Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4880, 20

Закарпатські "культурні" чиновники не заплатити сілським клаберам

Територіальна державна інспекція з питань праці у Закарпатській області під час перевірки виявила   грубі порушення законодавства про працю у районних відділах культури і туризму Закарпатської області.

У директора мукачівського базару горів будинок (ФОТО, ВІДЕО)

Вогонь помітили сусіди близько 18.00 вечора понеділка, 29 липня та викликали пожежну.

Де, як і скільки заробляють сьогодні закарпатці

Світова економічна криза неабияк сплутала карти нашим заробітчанам. По-перше, у країнах Європи, де заробітки були доволі високими, платити стали значно менше, а, по-друге, знайти роботу там тепер набагато важче.

На молодіжне житло цього року передбачили понад 6 мільйонів

Про Програми будівництва житла, що сьогодні діють в області, розповів директор Департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та  інфраструктури Закарпатської ОДА Віктор Лукеча.

В Ужгороді відбулася урочиста Літургія з нагоди свята Рівноапостольних Володимира й Ольги

У   неділю 28 липня 2013 року  в Ужгороді в день спомину Володимира Великого Греко-католицька парафія Рівноапостольних Володимира і Ольги провела урочисте Богослужіння   з нагоди престольного празника.

Заборгованість по зарплаті на підприємствах ЖКГ зменшилася на 41%

«Уряд жорстко контролює зменшення заборгованості із заробітної плати, зокрема на підприємствах житлово-комунального господарства. Завдяки цьому така заборгованість на підприємствах галузі в 2012 році скоротилася в 1,6 раза, або на понад 14 млн. грн. (до 23 млн. грн.). А за 6 місяців поточного року – зменшилась ще на 9,4 млн. грн. (або на 41%)», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на виїзному засіданні колегії Мінрегіону в Донецьку.

В УжНУ новий герб і прапор

Для Ужгородського національного університету розробили нову символіку.

За півроку майже 22 тисячі закарпатців отримали закордонні паспорти

Сьогодні, 26 травня, на колегії ГУДМС України в Закарпатській області підсумовували,   як спрацювала служба у першому півріччі цього року, та окреслили пріоритетні завдання на наступний квартал. Ці питання в.о.начальника ГУДМС України в Закарпатській області Олександр Бердар обговорював із керівниками структурних та територіальних підрозділів   Головного управління.

Ми найгірші в СНД

Україна виявилася економічним аутсайдером СНД.

Огляд редакційної пошти

Редакція вдячна читачам за активність, за порушення актуальних тем і за небайдужість. Думка кожного закарпатця є вагомою, тим паче, якщо вона опублікована у пресі, адже на такі повідомлення реагують різні органи. Один із прикладів, коли на лист ужгородки про невиплату зарплатні підприємством відреагувала прокуратура області й вжила відповідні заходи. Відтак кожен лист може бути дієвим і, безумовно, суспільно важливим не лише для певних людей, а й для області загалом.

У ДТП, в якому загинула відома закарпатська лікарка, машина опинилася під трактором (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Rionews повідомляв, що вчора ввечері у трагічному ДТП на Хустщині загинула відома ендокринолог Оксана Передрій. Її чоловік — викладач УжНУ — у реанімації.

Багаторічна експедиція Невицького   замку під загрозою зникнення

Волонтери приїжджають сюди з усього світу, вивчають українську, прибирають, а для археологічних розкопок не мають дозволу.

За останні 8 років жертвами води   на Закарпатті стали   812 чоловік

Упродовж останніх років у Закарпатській області кількість загиблих через випадкові утоплення була різною. Найбільшу кількість утоплень зафіксовано у 2000 році – 11,3%, найменшу у 2006 та 2010 роках – 7,5% від загальної кількості загиблих внаслідок зовнішніх причин смерті.

Викладач УжНУ - у реанімації, його дружина — ендокринолог — загинула у ДТП (УТОЧНЕНО, ФОТО)

Двоє загинули і троє госпіталізовані у п'ятницю через ДТП у Хустському районі Закарпатської області. Інформацію Rionews підтвердила прес-секретар УДАІ УМВС у Закарпатській області Ганна Трофімчук.

У Закарпатті розбилася відома лікарка (ФОТО)

У жахливому ДТП на Хустщині загинула відома лікарка. Сьогодні, 26 липня, у Хустському районі сталася аварія. Двоє людей загинули.

У Закарпатті трагічно загинула відома ендокринолог

Колектив УжНУ глибоко сумує та висловлює щире співчуття кандидату економічних наук, професору, Заслуженому економісту України Передрію Олександру Самойловичу у   зв'язку із трагічною смерттю дружини - відомого лікаря-ендокринолога Оксани Передрій.

Співробітники АКУ виявили графічне зображення, що вводить в оману

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України припинило дії за ознаками недобросовісної конкуренції.

На Закарпатті 2282 реєстратори розрахункових операцій звітують через Інтернет

Це понад 42 % касових апаратів з усіх, які працюють в області. Найбільш активно усвідомили преваги й запроваджують у своїй діяльності касові апарати нового зразка суб’єкти господарювання Виноградівського району, тут персоналізовано майже 80% реєстраторів розрахункових операцій. Трохи менше у Рахівському – 65% та Берегівському – 52,5% районах від загальної кількості зареєстрованих у цих районах РРО.

Приєднатися до глобального екологічного руху може кожен закарпатець

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої став розвиток альтернативної сонячної енергетики та безпосередня участь у цьому напрямку пересічних громадян.

Міндоходів у Закарпатті пишається своїми платниками

Закарпатські платники податків стали відповідальнішими.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат