Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5440, 20

На Закарпатті прийняли програму зайнятості населення

На черговій, XIII сесії обласної ради народні обранці затвердили обласну програму зайнятості населення на період до 2017 року.

Закарпатські депутати прийняли програму розвитку рибного господарства на наступні три роки.


Для цього в обласному бюджеті пропонується виділити на підтримку мільйон 650 тисяч гривень. Кошти будуть направлені на будівництво, реконструкцію, ремонт гідротехнічних споруд, ставів, басейнів, збільшення виробництва товарної риби, впорядкування документації використання водних об’єктів для риборозведення; організацію та розвиток любительського рибальства на природних водоймах.

Депутати облради просять Кабмін врегулювати систему обслуговування видатків місцевих бюджетів.


Сьогодні, в ході засідання XIII сесії обласної ради депутати прийняли звернення до центральних органів влади з пропозицією врегулювати систему обслуговування видатків місцевих бюджетів.

Вшанувати 75-річницю Карпатської України на загальнодержавному рівні   пропонують закарпатські депута

Депутати Закарпатської обласної ради на черговій сесії прийняли звернення до Президента Віктора Януковича та голови Верховної Ради Володимира Рибака щодо відзначення 75-ї річниці проголошення Карпатської України на загальнодержавному рівні.

Торік закарпатці 13 разів поскаржилися "антимонопольникам" на "Закарпатгаз"

Другим після ПАТ «Закарпаттяобленерго» популярним монополістом, на дії якого до Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надходять заяви від споживачів є ПАТ «Закарпатгаз». Про це Закарпаття онлайн повідомили в прес-службі Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

У 27 закарпатських школах впровадять новітні технології у навчанні (ФОТО)

5,5 млн. грн. передбачено на 2013 рік для компенсації відсотків по кредитам у рамках регіональної Програми здешевлення вартості житла.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Вантажівка потрапила у ДТП у Закарпатті

20 березня о 21.20 надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі в смт. Буштино, Тячівського району.

Податкова примусила закарпатця заплатити податок з його зароблених 2,5 мільйонів гривень

Державна податкова служба у Закарпатській області отримала від Управління Служби безпеки України у Закарпатській області інформацію про рух коштів на розрахункових рахунках громадянина України. На підставі отриманої інформації фахівці податкової проаналізували фінансові операції фізичної особи.

Ремонт мосту у Буштині цьогоріч продовжиться

Про це 20 березня під час прес-конференції розповів Олександр Ледида, відповідаючи на питання головного редактора Тячівської районної газети «Дружба» Ольги Фіцай, котра поцікавилась завершенням будівництва.

ДПС у Закарпатській області: оновлений «Пульс» відтепер працює і для клієнтів митниці

Міндоходів здійснило ребрендинг інтерактивного сервісу «Пульс податкової», який відтепер приймає звернення представників бізнесу не тільки з податкових, а й з митних питань.

Прокуратура контролює розслідування побиття угорців в Ужгороді

19 березня прокуратурою міста Ужгорода організовано та проведено перевірку щодо інциденту з   угорськими туристами. За її результатами СВ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено відомості про   даний факт   до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відтак, розпочато досудове розслідування, його хід прокуратура Закарпатської області тримає на контролі.

Якщо ви змінили ім'я, прізвище та місце проживання - ви зобов'язані повідомити податкову

Внесення таких змін до Державного реєстру здійснюється протягом п'яти робочих днів від дня подання Заяви до органу державної податкової служби.

Закарпатське відділення ТОВ «Альфа-Сервіс-Груп» таки заплатить штраф

Господарський суд Закарпатської області підтвердив правомірність рішення Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, яким накладено штраф на ТОВ «Альфа-Сервіс-Груп» в розмірі 40 тис. грн.

Що ужгородська влада знає про клімат - прес-конференція

У середу, 20 березня, о 13:00 год. в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція партнерів міжнародного проекту технічної допомоги loc-clim-act: місцеві дії щодо впливу кліматичних змін. Йтиметься про   «Результати дослідження обізнаності населення та органів влади щодо зміни клімату та її наслідків».

Науковці з Ужгорода й Москви домовилися про співпрацю

Ректор Ужгородського національного університету, доктор технічних наук, професор Федір Ващук і директор Інституту слов’янознавства Російської академії наук Костянтин Нікіфоров підписали договір про співробітництво

Прокуратура оштрафувала закарпатські підприємства на 55 тисяч гривень через воду

Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері спільно з фахівцями державної організації «Західна територіальна інспекція державного геологічного контролю» та   державної екологічної інспекції було проведено ряд перевірок додержання вимог законодавства про охорону надр, використання і охорону вод та відтворення водних ресурсів.

Сьогодні у Закарпатті День гарних новин

Сьогодні, 20 березня, на Закарпатті традиційно День гарних новин, який стартував ще 20 лютого. Такий проект запропонували втілити на практиці   Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому спільно з Ужгородським прес-клубом.

Автодороги в Україні будуватимуть концесії

Україна має намiр будувати автодороги з використанням механiзму концесiї i найближчим часом планує оголосити першi концесiйнi конкурси.

На Закарпатті цукор - найдорожчий в Україні

За даними моніторингу цін на соціально значущі товари, проведеного Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, середні споживчі ціни на цукор в країні станом на 15 березня склали 5,04 грн. за кілограм.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат