежники займатимуться консалтингом (ФОТО)

Третього вересня в Ужгороді розпочав свою роботу консультаційний центр Управління ДСНС України у Закарпатській області, що знаходиться за адресою: м. Ужгород вул. Верещагіна, 18.

Олімпійські ігри принесуть нові робочі місця та повернуть заробітчан у Закарпаття (ФОТО)

У вівторок, 3 вересня, за участі голови облдержадміністрації Олександра Ледиди та керівника Держінвестпроекту Владислава Каськіва відбулася нарада стосовно реалізації Національного проекту «Олімпійська надія – 2022» на території Закарпатської області.

Кабмін скоротив термін дії водійських посвідчень

Кабінет Міністрів України зменшив термін дії національного водійського посвідчення на право керування транспортними засобами з 50 до 30 років.

В Ужгороді клен поламав BMW 2012 року

3 серпня, о 14:30 в оперативно-рятувальну службу обласного центру поступило повідомлення, що через сильні пориви вітру, на вулиці Другетів, обламалася гілка старого клена.

Ужгородці зможуть двічі на тиждень літати до Праги (ФОТО)

З 1 жовтня в Ужгороді стартує новий авіарейс, що поєднає Закарпаття та столицю Чехії. Про особливості рейсу йшлося у конференц-залі готелю «Прага» під час засідання Ужгородського прес-клубу.

Ващук хоче зробити УжНУ дослідницьким університетом (ФОТО)

Виступ ректора Ужгородського національного університету доктора технічних наук, професора Федора Ващука на урочистому зібранні з нагоди «Дня Знань в УжНУ» 2 вересня 2013 року.

Відтепер декани УжНУ ходитимуть у церемонних мантіях (ФОТО)

В УжНУ з початком навчального року запровадили нові традиції та озвучили стратегічну мету вишу.

Головний рятувальник Закарпаття дав гроші на фізику у Волівецькій школі (ФОТО)

Lля учнів Нижньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст. та Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст. свято 1 вересня було особливим, адже до них завітав начальник УДСНС України у Закарпатській області, депутат обласної ради Мирослав Щербей.

Підготовку до опалювального сезону наказано пришвидшити

За інформацією регіонів, загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади готові до нового навчального року. Стан їх готовності до опалювального сезону вже складає 98%. До 1 вересня має бути 100%.

Сниться море: про українські переклади світової мариністики (ФОТО)

Це продовження статті про українські переклади світової мариністики, яке з певних причин на папері вийти не може.

Польський прапор замайорів на вершинах Боржавського хребта

На горах Великий Верх, Томнатик, біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу на полонині Плай та на водоспаді Шепіт (Воловецький район, Закарпаття)цього року було піднято польський прапор.

На закарпатських правоохоронців чекає жорстка переатестація

Президент України Віктор Янукович пообіцяв, що найближчим часом на всіх українських силовиків чекає масова та жорстка переатестація.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат