Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5580, 20

В обласних медзакладах Закарпаття на ліки виділяють у 6 раз більше грошей, ніж у районних

На засіданні колегії управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА, котре пройшло на цьому тижні у середу, медики підбили підсумки роботи галузі за 2012 рік. З детальним аналізом підсумків роботи галузі охорони здоров’я області за 2012 рік   виступив начальник управління Роман Шніцер.

В Ужгороді говорили про створення Українського культурного центру в Пряшеві

21 лютого в Ужгороді було представлено стратегічний транскордонний проект щодо створення Українського культурного центру в Пряшеві і Словацького центру в Ужгороді.

На Закарпатті продовжується візова лихоманка

Повсюди розміщені оголошення про допомогу в отриманні як шенгенських віз, так і громадянства.

В Чопі обговорили порядок декларування доходів та нововведення Податкового кодексу

Податківці Ужгородської МДПІ провели виїзний прийом платників податків у м. Чоп. Під час зустрічі з громадянами заступник начальника МДПІ Юрій Сакалош та завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю Ірина Рішко інформували місцевих жителів про порядок декларування доходів, які були отримані   в 2012 році.

Науковими збірниками ЗакДУ зможуть користуватися науковці усього світу

Наприкінці минулого року і на початку нинішнього вийшли друком восьмий і дев’ятий випуски періодичного видання Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень ЗакДУ – збірника наукових праць «Геополітика України: історія і сучасність».

У березні у прокуратурі Закарпатської області відбудеться прийом громадян

Перший заступник прокурора Закарпатської області, Андрій Васильович Бакай, 14 та 15 березня буде проводити особистий прийом громадян з питань:

Прикордонники вилучили в українця автівку та цигарки у Закарпатті (ФОТО)

Минулої ночі, завдяки пильності вартових кордону, що несли службу в міжнародному пункті пропуску «Тиса», ще один наш співвітчизник позбувся автомобіля.

Опора закликає виборців звертатися у міліцію за підкуп перед виборами до Закарпатської облради

Наближення виборів до Закарпатської обласної ради 3 березня 2013 року призводить до загострення політичної боротьби між кандидатами та їх політичними силами. Наразі в обласних ЗМІ з’являється інформація про пропозиції виборцям грошей, щоб ті голосували за певних кандидатів у депутати Закарпатської обласної ради.

В Ужгородському прес-клубі дискутуватимуть про українську мову

У четвер,   21 лютого, о 16.00 у Міжнародний День рідної мови в Ужгородському прес-клубі відбудеться круглий стіл «Ми за рідну мову».

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатській області, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте огляд пожеж.

Ужгородські міліціонери врятували життя 7-річної дитини

«Не знав до кого бігти за допомогою. Та згадав сюжет по телебаченню, як ДАІшники здають кров для потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах, ось і звернувся в міліцію», - каже батько дитини.

У Тячеві відкрито пункт видачі електронних ключів

Пункт реєстрації користувачів Центру сертифікації ключів при ДПІ у Тячівському районі вчора прийняв своїх перших відвідувачів. У відкритті підрозділу Центру взяли участь заступник голови ДПС у Закарпатській області Микола Бутенко, начальник Центру сертифікації ключів при ДПС у Закарпатській області Андрій Ковач, начальник ДПІ у Тячівському районі Ілля Матьола, представники громадських організацій та платники податків.

В Королеві відкрили дитячий будинок сімейного типу


У   середу, 20 лютого у селищі Королево Виноградівського району   відкрили   дитячий будинок сімейного типу. Галина Стецик, монахиня, яка працює в благодійному дитячому садочку «Назарет» взяла на виховання одразу п’ятьох дітей з Чинадіївського дитбудинку – братів Андрія та Артема, сестер Іванну і Анастасію та Яну.  

В Ужгороді озвучать результати транскордонного проекту, учасником якого є УжНУ

У четвер, 21 лютого, в Ужгороді відбудеться заключна конференція проекту «Створення транскордонних центрів з інвестицій, інновацій та трансферу технологій», у реалізації якого брали участь науковці Ужгородського національного університету.

Учасники "Карпатської січі" благодійно здавали кров

Здача крові проходила в Закарпатській обласній станції переливання крові. Всі учасники були задоволені тим, що ставши донором врятували в майбутньому людське життя, зробили добру справу, покращили своє здоров’я. І в майбутньому акції продовжаться, також пошириться пропаганда донорства в навчальних закладах та на вулицях міста.

Як відсудити збитки у дорожників - поради експерта

За пошкоджену через поганий стан дорiг машину реально вiдсудити i витрати на її ремонт, i моральну компенсацiю

66 мільйонів гривень надійшли з податків до бюджету Рахівського району

ДПІ у Рахівському районі: 2012 року до зведеного бюджету надійшло майже 66 млн. грн. Це на 9 млн. грн. більше, ніж за 2011 рік. До Державного бюджету платники податків району сплатили 14 млн. грн., що на майже 5% більше, як у   2011 році.

На 43 мільйони гривень чопські митники порушили справ у 2012 році

Як зазначають фахівці служби боротьби з контрабандою та порушень митних правил Чопської митниці, зміни в митному законодавстві, які вже діють рік, і якими декриміналізовано так звану товарну контрабанду, підвищили рівень фінансової відповідальності за правопорушення. Зокрема, за ввезення або вивезення товарів з приховуванням від митного контролю.

У Закарпатті сніжитиме, як мінімум, до 24 лютого

У Закарпатті наразі буде морозно, сніжно й падатиме дощ. Читайте погоду на найближчі дні.

Пожежна хроніка за добу

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку за добу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат