Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5280, 20

Горілку, коньяк та цигарки без жодних документів, які слідували з Івано-Франківщини виявили працівни


17 квітня, близько 12-ї години інспекторами ДАІ, під час проведення відпрацювання у селі Лазіщина, Рахівського району було зупинено автомобіль марки «Peugeot» під керуванням мешканця Івано-Франківської області.

Прикордонники Закарпаття   та Румунії завадили переміщенню через кордон тютюнових виробів

Співробітники Держикордонслужби України в ході спільних з прикордонниками Румунії заходів запобігли переміщенню через кордон партії тютюнових виробів.

Банкіри збиратимуть гроші на лікування ужгородців

24 квітня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена висвітленню соціальної ініціативи АБ «Укргазбанк» «Банк добрих справ» та презентації регіонального фонду-партнера – благодійної організації «Фонд допомоги, становлення та розвитку».

В Ужгороді по вул. 8 Березня впало дерево

21 квітня о 8.12 надійшло повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину за адресою: м. Ужгород вул. 8 Березня, 5.

Жінку з двома доньками затримали у Закарпатті

У ніч проти суботи на ділянці відділу «Великий Березний» прикордонники Чопського загону виявили трьох осіб.   Прикордонний наряд помітив рух невідомих у бік українсько-словацького кордону за допомогою приладу нічного бачення.

Податкова закликає ужгородців зберігати свої електронні квитанції

ДПІ у м істі Ужгороді звертає увагу платників податків, які звітують в електронному вигляді, що термін зберігання електронних квитанцій, отриманих від органів ДПС, про приймання звітності в електронному вигляді 1095днів.

Огляд закарпатської преси

Огляд регіональної преси за період з 13 по 20 квітня.

Курити заборонено!

Як дотримуються антитютюнового закону в Закарпатській області.

Не вбиваймо себе пластиком

Екологічна культура населення бажає кращого, а сміттєпереробні заводи — фінансів.

«Я й нині знаву зайти в кузню щось побабрати, хоть і нич не виджу»...

...каже 81-річний коваль Юрій Пінцак на прізвисько Джані зі села Мирча Великоберезнянського району.

В Ужгороді звели унікальну дерев’яну церкву

Її попередниця простояла на Тячівщині два століття.

Чопські митники не дали незаконно   завезти   800 упаковок італійської кави

Переїжджаючи українсько-угорський кордон о другій годині ночі, 42-річний водій автомобіля “PEUGEOT 806” у пункті пропуску «Лужанка» зони діяльності Чопської митниці Міндоходів України обрав спрощену смугу митного контролю.

В Ужгороді відкриється виставка «Національний банк майбутнього»

Управління Національного банку України в Закарпатській області повідомляє, що з 26 квітня в Ужгороді розпочне роботу пересувна виставка робіт переможців І Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему: «Національний банк майбутнього».

«Форум Кар’єри» в Ужгороді допоможе молоді знайти роботу (ФОТО, ВІДЕО)

Цієї середи, 17 квітня, у прес-центрі «Нове Закарпаття» розповідали про захід «Форум Кар’єри», організатором якого є представництво міжнародної молодіжної організації «AIESEC в Ужгороді». Він має на меті відкрити більше кар’єрних можливостей та перспектив працевлаштування для студентів і випускників, дає шанс отримати привабливі та реальні пропозиції для роботи.

У пункті пропуску "Дякове" обмежать рух

За інформацією Державної прикордонної служби, 19 квітня 2013 з 10.00 до 17.00 проводитимуться ремонтні роби в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Дякове».

Виплати працівникам збанкрутілих підприємств контролюють в ОДА

У четвер, 18 квітня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулося засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу.

У 2012 році за кордон не змогли виїхати 6540 дітей (ФОТО)

У рамках підготовки до літнього туристичного сезону, 11 квітня на базі Чопського прикордонного загону було проведено ініційоване прикордонниками засідання, в ході якого, спільно з представниками влади і взаємодіючих структур, обговорювались питання готовності інфраструктури Закарпатських пунктів пропуску, прилеглої території та шляхів, що ведуть до кордону, а також шляхи їх вирішення.

Ужгородська ДАІ ніяк не розбереться з незаконно встановленими табличками на знаках

Тиждень тому представник ЗМІ запитав заступника начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області про легітимність табличок, самовільно встановлених на дорожніх знаках установами і організаціями, які не мають стосунку до ДАІ.

За перші три місяці 2013 року легалізовано роботу майже 600 закарпатців  

Завдяки цьому всі ті, хто трудився нелегально, без належного оформлення, отримали офіційну зарплату та соціальні гарантії. А місцеві бюджети в свою чергу додатково отримали 119 тис. грн. податків.

Депутати знову відмовились знизити пенсійний вік для жінок

Верховна рада відмовилася знизити пенсійний вік для жінок з 60 до 55 років за наявності страхового стажу не менше 15 років.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат