У закарпатському лісі знайшли дитину

admin 01.09.2014 08:45 СОЦІО

29 серпня, о 21.50 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що в районі с. Луги, урочище «Болсату» Рахівського району втратив орієнтир та заблукав 10-річний хлопець.

Як з’ясувалось, того дня Василь, мешканець села Розтоки Рахівського району, разом із батьком та іншими місцевими мешканцями вийшли до лісу для збирання грибів та ягід. Батько слідкував за хлопчиком, проте коли вже почало вечоріти, впав туман, і хлопець відійшовши від батька, заблукав.

До пошуково-рятувальних робіт було залучено три гірських пошуково-рятувальних відділення: смт Ясіня, с. Лазещина та м. Рахів   та гірських рятувальників Верховинського відділення Івано-Франківської області. Окрім цього, у пошуках допомагали й правоохоронці, разом із   кінологічним відділенням, працівники лісового господарства та місцеве населення.
Загалом для проведення пошукових робіт було залучено 66 чоловік   та 8 одиниць техніки.

О 08.15   30 серпня заблукалого   було знайдено   в лісовому масиві поблизу гори Чорна Гора та супроводжено в с. Луги Рахівського району. Стан потерпілого задовільний, долікарської допомоги   він не потребував.

admin


За матеріалами У ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : ДСНСгоридитина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат