Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4780, 20

Звідки вода у спорожнілій криниці?

Область із запасами водних ресурсів на літо «засохла».

Держекоінспекція перевіряє дотримання вимог природоохоронного законодавства Мукачівською міською рад

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області проводиться позапланова перевірка Мукачівської міської ради в частині дотримання вимог природоохоронного законодавства при виділенні земельних ділянок під житлову забудову за рахунок частини території водозабору “Центральний”.

Представники ООН перевіряли, чи добре живеться біженцям у Закарпатті (ФОТО)

21-22 серпня на Закарпатті   з робочим візитом перебували представники Управління Верховного комісара ООН у справах біженців у Білорусі, Молдові та Україні Дмитро Блажієвський та Армен Едгарян.

Податкова виграла суд на 40 мільйонів гривень в Ужгороді

Однією із важливих складових іміджу Міністерства доходів і зборів України є якісне супроводження податкових спорів, встановлення справедливості та партнерських взаємовідносин між органами Міндоходів та платниками податків.

Комуніст побив дітей у Закарпатті — "Свобода" організувала пікет (ФОТО)

«Свобода» пікетувала Виноградівський суд у справі побиття дітей комуністом Дубляком.

На Воловеччині   у горах загубився 71-річний чоловік

21 серпня до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в районі гори Великий Верх Воловецького району загубився 71-річний мукачівець.

В Ужгороді урочисто відкриють польський візовий центр

В Ужгороді відкриють Пункт Прийняття Візових Анкет (ППВА) в Ужгороді. Урочистість відбудеться 27 серпня о 16.00 у приміщенні ППВА, що знаходиться по вул. Копушанська, 92.

30 серпня закарпатці зможуть вдосталь наскаржитися на владу

У п’ятницю, 30 серпня, заступник голови обласної адміністрації Михайло Попович візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади». Зі зверненнями, скаргами та пропозиціями громадяни зможуть звернутися за телефоном 0-800-502-70-80 з 12.00 до 13.00.

Мер Погорєлов закликає ужгородців до приватної ініціативи у вирішенні проблем (ФОТО)

У середу, 21 серпня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида зустрівся із головами селищ та міст Закарпатської області.

Визначено переможців   Всеукраїнського   конкурсу   проектів і програм   розвитку   місцевого самоврядув

Рада   Всеукраїнського   конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування підвела підсумки конкурсного відбору 2013 року.  

Тячівщина одержала 43 мільйони гривень

Ця сума надійшла до казни протягом семи місяців 2013 року. Фахівці ДПІ у Тячівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області зазначають, що спостерігається тенденція до збільшення надходжень від сплати податку на доходи фізичних осіб.

Чопська митниця пропустила товарів на 13,5 мільярда гривень

За сім місяців 2013 року Чопською митницею Міндоходів оформлено та пропущено товарів на суму понад 13,5 млрд. грн.

В УжНУ буде зона відпочинку зі штучною травою (ФОТО)

Ужгородський національний університет переживає нині масштабні ремонти на всіх своїх об’єктах. За літо вже багато зроблено у приміщеннях приймальної комісії, аудиторіях М1, В1, кабінетах, коридорах, фойє головного корпусу УжНУ.

Німці дадуть гроші на власну клініку Ужгородського національного університету

Ректор Ужгородського національного університету, доктор технічних наук, професор Федір Ващук зустрівся із делегацією німецьких інвесторів, які готові вкласти кошти у формування сучасної медичної університетської клініки.

Підводні течії вступної кампанії у Закарпатті

У вівторок, 20 серпня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою стане підсумок моніторингу вступної кампанії на Закарпатті громадянською мережею «ОПОРА».

37 пожежників гасили пожежу біля Ужгорода (ФОТО)

19 серпня о 03:13 в оперативно-рятувальну службу обласного центру Закарпаття поступило повідомлення про пожежу на полігоні твердо-побутових відходів, що у с. Барвінок Ужгородського району.

Інвалідам виплачуватимуть грошові компенсації на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілі

З 1 вересня інвалідам і законним представникам дітей-інвалідів виплачуватимуть грошові компенсації на бензин, ремонт і технічне обслуговування:

Міндоходів довіряє своїм клієнтам і сподівається на віддачу

Це один з принципів, який в своїй роботі використовують фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області. «Ми довіряємо громадянам і бізнесу та вважаємо, що більшість працює чесно.   Однак, з початку року територіальними органами Міндоходів Закарпаття виявлено 1559 осіб, з якими трудові відносини не були оформлені в установленому порядку. В результаті проведеної профілактичної, контрольно-перевірочної та масово-роз’яснювальної роботи працівники працевлаштовані з усіма соціальними гарантіями,   а до бюджету надійшло 271 тис. грн.. податку на доходи фізичних осіб» - зазначає Ігор Кріль   начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.    

Про що пишуть закарпатські газети?

Огляд регіональної преси за тиждень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат