Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5240, 20

ДПУУ і Партія Регіонів пропонують єдиного, узгодженого кандидата у мери Берегова

Цього тижня у місті Берегові відбулися збори міської організації Демократичної партії угорців України, на якій Золтана Бабяка було висунуто кандидатом у мери на проміжних виборах міського голови, що відбудуться 2-го червня цього року. Крім цього пройшов форум міської організації Партії Регіонів, учасники якої також підтримали його кандидатуру.

Закарпаття готується відзначити День Перемоги

У вівторок, 7 травня під керівництвом заступника голови - керівника апарату обласної адміністрації Антона Громового та заступника голови обласної ради Андрія Сербайла відбулося засідання оргкомітету з питань проведення заходів до Дня Перемоги.

Двигуни для човнів й 50 патронів до вогнепальної зброї   виявили на   Чопській митниці


Чопські митники Міндоходів України завадили двом нашим співвітчизникам незаконно ввезти з-за кордону моторні двигуни без сплати податків і зборів та 50 прихованих набоїв до мисливської вогнепальної зброї.

Напередодні Дня Перемоги в Ужгороді   відбувся   парад духових оркестрів Закарпаття

Сьогодні в Ужгороді в рамках відзначення 68-ої річниці Перемоги вулицями міста пройшов марш-парад духових оркестрів з різних районів області.

Набої до зброї вилучили в українця у Закарпатті

Вчора, прикордонники Мукачівського загону відділу «Лужанка» виявили у легкову автомобілі марки «Мерседес», який в’їжджав в Україну приховані набої.

За сквери подякуйте небайдужим

Ужгород потребує зелених зон, а також дбайливого ставлення до них.

Чверть століття «Беркут» допомагає   закарпатцям будувати

Вже, мабуть, тисячі закарпатських будинків збудовані чи приведені до ладу з допомогою матеріалів від мережі магазинів «Беркут». Це один із найкращих прикладів закарпатського бізнесу — відповідального перед клієнтами і кредиторами, а завдяки стилю керівництва — стійкого до економічних потрясінь, яких за чверть століття було чимало. А саме 25 років діяльності відзначатиме у травні структура Андрія Сугая. І саме його журналісти області (у складі журі «Міжнародної ради ВІЖИ-3000») нещодавно назвали одним із десяти «Найкращих закарпатців» за підсумками року, причому серед митців, медиків, творчих особистостей він єдиний представляє саме підприємництво. А тут втримати першість, як відомо, найбільш складно.

В Ужгородському СІЗО стало на 150 "мешканців" менше

Через прийняття нового Кримінально-процесуального кодексу головну закарпатську «тюрму» заповнюють усе рідше – переважну більшість краян арештують удома, а інших тримати більше 2 місяців не можна.

Закарпатські рятувальники привітали малозабезпечені та багатодітні родини з з Великоднем

Понад 300 сімей отримали великодні кошики від рятувальників Закарпаття.

Валерій Черняков відвідав творчий звіт дітей Закарпатського відділення "Малої Академії літератури і

30 квітня 2013 року в Ужгороді відбувся творчий звіт обдарованих дітей, які є слухачами Закарпатського відділення громадської організації "Мала Академія літератури і журналістики (МАЛіЖ)".

Прокуратура шукає маршрутчиків-піратів у Закарпатті (ФОТО)

Вже понад три тижні поспіль бригада у складі начальника відділу прокуратури області з питань правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту, працівників УДСБЕЗ,   Державтоінспекції та Укртрансінспекції вираховують "піратські" маршрутки – тих перевізників, які не мають жодних дозволів та документів на свою діяльність.

В обласній адміністрації визначили кращих роботодавців

У вівторок, 30 квітня, в обласній адміністрації підбили підсумки І туру щорічного всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Закарпаття відзначить 1025-річницю хрещення Київської   Русі


У вівторок, 30 квітня, під головуванням заступника керівника краю Івана Качура відбулося засідання оргкомітету з підготовки та відзначення в області 1025-річчя хрещення Київської Русі.

В Ужгороді закликатимуть запланувати сім’ю (АНОНС)

У вівторок, 30 квітня, о 14.00 на площі Театральній в Ужгороді розпочнеться вулична акція «Заплануй сім’ю на здоров’я!».

Закарпатські депутати бідкаються через брак грошей на дороги (ФОТО)

У понеділок, 29 квітня відбулося засідання постійної комісії облради з питань розвитку продуктивних сил, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій (голова комісії Богдан Кинів), на якій розглядалися питання, що стосуються ремонту доріг в області.

В УУБА–КаУ вшанували світлу пам’ять ліквідаторів Чорнобильської техногенної катастрофи

26 квітня з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, в Свято-Миколаївському актовому залі Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина відбулися щорічні   наукові читання, приурочені до 27-ї річниці техногенної катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Ректор УУБА відслужив божественну літургію на Вхід Господній в Єрусалим

28 квітня, на Вхід Господній в Єрусалим академічним духовенством Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія було відправлено Божественну літургію в тимчасовому храмі академії змонтованого для богослужінь на протязі страсної седмиці в Свято-Миколаївському актовому залі.

Чопська митниця уже має гроші для власної модернізації

Пункт пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» – єдиний та найпотужніший міжнародний вантажно-пасажирський перехід на українсько-словацькому кордоні

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат