Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5320, 20

1800 дерев висадять на Виноградівщині

У суботу, 20 квітня, в Україні пройде суботник «За чисте довкілля». Долучиться до акції і Закарпатська область. Так, у Виноградівському районі уже запланований комплекс робіт, які проведуть уже цієї суботи.

"До Великодніх свят сквери та вулиці Ужгорода треба привести до ладу"

На цьому наголосив очільник області Олександр Ледида під час зустрічі з Ужгородським міським головою Віктором Погореловим.

Понад 75 % сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,   охоплено сімейними формами вихован

У вівторок, 16 квітня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася нарада щодо стану охоплення сімейними формами виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та забезпечення житлом цієї категорії дітей.

На Закарпатті зареєстровано 15 тис. безробітних

Кількість зареєстрованих безробітних на кінець березня 2013р. становила 15,0 тис. осіб, або 29,6% усіх безробітних працездатного віку, визначених за методологією МОП. Допомогу по безробіттю отримували 74,9% осіб, які мали статус безробітного.

Отримали спадщину або дарунок - можете їх не декларувати

Але це стосується тільки тої спадщини або подарунку, який отримано від батьків, чоловіка або дружини, дітей, у тому числі усиновлених. Об’єкти спадщини (подарунки), отримані від членів сім’ї першого ступеня споріднення, оподатковуються за нульовою ставкою податку на доходи фізичних осіб.

Хірурги ділилися новими напрацюваннями на засіданні асоціації

Сучасним методам малоінвазивної хірругії було присвячено черговое засідання асоціації хірургів області, що відбулося днями в Ужгороді. Фахівці Ужгородської ЦМКЛ розповіли колегам про підсумки роботи за останні три роки в ургентній та плановій хірургії, поділилися останніми напрацюваннями в галузі малоінвазивної хірургії, а також привітали ювіляра – головного хірурга Ужгорода Василя Ганчина з 60-річчям.

Прокуратура зобов’язала чиновників Ужгородської міськради виплатити дітям-сиротам соцдопомогу

Прокуратура міста Ужгорода провела перевірку в управлінні освіти Ужгородської міської ради стосовно дотримання вимог законодавства, спрямованого на соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.    

Закарпатські рятувальники виявили 2 потопельників і продовжують шукати зниклого рибалку

15 квітня на річці Латориця в Мукачівському районі було виявлено тіла двох людей. Потопельників знайшли водолази Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області, які разом з місцевим населенням проводили пошуки рибалки, який зник 14 квітня на Латориці в Свалявському районі.

Закарпатець у реанімації через спалювання сміття (ФОТО)

15 квітня о 19:35 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення з Хустської районної лікарні про те, що до них на лікування в реанімаційне відділення потрапив 32-річний мешканець с. Горінчево.

В Ужгороді стартує навчальний проект «Анатомія шлюбу».

У вівторок, 16 квітня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане старт на Закарпатті навчального проекту “Анатомія шлюбу”, що покликаний підняти рівень підготовленості в більшості своїй незаміжніх та неодружених мешканців м.Ужгород до створення сім'ї .

Влада береться зміцнювати матеріально-технічну базу культурних закладів краю

У понеділок, 15 квітня, на базі Закарпатської обласної філармонії заступник голови облдержадміністрації Іван Качур провів виїзну нараду з керівниками професійних колективів театрально-видовищних закладів області.

ЗОВ Антимонопольного комітету завершує справу щодо управління освіти Берегівської РДА    

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України завершує розгляд справи відносно управління освіти, молоді і спорту Берегівської РДА (надалі – Замовник).
Нагадаємо, що Відділення розглядає справу, розпочату відносно Управління, яке виступало Замовником при закупівлі світлих нафтопродуктів за державні кошти.

На вихідні   закарпатські рятувальники виїжджали 19 разів

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області за даний період для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 19 виїздів.

Сотня закарпаток одержали звання „Мати-героїня" (ПЕРЕЛІК)

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку Указом Президента України 96 закарпатським багатодітним матерям було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

«Карпатський Єврорегіон» відзначив 20-ти річчя

Нинішнього   року минає 20 років з дня   створення   Міжрегіональної Асоціації «Карпатський Єврорегіон», в якій зараз головує   угорська сторона.

У Міжгір’ї рух ще обмежено

7 квітня активізувалися зсувні процеси на автодорозі державного значення Міжгір'я-Колочава-Буштино на 9+320   кілометрі - частина дорожнього полотна довжиною 35 м. та шириною   2-3.5 м. відійшла від проектного положення на 0.5–1.5 м.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Закарпатець намагався спалити власну оселю

13 квітня о 10.50 поступило повідомлення про спробу підпалу власного житлового будинку громадянином 1950 року народження   за адресою: Виноградівський район, с. Неветленфолу, вул.Петефі.

19 квітня закінчуєтьтся строк сплати авансових внесків платниками податків

19 квітня закінчується строк сплати авансових внесків платниками єдиного податку І та ІІ груп за квітень 2013 року.

Запрацювала нова редакція українських ПДР

Сьогодні, 15 квітня, набувають чинності оновлені правила дорожнього руху. З цієї дати набуває чинності низка нововведень. Зокрема, дорожні знаки будуть мати переваги над дорожньою розміткою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат