Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5420, 20

Закарпатські школи користуються енергозберігаючими технологіями (ФОТО)

У понеділок, 25 березня, Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков відвідав два навчальні заклади, де реалізовуються соціальні   проекти в рамках співпраці Агентства екологічних інвестицій та японської організації НЕДО. Супроводжували очільника міністерства голова Державного агентства екологічних інвестицій Владислав Якубовський та голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида.  

Міністр екології відвідав закарпатських ведмедів (ФОТО)  

Саме цей об’єкт, що знаходиться на Міжгірщині, 25 березня відвідав Олег Проскуряков разом із головою обласної адміністрації Олександром Ледидою.

Міністр екології шукатиме гроші на закарпатський музей (ФОТО)

Про перспективи відбудови та відновлення роботи Музею лісу і сплаву «Чорна ріка» йшлося під час візиту на Міжгірщину 25 березня Міністра екології та природних ресурсів України Олега Проскурякова.

504 тисячі гривень збитків — від незаконного видобування копалин у Солотвині

Прокуратурою Тячівського району проведено перевірку додержання вимог Кодексу України про надра та Водного кодексу України місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та державного контролю щодо охорони і раціонального використання надр та водних ресурсів. Виявлено ряд порушень.

Майбутні педагоги отримали свої перші паспорти

Сьогодні в Гуманітарно-педагогічному коледжі Мукачівського державного університету – одному з найстарших педагогічних закладів Закарпаття – відбулося урочисте вручення паспортів громадянина України студентам, які досягли 16 – річного віку.

25 березня відбудеться телеконференція «Запитай Міністра», присвячена боротьбі з туберкульозом

25 березня 2013 року о 15.00 відбудеться перший захід у рамках серії телеконференцій, що отримали загальну назву "Запитай Міністра". Такого формату та масштабу заходи МОЗ України проводитиме першим з-поміж усіх державних відомств.

Закарпатські прикордонники розкажуть, як вони протидіять незаконній міграції (УТОЧНЕНО)

Враховуючи розвиток обстановки та останні тенденції в охороні державного кордону на ділянках підрозділів Чопського прикордонного загону,   начальник Чопського прикордонного загону полковник Гоць Роман Євгенович проведе прес-конференцію за темою: "Стан протидії незаконній міграції на ділянці Чопського прикордонного загону".

Ужгородські богослови спростовують інформацію про платний мітинг

Днями на наближеному до керівництва Ужгородської міської ради (голова Віктор Погорелов) сайті «7 днів» та сайті Ужгородського міського депутата, визнаного у судовому порядку корупціонером, Івана Волошина «Все Закарпатська правда» було поширено неправдиві матеріали щодо Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія Української Православної Церкви та її ректора професора, архімандрита Віктора (Бедь).

Двох грузинів судитимуть у Закарпатті

24 березня прикордонники відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону, завдяки інформації здобутій оперативним шляхом, запобігли черговій спробі незаконного перетину державного кордону.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

В Іршаві виявили міну

24 березня о 6.15 поступило повідомлення про виявлення ВНП часів Другої світової війни попередньо (мінометна міна), за адресою: м. Іршава вул. Гагаріна, б/н. Вилучення та знешкодження групою піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС у Закарпатській області заплановано на 25 березня.

Угорці не хочуть їхати у Закарпатті через дороги та кафе

У Закарпатській обласній державній адміністрації   відбувся круглий стіл на тему «Актуальні проблеми та перспективи розвитку транскордонного туризму на українсько-угорському прикордонні», організований Закарпатською ОДА та Центром українсько-угорського регіонального розвитку.

Проти українця можуть порушити справу через "СУБАРУ", який вилучили у Закарпатті (ФОТО)

24 березня прикордонники відділу прикордонної служби «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону запобігли незаконному ввезенню транспортного засобу через державний кордон України.

Пригоди Саболча з Галоча

Два охоронці врятували 3-річного малюка, котрий без одягу і взуття вийшов із дому й заблукав у полі.

Закарпатські залізничники незаконно мешкали у приміщенні "Львівської залізниці"

Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері проведено перевірку додержання вимог земельного та іншого законодавства у відокремлених підрозділах ДТГО «Львівська залізниця».Виявлено ряд порушень.

В Ужгороді провели круглий стіл "Куди прямуєш, Центральна Європо?"

21 березня Науково-дослідний інститут Центральної Європи Ужгородського національного університету провів круглий стіл «2013: Куди прямуєш, Центральна Європо ?». Співорганізаторами заходу виступили також кафедра політології і державного управління, кафедра міжнародних відносин УжНУ.

Опитування: 50% чиновників не враховують клімат при плануванні роботи

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція партнерів міжнародного проекту технічної допомоги loc-clim-act: місцеві дії щодо впливу кліматичних змін. Йшлося про «Результати дослідження обізнаності населення та органів влади щодо зміни клімату та її наслідків».

Прикордонники вилучили в українця "Мерседес" у Закарпатті

Громадянину України, через прискіпливість прикордонників в пункті пропуску «Тиса», не вдалось перетнути українсько-угорський кордон на автомобілі з підробленим номером кузова.

Троє громадян Сомалі хотіли через Закарпаття потрапити до Словаччини

Сьогодні на Закарпатті прикордонники відділу «Новоселиця» високо у горах знайшли чергових незаконних мігрантів, які потерпали від холоду. Троє чоловіки африканської зовнішності хотіли пробратися в Словаччину.

На Закарпатті прийняли програму зайнятості населення

На черговій, XIII сесії обласної ради народні обранці затвердили обласну програму зайнятості населення на період до 2017 року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат