Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5520, 20

Україна стала більш туристично привабливішою

Україна піднялась на 9 місць у рейтингу туристичної конкурентоздатності, який складає Всесвітній економічний форум. У 2013 році Україна посіла 76 місце з 140 країн, які оцінювались під час рейтингування. Минулого року Україна посідала 85 місце.

Троє закарпатських письменників будуть представлені в німецькомовних альманахах

Наступного тижня у Ляпцигу відкривається один з найбільших книжкових ярмарків Німеччини.
Цього року Україна буде представлена на ній широко, як ніколи: аж двома десятками авторів. Спеціально до цієї події виходять у світ одразу два німецькомовні альманахи про сучасну українську літературу.

Берегівський водоканал оголосив фотоконкурс про "мертву" та "живу" воду

У рамках відзначення 22 березня 2012 року Всесвітнього дня води Товариство з обмеженою відповідальністю „Водоканал Карпатвіз” оголошує фотоконкурс: «Цінність водних ресурсів міста Берегово».
Конкурс проводиться серед учнів 7-11 класів навчальних закладів міста Берегово.

На Закарпатті є хірурги, які деградують

Начальник Управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Роман Шніцер, відповідаючи на запитання журналістів у телепрограмі «Зона особливої уваги» на каналі «Тиса-1», визнав, що в нашій області хірурги проводять надто мало операцій. Це означає, що в області є достатньо багато хірургів, котрі не те що не розвиваються – а взагалі деградують.    

Каськів з Ледидою обговорили Олімпійські ігри, які, можливо, пройдуть у Закарпатті (ФОТО)

У четвер, 7 березня, голова обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся із Головою державного Агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владиславом Каськівим.

Ледида вшанував Шевченка (ФОТО)

Сьогодні, 7 березня   на площі Народній в Ужгороді в рамках відзначення шевченківських днів відбулося покладання квітів до   пам’ятника Т.Г.Шевченка. Великий   Кобзар прожив лише 47 років.   Нині вся Україна відзначає 199- у річницю   з дня народження великого поета, художника, філософа і генія нації.

Шевченківські дні наближаються, ужгородці вшанують Кобзаря

Закарпатське обласне об’єднання ВУТ «Просвіта» ім. Т. Г. Шевченка разом із Закарпатською обласною організацією УНП та іншими національно-демократичними організаціями, традиційно в Шевченківські дні, закликають всіх українців гуртуватися навколо нашого національного Пророка – ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте огляд.

У провулку Графа Фон Шенборна (Закарпаття) знайшли тіло

5 березня о 9.36 надійшло повідомлення про те що, у р. Латориця в м. Мукачево, провулок Графа Фон Шенборна, виявлено тіло чоловічої статі віком близько 60 років.

ДТП без жертв сталося у Закарпатті

5 березня о 16.25 надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Мукачево-Рогатин-Львів» поблизу с. Бедевля, Тячівського району.

Як отримати пенсію в Угорщині

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області надіслало інформацію стосовно особливостей пенсійного забезпечення згідно договору між Україною і Угорщиною.

Закарпатські рятувальники спричинили ДТП (ФОТО)

Закарпатська область: масштабне ДТП, «організоване» рятувальниками. У смт Великий Березний відбулися навчання з порятунку людей в дорожньо-транспортних пригодах.

За два місяці закарпатці сплатили 343 млн. грн. податків

До зведеного бюджету   області надійшло платежів на 12,3 млн. грн. більше, ніж за січень-лютий 2012 року. Із загальної суми надходжень 42,6% спрямовано   до державного бюджету, 57,4% – до місцевих бюджетів.

Податківці-практики навчали ужгородських студентів

Понад 150 студентів дізналися від податківців про право на податкову знижку Лекцію для студентів Ужгородського факультету Київського національного університету культури і мистецтв провели податківці Ужгородської МДПІ.

Чопська митниця і чесний бізнес... (ФОТО)

Вчора, 4 березня в адмінкорпусі Чопської митниці під головуванням першого заступника митної установи Анатолія Ципящука відбулася розширена нарада з найпотужнішими представникам бізнесу Закарпаття. Також було запрошено колег з ДПС у Закарпатській області. Зустріч, перш за все, направлена на тісну співпрацю митниці та підприємців для поліпшення зовнішньоекономічного життя краю та створення привабливих умов для ведення бізнесу.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

У Закарпатті горіло кафе, а більшість пожеж було внаслідок загорання сухої трави. Читайте причини й наслідки у огляді пожеж за добу.

Сьогодні у Берегівському районі знищать міну

4 березня о 12.35 надійшло повідомлення про виявлення ВНП часів Другої світової війни (попередньо мінометна міна), за адресою: Берегівський район біля с. Гут.

Оновлений гуртожиток УжНУ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Майже повоєнна розруха, холод і відсутність води - усе це вже в минулому для більшості мешканців студентських гуртожитків УжНУ. Сьогодні, дивлячись на фотографії "до і після ремонту", навіть важко повірити, що у таких умовах узагалі можливо жити і при цьому вчитися в одну з найпрекрасніших, здавалося б, пір життя - студентську.

Які документи необхідні, аби одержувати соціальну пільгу до зарплатні

Разом із заявою надаються також документи, що підтверджують таке право. Правила надання документів та їх перелік затверджено постановою Кабінету Міністрів України №1227.

Прикордонники вилучили у поляка автівку та цигарки у Закарпатті (ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, втретє за тиждень прикордонники спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню сигарет через кордон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат